Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболова около Русе
Може да се ходи но правилата са съвсем други и доста солени. Годишна такса, да отговаряш на изисквания иииииииииии още, ,,,,,
13-05-2017, с.Нова Върбовка (след с.Копривец). Платен. Шаран, Амур -5,60лв/кг. Толстолоб-3,00лв/кг. Раци-10лв/кг. Сом-10лв/кг. Ако нищо не хванеш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО КУПУВАШ РИБА МИН.2КГ!!! Риби над 3кг и под кг се връщат!!! Ако няма риба - такса 5лв на човек. "Гьолът" е 1/2 на Текето. Има дълбочина. С коли до входа!!! Така.... сега за риболова - десетина дребни таранки (шамар) и шаранчета на царевица. Само един колега , който беше на отсрещната страна на стената ( на опашката на язовирчето хвана 4 шарана над 3 кг и 2 амура около 2,5кг).... Само той. Имаше 25-26 колеги. Ловяха на различни техники - щека, дъно, фидер, директен до 9м.... Ние бяхме на царевица и освен дребосъка от стената хванахме на царевица на 25-30м едно шаранче 1,35кг. 12:00 заваля и си тръгнахме.
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това на кой на Нова Върбовка, че там не е само един?
На влизане в селото в ляво или на излизане в дясно? Който е ходил ще ме разбере 

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Аз в неделя бях на Острица останах много доволен 17 риби в порядъка
от 3,500 до най голямата 5.650.
Само на царевица стана много хубав риболов.
Благодаря ви че споделяте отдавна не бях правил такъв риболов.
Между другото може и да сте прави за някой че рибата не кълве
даже и собственика се учуди от количеството риба уловена от нас
явно сме имали ден
от 3,500 до най голямата 5.650.
Само на царевица стана много хубав риболов.
Благодаря ви че споделяте отдавна не бях правил такъв риболов.
Между другото може и да сте прави за някой че рибата не кълве
даже и собственика се учуди от количеството риба уловена от нас
явно сме имали ден

- Прикачени файлове
-
- IMG_20170514_153414.jpg (206.95 KiB) Преглеждано 3072 пъти
-
- IMG_20170514_132359.jpg (266.77 KiB) Преглеждано 3072 пъти
-
- IMG_20170514_110844.jpg (231.86 KiB) Преглеждано 3072 пъти
-
- IMG_20170514_122508.jpg (301.81 KiB) Преглеждано 3072 пъти
-
- IMG_20170514_133857.jpg (269.7 KiB) Преглеждано 3072 пъти
Признавам си , това с Острица ме разби. Така или иначе съм я зачеркнал, браво за улова!
-
- новобранец
Здравейте колеги , На текето как е някой знае ли , вчера бях там на разходка и рибата много играеше , няма да се учудя ако има много бяла риба, тъй като доста гонеше нещо дребосъка
За Балиново правилно ли разбрах , 5 лв такса ( колко пръчки обаче ) , отделно ако не хванеш , трябва поне 2 кила риба да си купиш , ако хванеш под 1 кг пускаш я , ако хванеш над 3 кг пак пускаш .... много условности станаха нещо май
а това на Острица къде се намира преди селото като идвате от Пепелина или след селото и какви са там условията.
Как е на Бъзън , чувам че и там има доста ентусиасти ама дали има или не , не знам

За Балиново правилно ли разбрах , 5 лв такса ( колко пръчки обаче ) , отделно ако не хванеш , трябва поне 2 кила риба да си купиш , ако хванеш под 1 кг пускаш я , ако хванеш над 3 кг пак пускаш .... много условности станаха нещо май

а това на Острица къде се намира преди селото като идвате от Пепелина или след селото и какви са там условията.
Как е на Бъзън , чувам че и там има доста ентусиасти ама дали има или не , не знам

В събота бяхме на с.Острица, останахме супер доволни! Сравнително нови риболовци сме и такъв риболов до сега не бяхме правили, 13 Шарана между 4 и 5.5кг , плаща се 5 лева на човек, но има и рибарник с тръстика които е безплатен.
Здравейте на всички.
Можете ли да препоръчате място на Дунава, което да става и за почивка - барбекю и прочее подобни дейности, и да може и да се хване някоя рибка.
Благодаря предварително за отговора
Можете ли да препоръчате място на Дунава, което да става и за почивка - барбекю и прочее подобни дейности, и да може и да се хване някоя рибка.

-
- новобранец
Здравейте , това язовирче на острица , къде точно се намира
като идваш от Широково ?
забраната на 1 юни ли свършва
?

забраната на 1 юни ли свършва

-
- сериозен играч
Вярно ли е че забраната е удължена до 3-ти юни?
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Забраната не е удължена, официално може да ловиш на 03.06 - идната събота.
Чети първият абзац: http://iara.government.bg/?p=19493
Чети първият абзац: http://iara.government.bg/?p=19493
-
- новобранец
Миналата година ходихме на Пожарево. Риба.. нямаше през деня ама за барбекю и прочие е суперkremm написа:Здравейте на всички.

Здравейте колеги, чух от приятел, че рибарника в Бъзън бил затворен за риболов след инцидента който се случи преди 10-тина дни. Имате ли информация дали това е така? На мен малко не ми се вярва, но реших да попитам.