Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Избор на първа фидер пръчка ?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Избор на първа фидер пръчка ?
Прав си рибата пръчката не в вижда, обаче рибиловеца я усеща като поведение и строй когато вадиORadev написа:кОЛЕГА рибата не вижда с какъв фидер я ловиш.КЕФА ,КЕФА от риболова.
рибата, и ако вземеш много твърда тояга можеш само да си я биеш от главата после

Иначе премиер мулти фидера е един от най добрите на пазара за цената си, обаче пича искаше от
40-60 лви изведнъж реши да скочи на фидер за 110 лв, да всеки лев за него си заслужава просто е хубаво да си знае бюджета, иначе кефа с тая пръчка ще е на макс
- garfield_90
- ще става разбирач
Радвам се, че си разбрал правилно забележката ми 

Здравейте. Аз окончателно да приключа темата. От един колега от форума съм си запазил фидер Filstar Medium Supreme 3,60m и на 25-то число го поръчвам, отделно съм си поръчал и макара Ryobi Ecusima 3000. Това е за първия ми фидер. Скоро ще има втори, но с малко по-висок бюджет. Сега ме очаква покупка на стол и прикачни. Благодаря ви много !
А ето и че първата по-сериозна риба излезе на първия ми хидер - Filstar Supreme medium 3.60m
Браво - страхотна риба! Надявам се фидер риболова да ти е харесал!
Очакваме запитване Какъв втори фидер да си вземеш...
Благодаря, но следващия ми ъпгрейд ще е на шаранджийката. Не искам да седя с два фидера и да ги наблюдавам. Искам едната да е на сигнализаторче, а пък и с шаранджийка започна всичко !
Korekom написа:Браво - страхотна риба! Надявам се фидер риболова да ти е харесал!
- stridata
- ще става разбирач
Поздравления за големите рибоци! Най-якият момент във фидер риболова е когато започнеш целенасочено да търсиш силвърфиша и да отбягваш шараните...
Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека НИКОГА!

А всънщост на кое казвате силвърфиш ? Стана ми интересно

stridata написа:Поздравления за големите рибоци! Най-якият момент във фидер риболова е когато започнеш целенасочено да търсиш силвърфиша и да отбягваш шараните...
- stridata
- ще става разбирач
Дребни платички, червеноперки, бабушки и всички дребни "сребърни" рибки.... Стадни риби за които е нужна стратегия за да ги ловиш динамично, Трябва да ти работи мозъка, а не да дремеш по столовете за шарани. ХахахахахDiksata написа:А всънщост на кое казвате силвърфиш ? Стана ми интересно
stridata написа:Поздравления за големите рибоци! Най-якият момент във фидер риболова е когато започнеш целенасочено да търсиш силвърфиша и да отбягваш шараните...
Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека НИКОГА!

Интересен ли е този риболов ? Наистина питам. Знам перфектното място за риболов на тезии дребни рибки и с удоволствие бих пробвал, но ще ми трябва мънечко помощ най-вероятно хаха
stridata написа:Дребни платички, червеноперки, бабушки и всички дребни "сребърни" рибки.... Стадни риби за които е нужна стратегия за да ги ловиш динамично, Трябва да ти работи мозъка, а не да дремеш по столовете за шарани. Хахахахах
И то много интересен, тъй като виждаш реакцията на рибата на определена промяна в подаване на храна, монтаж или ритъм много бързо. Все пак от време на време е добре човек да отиде да по дърпа шарани. Риболова на дребна риба е много по-труден и специфичен. Едно от най - важните неща е да замяташ наистина точно. Другото идва с времето и опита.
Скоро отивам на Агов дол за шаранИ с фидерчето и 1 шаранджийка, ще се похваля отново !