Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Някой скоро да е ходил на Храбърско? Малко информация.
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
-
- вече хвърля и на тежко
На Веринско върви доста добър риболов на каракуда .Днес беше ветровито но на дъно се вадеха прилични риби.Пускали са и пъстърва ,откъм сатките излиза повече.На канала (контра стената )няма риболов.
-
- новобранец
Някой със скорошни инфо за платеното на Панчарево?
Ловят се епизодични шарани. Средно по 3-4 на човек. Стръв бял царевица или пелети. В неделя сякаш по удачен беше риболова на метод.
-
- новобранец
Благодаря, освен шарани, с есетрите какво се случва? Сомчета?glmv написа:Ловят се епизодични шарани. Средно по 3-4 на човек. Стръв бял царевица или пелети. В неделя сякаш по удачен беше риболова на метод.
Не знам. Не съм виждал да вадят.
-
- вече хвърля и на тежко
Привет колеги. Направих един ветровит излет на Веринско в неделя. Става много силен риболов на почти всякакви риби.
На стената излиза много пъстърва. Аз лично напирах на спининг и нямах кой знае колко силен резултат - 3 пъстърви и няколко дребни костура под педя. Имаше трима колеги, които разбиха пъстървата на паста - бяха направили над 40 пъстърви. На равното след стената - супер силен риболов на каракуда, като имаше извадени и два шарана около 3-те кила. Поне това видях аз обикаляйки със спинингарката.
Един колега се похвали с бяла риба, но не съм я видял, просто спомена като ме видя да въртя катуни и воблери да си имам едно на ум за бяла риба.
Имаше двама човека на червената почва, които с директни 6-ци сцепиха уклея и червеноперката.
Риболова върви с пълна пара на Веринско, може би затова никой не е писал
Рапорт даден.
На стената излиза много пъстърва. Аз лично напирах на спининг и нямах кой знае колко силен резултат - 3 пъстърви и няколко дребни костура под педя. Имаше трима колеги, които разбиха пъстървата на паста - бяха направили над 40 пъстърви. На равното след стената - супер силен риболов на каракуда, като имаше извадени и два шарана около 3-те кила. Поне това видях аз обикаляйки със спинингарката.
Един колега се похвали с бяла риба, но не съм я видял, просто спомена като ме видя да въртя катуни и воблери да си имам едно на ум за бяла риба.
Имаше двама човека на червената почва, които с директни 6-ци сцепиха уклея и червеноперката.
Риболова върви с пълна пара на Веринско, може би затова никой не е писал

Рапорт даден.
- bogno
- вече хвърля и на тежко
Случайно някой да има впечатления от гьола "Пет могили",нещо уклей,каракуда?Благодаря.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
- 6tukara
- ще става разбирач
Тази година по време на забраната е лекинко забраненbogno написа:Случайно някой да има впечатления от гьола "Пет могили",нещо уклей,каракуда?Благодаря.
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
-
- новобранец
- Обратна връзка:
А не стана ли платен могилите?Бариера сложиха от седмиците!
Е, той си е "платен" от години
. Вярно, незаконно, но на кой му пука. Колко пъти съм звънял на ИАРА, писах им....отговорът винаги е един- нямат право да събират такса. Това, че имат договор да вадят инертни материяли, не им дава право да вземат пари на риболовците. Има там един дебел наглец, с който съм водил нелицеприятни спорове, даже пистолет е вадил
. Простотии, отказаха ме от тоя гьол, а колко риба имаше...Бял ден да не видят и тоя, и всички, които го закрилят!
Колеги, дайте инфо за Челопечене. По-точно за пътя. В какво състояние е?

Колеги, дайте инфо за Челопечене. По-точно за пътя. В какво състояние е?
- bogno
- вече хвърля и на тежко
И аз имам разни сблъсъци с оня боклук,но именно заради приятните спомени ходя от време на време и му хвърлям пет лева в шибаната лодка.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
Здравейте! Включвам се с потвърждение на информацията от колегите ловили последните дни на Веринско. Риболовът там наистина тече в доста задоволителна форма (излетът ми е днешен-19ти). Покрай добрите като размер каракуди в плиткото след стената, излизат и шарани до 2кг, и бонуси пъстърви на фидера. Последният за споменатато място е най-удачният вариант, тъй като се търси дистанция, а вятърът си е фактор през целия ден.
Поздрави и наслука!
Поздрави и наслука!
Здравейте! Направих един нощен риболов на суходолският гьол . В рамките на 5 часа някъде се хванаха 4 канални сомчета всяко беше от порядъка на килограм. Успя да се излъже и една бяла риба . И сомчетата и бялата се хванаха на грозд торен червей. Както на дъно така и на светеща плувка имаше удари ,от които половината не можаха да се закачът. Останах приятно изненадан от водоемчето . Говорих с други колеги и казаха ,че преди няколко дни са пуснали шаранчета. Единственото неприятно беше ,че дори в малките часове на нощта имаше около 25 коли и места за риболов имаше единствено оттатък под ресторанта.
- stoiann80
- научил се да хвърля
Странно, че в темата се говори повече само за платените (изключваме Панчарево). В Петък и Събота пообиколих повечето гьолчета непопадащи в забраната и навсякъде беше пълно с народ.....
Това е от Петък. Първата за годината и надявам се да не е единствена
Това е от Петък. Първата за годината и надявам се да не е единствена

Memento mori