Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Мнение за Cormoran GF и MITCHELL PRIVILEGE PRO FEEDER 3.90
Модератор: Paublo_Eskobar
Мнение за Cormoran GF и MITCHELL PRIVILEGE PRO FEEDER 3.90
Здравейте, както може да си представите, това е поредната тема, очакваща вашето мнение на въпроса : "Коя пръчка да си купя ?"
Разполагам с бюджет от около 200 лв. Реших да си купя още един фидер и съм се спрял на следните 2 пръчки:
MITCHELL PRIVILEGE PRO FEEDER (100 лв)
http://www.vidrax-fishing.com/shop/inde ... ct_id=5305
Cormoran GF PRO FEEDER
http://masterfishing.bg/product/3295/va ... -90-m.html
За макара съм се спрял на Ryobi Ecusima 4000. Но все пак се оглеждам и за промо на Ryobi Zauber 4000.
Разбрах, че Cormoran-a бил доста удобен, но съжаление не мога да намеря мнения за Mitchell-a
Разполагам с бюджет от около 200 лв. Реших да си купя още един фидер и съм се спрял на следните 2 пръчки:
MITCHELL PRIVILEGE PRO FEEDER (100 лв)
http://www.vidrax-fishing.com/shop/inde ... ct_id=5305
Cormoran GF PRO FEEDER
http://masterfishing.bg/product/3295/va ... -90-m.html
За макара съм се спрял на Ryobi Ecusima 4000. Но все пак се оглеждам и за промо на Ryobi Zauber 4000.
Разбрах, че Cormoran-a бил доста удобен, но съжаление не мога да намеря мнения за Mitchell-a
- Калин–Стоянов
- разбира нещата
Re: Мнение за Cormoran GF и MITCHELL PRIVILEGE PRO FEEDER 3.90
За въдиците нищо не мога да кажа , но макара в размер 4000 ще им е малка ...
Нещо по-сериозно ще трябва
Къде ще се ползва , на река ли ?
Нещо по-сериозно ще трябва

Къде ще се ползва , на река ли ?
И двата фидера са много тежки кютуци ,
бягай далече от толкова тежки фидери освен ако не искаш да се чудиш на кого да ги подариш след това
бягай далече от толкова тежки фидери освен ако не искаш да се чудиш на кого да ги подариш след това
Добре тогава, Може ли вашият съвет, какъв фидер ще е хубаво да си взема, при положение, че имам намерение да ходя на язовирири и рядко на р. Дунав. ..Трябва ми мид до хеви фидер с акция до 150 гр, който е хубаво да бъде колкото се може по-параболичен. Бюджета за пръчката е до 130-140 лв. Като съм готов да дам 220 за пръчка с макара ( най-добрата макара която видях, е на Риоби Заубер 4000 - 140 лв).., Но в зависимост от пръчката бих взел Риоби Екусима. Като не спирам да разглеждам магазините, дали ще изпадне на оферта Заубера.
- stridata
- ще става разбирач
Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека НИКОГА!

Виж сега аз няма да си натрапвам мнението но аз почвам 2 сюрпима на филстар новия модел на 3,90мsh0sh0 написа:Добре тогава, Може ли вашият съвет, какъв фидер ще е хубаво да си взема, при положение, че имам намерение да ходя на язовирири и рядко на р. Дунав. ..Трябва ми мид до хеви фидер с акция до 150 гр, който е хубаво да бъде колкото се може по-параболичен. Бюджета за пръчката е до 130-140 лв. Като съм готов да дам 220 за пръчка с макара ( най-добрата макара която видях, е на Риоби Заубер 4000 - 140 лв).., Но в зависимост от пръчката бих взел Риоби Екусима. Като не спирам да разглеждам магазините, дали ще изпадне на оферта Заубера.
хеви акция и съм много доволен, с големи шарани се справят перфектно, на река също ще са много добри
и са стегнати. Но по принцип хеви фидерите не са параболици тяхното предназначение е да ловят там
където другите не могат, и да вадят с лекота много борбени риби,иначе ако пръчката е параболик ще я
прави на сопол и няма да имаш контрол над рибата .
За макари 4000 са по леки и за язовир стават , но за Дунав 5000 даже 6000 размер са си идеални

Принципно аз ловя с 4000 но бих взел и 5000 по натам , но за сега теглото на по големите макари малко
ми идва в повече

Filstar Supreme Heavy feeder. Достатъчно параболична, на доста добра цена и много приятна пръчка . 

въпроса беше за определена марка фидери- лично аз ползва мичел авосет 390 - 80-120гр.-ако питаш Слави,това е яка сопа,но аз съм на друго мнение-хубав изпънат фидер ,здрав и добър за риболов разполагащ с 3 въраха от стъклопласт,като не е проблем да се намери и карбонов връх,но за 2 години употреба аз не съм имал нужда от по твърд.По въпроса за макара-имам риоби заубер,но по добре му пасна една по непопулярана макара - Вега командер40-много добра машина с 2 метални шпули,плитка и дълбока,ако искаш по голяма макара ,има един модел риоби тубертини-4500 и 5500,също фирмата Тика имат един модел-Гаа,при който размера 4000 е по голям от 4000 Заубер,примерно като 5000.,като тиката е по евтина от тубертини ,но размерите им са подобни.Това е моето мнение .
В пртък ми дойде комплекта. Спрях се на Filstar supreme heavy 3.60 и екусима 4000. И веднага го пробвах на Долни Богров. Многоми хареса как се държеше пръчката, макар и да засякох едва 2 кг шранче с нея. Но определено ще повторя риболова при първа възможност и ще се похваля.
Благодаря много за съветите на всички!
Благодаря много за съветите на всички!
Радвам се че помогнахме за правилния избор 
Новите сюрприми и като тегло и като бланка, цена и цялостно поведение си заслужават вниманието.
Доста са вървежни и си заслужават парите. Така че само на слука и на кука

Новите сюрприми и като тегло и като бланка, цена и цялостно поведение си заслужават вниманието.
Доста са вървежни и си заслужават парите. Така че само на слука и на кука