Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от bai mile1 »

За оня булевард ли говориш :wink: Дето почва след СД минава покрай твойта долина и стига до ЛГ :D :fishing6: Не го ядосвай Тролито да не го кръстят Corso di Francia булеварда :lol: :lol: :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

...а ми не знам, оставих на художника да прецени, а той вика ..тука саде булеварди, а няма една улица... :roll:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ама той и художника май беше Френоарски :lol: :lol: ама има и един Руски май :lol: :fishing6: :drinkers:
Последно промяна от bai mile1 на Пон Май 08, 2017 8:42 pm, променено общо 1 път.
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

https://youtu.be/YrFKDXuQYh0 Ицак подготви ли се за празника :lol:
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ми кък, вече съм надървен, като онова беслиме, дето мина през паметника на нашия приятел... :shock: :lol:

Ама тази песен се слуша с хора на Александров, към 100 човека са и са от полковник нагоре, те затуй паднаха със самолета миналата година и се издавиха, щото медалите им в самолета, не им ги броят за извън габаритен товар... :wink:

при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ша оцелеят и без тях,и без много други работи....Само ний до кога..... ни знам :drinkers:
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

те не оцеляха, отнесоха плувката в ч. море...
https://bg.rbth.com/news/2016/12/25/poc ... 154_667956

тази ми е любима, :D

bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:fishing6: :wink: :drinkers:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

ringo написа:и аз да живна малко, че от правене на ''цигулки'' не остава време. Загледах се накъде се е оттекла темата, та:
Вашето виждане за големина на тройката и единичката?
Лично аз не правя компромис с Оунарчето като марка-една нула на тройката...
Има различни версии за и против големината, та за това...Споделете личен опит?
Ти си единствения който спомена Философия в риболова на сом,та ще ми позволиш една лекция на тази тема,все пак трябва да оправдая 5години учене и единствената снимка на майка ми в която съм в количка и е написало,че съм очень сериознъй-сущинский мудрец! :roll:
Та ти си във Фаза на Индуктивното познание от Единичното,кльонк или кука към Общото- цялата картина на риболов на сом на кльонк! :wink: За теб е важно да се съсредоточиш в един детайл от Голямата игра и когато усетиш,че си достигнал съвършенство като в изработката на кльонка се насочваш към следващия,куката!Това е прекрасен подход и означава,че имаш план и цел за постигане!Куката в крайна сметка ще си я намериш сам,независимо кой с каква лови,просто опитай всичко което ти хрумне като подходящо!Пробвай всички детайли в риболова на сом и избери сам,така ще стигнеш следващото ниво на Дедукция от Общата картина ще умееш да обърнеш внимание на малкия детайл,който ще ти донесе това което търсиш-Големия успех! :wink: :drinkers: Това е пътя към успеха,не да повториш някой конкретен човек а да намериш себе си в риболова на сом.Красивия е уникален и никоя имитация не може да го надмине,но ако се появи някой който със своята индивидуалност е различен и уникален,то може да се нарече Прекрасен-112+! :roll: :drinkers: Джимито,Бранко,Янко и Франко,де-факто са един и същи образ,като се различават в кльонкането само по Лична карта! :mrgreen: Милето си е все още картофобелач,а Ицето си е направо сервитьорка в кльонкането с "Малка жълта рокля" от песента на Веско Маринов! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers: Поздрав за Ицо,щот кой аресва руски песни,значи е фен и на Весето! :wink: :mrgreen: :drinkers:

https://youtu.be/BrjJCw7whJc
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:...а ми не знам, оставих на художника да прецени, а той вика ..тука саде булеварди, а няма една улица... :roll:
Споко,Патриотите че върнат Трудови Войски и с Милето ша ковете до полуда бетонни Магистрали до Пирамидата на Троли! :wink: :mrgreen: :drinkers: В тия войски немало чинове,а всички са равни! :shock: :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ей тъй та аресвам :D пишещ и конструктивно критичен :D Само,че мойте наблюдения от живота са ,че винаги има чинове и иерархия :wink: Колкото и да не ми харесва,всички сме равни ама само кат са преместим на Малашевци :lol: :lol: :lol: Приживе има голяма разлика и тя според мен не е в знанията(то е ясно ,че и там сме различни)По скоро финансовата реалност прави хората много различни :lol: :lol: И точно тя е тази ,която кара В.И.Ленин да каже:Вся власт советом :lol: :lol: :lol: и да накара крайцера Аврора да гръмне......За беленето на картофите не ми са отваряй,че дан са наложи да белиш лук и да ми козируваш :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :fishing6: :drinkers: Според мен на Ицака по ша му ходи едно пончо и калашник провесен на шията докат ходи по камилските чукари :wink: отколкото жълта рокля :lol: щото няма ТТ данни за такава :lol: :lol: :lol: :fishing6:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:......За беленето на картофите не ми са отваряй,че дан са наложи да белиш лук и да ми козируваш :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :fishing6: :drinkers:
Е,па значи ти е лесна задачката и треа да фаниш над 25кила на кльонк за да си смениме ролите га сме на Лагер! :wink: Точно това ми е целта,да събудите Леопарда в мен,като ми набиете канчето с убави сомове а не да ми се лигавите,като новобранци пред Клетва! :mrgreen: :drinkers: Извади си го Големия дъ мъ уплашиш и глей ко шъ ти отговорим! :wink: Топката е у вас и чекам попадение,аз още съм на дървото и дебнем лъвовете да се нахранят и кът съ стъмни съм на линия докато спите с пълни търбуси!На Софийски жаргон,ощи сте Лъвчета! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:Ша стане генерал, ама във Франция и то по тролинг... :lol: , а тука чина му ще се равнява на ефрейтор.... :lol: , а паметника, ще му е от стиропор и талашит, като спорта му.. :wink: ,..македонски тип... :lol: , може и малко керпичой да сложим, ама е доста скъпа суровина за тая дисциплина.... :? :lol:
Ако добавиш и малко винкел в паметника шъ пребъде до 3 дена,докато го надушат мангалите а при спортно каране Алеята на Славата в ПерЛаШез ми е на 10-15минути и 30секунди-бързо,лесно и дълготрайно,та мерси за паянтовата оферта! :shock: :roll: :drinkers: Бих одобрил оферта само за равна поляна в Ню Йорк,като ще държа на махагонова коруба с 30слоя яхтен лак! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

Благодарско, Троли!
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Малей,сега да си там.......
Прикачени файлове
0-02-05-e8f5d621ff9f48499e38b25499617de3f42938d3af59edf91cd328afd49ddc0c_full.jpg
0-02-05-e8f5d621ff9f48499e38b25499617de3f42938d3af59edf91cd328afd49ddc0c_full.jpg (29.44 KiB) Преглеждано 731 пъти
Марк Твен
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”