Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от bai mile1 »

Добре де :lol: :lol: в събота мир и лИбов да има :lol: :lol: Ама времето ша играй сечено май :roll: :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

https://www.facebook.com/profile.php?id=1448035185 Още древните инки са казал, че ако цинково корито пропее, на сом е! :fishing2: :fishing2: :fishing2: Пета 39 мм. Утре съм го завършил...
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Джимито изостана със страшна сила с пластмасовия си леген :lol: :lol: :lol: ама как ша звучи ТАМ на ..... :fishing6: само совите ще покажат :lol: :lol: :lol: :fishing2:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Снощи след клипа на Ринго ма осени спомен за още един клъонк мое производство :lol: :lol: Ама няма да са смеете много :lol: По спомен е от времето на чарпака,откритието го направих случайно миейки един буркан в язовира,извади перфектен звук :shock: И сътворих това :lol: :lol: не е майтап,някой ако е виждал и пробвал нещо подобно да каже :D Няма да искам патентни права,но ми е любопитно има ли нещо подобно,което работи
Прикачени файлове
0-02-04-51c6cde7e587d8f70a90a426a428818fda02f9c20317bd85f4cef31b658f2fe5_full.jpg
0-02-04-51c6cde7e587d8f70a90a426a428818fda02f9c20317bd85f4cef31b658f2fe5_full.jpg (95.17 KiB) Преглеждано 1059 пъти
0-02-04-2d0c5aa36e127bfb57d7efcfcfb585cfb4cff11f7ed7c4d48220c1a6a9786f8b_full.jpg
0-02-04-2d0c5aa36e127bfb57d7efcfcfb585cfb4cff11f7ed7c4d48220c1a6a9786f8b_full.jpg (95.4 KiB) Преглеждано 1059 пъти
Марк Твен
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

bai mile1 написа:Снощи след клипа на Ринго ма осени спомен за още един клъонк мое производство :lol: :lol: Ама няма да са смеете много :lol: По спомен е от времето на чарпака,откритието го направих случайно миейки един буркан в язовира,извади перфектен звук :shock: И сътворих това :lol: :lol: не е майтап,някой ако е виждал и пробвал нещо подобно да каже :D Няма да искам патентни права,но ми е любопитно има ли нещо подобно,което работи
Васееееее,оди за риба бре-иначе е неизбежно :lol: :lol: :lol: ще изтрещиш бавно но сигурно......Успех на всички с откриването... :fishing6: :lol:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ша одя бре,ама в четвъртък ,не може,за събота времето скапано,не са спирам отсега на татък :fishing6: :lol: :lol:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:,не може,за събота времето скапано :fishing6: :lol: :lol:
"Господин Никой. Няма нищо по-хубаво от лошото време!"
Богомил Райнов
Българска криминална проза.
:wink: :drinkers: :drinkers: :idea:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Благодаря,за подсказката :D ама при вятър 6 ,7 мт в секунда :roll: малко зор,не че е невъзможно де :wink:Тайфуни с нежни имена :wink: от същия автор :fishing6:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Благодаря,за подсказката :D ама при вятър 6 ,7 мт в секунда :roll: малко зор,не че е невъзможно де :wink:Тайфуни с нежни имена :wink: от същия автор :fishing6:
Значи гледаш прогнозите в погрешен сайт.Аз ползвах само норвежкия и рядко бърка.На "моя" гьол го дава 1м/с за Събота с дъждец,а в Неделя слънчево и 4м/с-перфе за сом. :wink: :drinkers:
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

Преди седмица на ''Мечото дере'', Цонево. Сонарна идилийка и почувкане с кльонк. Безветрие като икономическата макрорамка на България и също толкова празнота. В един момент от към с. Аспарухово чух ''бързият влак' заедно с две мълнии'. Облака ме погълна за минута. Добре , че бях сложил чохъла на лодката при мен. Разбира се, бях забравил парашути и котви и само това, че не удари силен порив на вятъра ми даде възможност да пиша това тук. Та така за прогнози и времена.....
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Значи гледаш прогнозите в погрешен сайт.Аз ползвах само норвежкия и рядко бърка.На "моя" гьол го дава 1м/с за Събота с дъждец,а в Неделя слънчево и 4м/с-перфе за сом. :wink: :drinkers:[/quote]
Гледам Българските а един приятел един американски за сърфисти вятъра го познават точно :D Тъй или иначе съм там от събота :lol: :lol: пък ша видим :wink: :fishing6:
Марк Твен
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

bai mile1 написа:Благодаря,за подсказката :D ама при вятър 6 ,7 мт в секунда :roll: малко зор,не че е невъзможно де :wink:Тайфуни с нежни имена :wink: от същия автор :fishing6:
https://youtu.be/6Ig7025jG50
Това са мои приятели,които след седмица капо в първия вятър 7-8 м/с имат три за ден на 10кг. Назад в темата бях писал един разказ случка в големия вятър и буря,за какви чудовища се виждат на соната......И на Троли на гьола ще ни млати дъжд и вятър,но заминавам за 10 дена-да му изорем нивите и да ги натропаме нощем.Не гледай лошото време с лоши очи ....Успех....
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

За онес двамата дето са дошли в вятъра и започнали да клъонкат в вълните на Цонево и аз съм ги виждал :wink: Имам и преживявания на Тича пак в вятър преди буря :D Ама нали съм мързелив искам хубаво време и големи риби :fishing6: :D :lol: Успех на всички колеги :fishing3:
Марк Твен
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

bai mile1 написа:За онес двамата дето са дошли в вятъра и започнали да клъонкат в вълните на Цонево и аз съм ги виждал :wink: Имам и преживявания на Тича пак в вятър преди буря :D Ама нали съм мързелив искам хубаво време и големи риби :fishing6: :D :lol: Успех на всички колеги :fishing3:
Теб те признах......евала,за мен кльонка е мн силен в лощо време-неприятно е но после остава само хубавите спомени от резултата... :D :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

toci23 написа:
https://youtu.be/6Ig7025jG50
Това са мои приятели,които след седмица капо в първия вятър 7-8 м/с имат три за ден на 10кг. Назад в темата бях писал един разказ случка в големия вятър и буря,за какви чудовища се виждат на соната......И на Троли на гьола ще ни млати дъжд и вятър,но заминавам за 10 дена-да му изорем нивите и да ги натропаме нощем.Не гледай лошото време с лоши очи ....Успех....
Тоци,евала за клипа-Перфе! :wink: Оборудване,такъми,техника на вадене,музика и червени гащи,какво повече му трябва на човек за да е успял и щастлив? :drinkers: Действайте,още малко фандък ви пускам и после съм аз! :mrgreen: :drinkers:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”