Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Добре де
в събота мир и лИбов да има
Ама времето ша играй сечено май

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
https://www.facebook.com/profile.php?id=1448035185 Още древните инки са казал, че ако цинково корито пропее, на сом е!
Пета 39 мм. Утре съм го завършил...

Джимито изостана със страшна сила с пластмасовия си леген
ама как ша звучи ТАМ на .....
само совите ще покажат

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Снощи след клипа на Ринго ма осени спомен за още един клъонк мое производство
Ама няма да са смеете много
По спомен е от времето на чарпака,откритието го направих случайно миейки един буркан в язовира,извади перфектен звук
И сътворих това
не е майтап,някой ако е виждал и пробвал нещо подобно да каже
Няма да искам патентни права,но ми е любопитно има ли нещо подобно,което работи

- Прикачени файлове
-
- 0-02-04-51c6cde7e587d8f70a90a426a428818fda02f9c20317bd85f4cef31b658f2fe5_full.jpg (95.17 KiB) Преглеждано 1059 пъти
-
- 0-02-04-2d0c5aa36e127bfb57d7efcfcfb585cfb4cff11f7ed7c4d48220c1a6a9786f8b_full.jpg (95.4 KiB) Преглеждано 1059 пъти
Марк Твен
Марк Твен
Васееееее,оди за риба бре-иначе е неизбежноbai mile1 написа:Снощи след клипа на Ринго ма осени спомен за още един клъонк мое производство![]()
Ама няма да са смеете много
По спомен е от времето на чарпака,откритието го направих случайно миейки един буркан в язовира,извади перфектен звук
И сътворих това
![]()
не е майтап,някой ако е виждал и пробвал нещо подобно да каже
Няма да искам патентни права,но ми е любопитно има ли нещо подобно,което работи

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Ша одя бре,ама в четвъртък ,не може,за събота времето скапано,не са спирам отсега на татък

Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
"Господин Никой. Няма нищо по-хубаво от лошото време!"bai mile1 написа:,не може,за събота времето скапано![]()
![]()
Богомил Райнов
Българска криминална проза.

Благодаря,за подсказката
ама при вятър 6 ,7 мт в секунда
малко зор,не че е невъзможно де
Тайфуни с нежни имена
от същия автор 

Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Значи гледаш прогнозите в погрешен сайт.Аз ползвах само норвежкия и рядко бърка.На "моя" гьол го дава 1м/с за Събота с дъждец,а в Неделя слънчево и 4м/с-перфе за сом.bai mile1 написа:Благодаря,за подсказкатаама при вятър 6 ,7 мт в секунда
Тайфуни с нежни имена
от същия автор

Преди седмица на ''Мечото дере'', Цонево. Сонарна идилийка и почувкане с кльонк. Безветрие като икономическата макрорамка на България и също толкова празнота. В един момент от към с. Аспарухово чух ''бързият влак' заедно с две мълнии'. Облака ме погълна за минута. Добре , че бях сложил чохъла на лодката при мен. Разбира се, бях забравил парашути и котви и само това, че не удари силен порив на вятъра ми даде възможност да пиша това тук. Та така за прогнози и времена.....
Значи гледаш прогнозите в погрешен сайт.Аз ползвах само норвежкия и рядко бърка.На "моя" гьол го дава 1м/с за Събота с дъждец,а в Неделя слънчево и 4м/с-перфе за сом.
[/quote]
Гледам Българските а един приятел един американски за сърфисти вятъра го познават точно
Тъй или иначе съм там от събота
пък ша видим

Гледам Българските а един приятел един американски за сърфисти вятъра го познават точно

Марк Твен
Марк Твен
https://youtu.be/6Ig7025jG50bai mile1 написа:Благодаря,за подсказкатаама при вятър 6 ,7 мт в секунда
Тайфуни с нежни имена
от същия автор
Това са мои приятели,които след седмица капо в първия вятър 7-8 м/с имат три за ден на 10кг. Назад в темата бях писал един разказ случка в големия вятър и буря,за какви чудовища се виждат на соната......И на Троли на гьола ще ни млати дъжд и вятър,но заминавам за 10 дена-да му изорем нивите и да ги натропаме нощем.Не гледай лошото време с лоши очи ....Успех....
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
За онес двамата дето са дошли в вятъра и започнали да клъонкат в вълните на Цонево и аз съм ги виждал
Имам и преживявания на Тича пак в вятър преди буря
Ама нали съм мързелив искам хубаво време и големи риби
Успех на всички колеги 

Марк Твен
Марк Твен
Теб те признах......евала,за мен кльонка е мн силен в лощо време-неприятно е но после остава само хубавите спомени от резултата...bai mile1 написа:За онес двамата дето са дошли в вятъра и започнали да клъонкат в вълните на Цонево и аз съм ги виждалИмам и преживявания на Тича пак в вятър преди буря
Ама нали съм мързелив искам хубаво време и големи риби
![]()
![]()
Успех на всички колеги

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Тоци,евала за клипа-Перфе!toci23 написа:https://youtu.be/6Ig7025jG50bai mile1 написа:Благодаря,за подсказкатаама при вятър 6 ,7 мт в секунда
Тайфуни с нежни имена
от същия автор
Това са мои приятели,които след седмица капо в първия вятър 7-8 м/с имат три за ден на 10кг. Назад в темата бях писал един разказ случка в големия вятър и буря,за какви чудовища се виждат на соната......И на Троли на гьола ще ни млати дъжд и вятър,но заминавам за 10 дена-да му изорем нивите и да ги натропаме нощем.Не гледай лошото време с лоши очи ....Успех....