Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Къде точно бяхте застанали?
- kikk4o
- ще става разбирач
На плиткото от към Дончево. Мой приятел е бил на следващия ден на дълбокото до стената. Кракуди и една бяла риба около 2кг. Каракудата кълвяла също плахо, но била по-едра.ztabakov написа:Къде точно бяхте застанали?
В събота на яз.Добротич тегав риболов-дребни шаранета,около и под кг и някоя по-прилична таранка.Кълве само на торен червей,на пружина.На бял , царевица ,топчета не пипа.
Какви са условията Колега?ztabakov написа:В събота на яз.Добротич тегав риболов-дребни шаранета,около и под кг и някоя по-прилична таранка.Кълве само на торен червей,на пружина.На бял , царевица ,топчета не пипа.
Такса 10лв,4 въдици,4кг риба/без таранката/.Работно време:06.00-20.00.Нащуване и нощен риболов не са разрешени.
Мерсиztabakov написа:Такса 10лв,4 въдици,4кг риба/без таранката/.Работно време:06.00-20.00.Нащуване и нощен риболов не са разрешени.
-
- новобранец
Имам информация за яз.Здравец от днеска .
Не е ли забранен той? Имаше инфо,че няма да го пускат тази година..vasko_2107 написа:Имам информация за яз.Здравец от днеска .
и каква ти е информациятаvasko_2107 написа:Имам информация за яз.Здравец от днеска .
Тайна или само едро и по много!
-
- новобранец
Извинявам се . Ето и информацията
. Уважаеми господине,
Във връзка с Ваше писмо постъпило по електронната поща на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури, Ви отговарям, че
съгласно Заповед № РД 09-360/13. 04. 2017г. на Министъра на земеделието и храните проф. д-р Христо Бозуков е в сила забраната за улов на риба през периода на нейното размножаване в обектите по чл. 3 ал. 1, т. 1 и 2 от Закона за рибарство и аквакултури (ЗРА). Забраната е съгласно Приложение 1, към чл. 32, ал. 1 от ЗРА, в което са определени срокове на забрана за улов на риба и други водни организми през периода на тяхното размножаване. Яз. Здравец, общ. Аврен е общинска собственост, в процедура по отдаването му на концесия. До приключването й, Община Аврен в качеството си на собственик, не разрешава извършването на любителски риболов. Препоръчваме ви да се запознаете и спазвате изискванията на р. III, чл. 22-24а от ЗРА .

Във връзка с Ваше писмо постъпило по електронната поща на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури, Ви отговарям, че
съгласно Заповед № РД 09-360/13. 04. 2017г. на Министъра на земеделието и храните проф. д-р Христо Бозуков е в сила забраната за улов на риба през периода на нейното размножаване в обектите по чл. 3 ал. 1, т. 1 и 2 от Закона за рибарство и аквакултури (ЗРА). Забраната е съгласно Приложение 1, към чл. 32, ал. 1 от ЗРА, в което са определени срокове на забрана за улов на риба и други водни организми през периода на тяхното размножаване. Яз. Здравец, общ. Аврен е общинска собственост, в процедура по отдаването му на концесия. До приключването й, Община Аврен в качеството си на собственик, не разрешава извършването на любителски риболов. Препоръчваме ви да се запознаете и спазвате изискванията на р. III, чл. 22-24а от ЗРА .
Колеги във вторник мисля да направя един излет на Цоневския но не съм решил точно къде.Някакви идеи или инфо за това къде може да се направи добър риболов?
Нивото около стената на язовира е ниско,водата кристална , от страната на Сава имаше десетина автомобила неделяDoncho69 написа:Колеги във вторник мисля да направя един излет на Цоневския но не съм решил точно къде.Някакви идеи или инфо за това къде може да се направи добър риболов?
А риби дали се вадят?