Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Марица 14 март
Re: Марица 14 март
Убеден съм че едрите кефали на Марица се ловят най-лесно преди хвърляне на хайвера и мисля че в оставащото време до забраната ще мога да потвърдя това мнение неколкокрактно /почти съм сигурен защото практикувам този риболов всяка година и знам какви риби излизат/
Събота и неделя обикновено не ходя за рибаSONY написа:...Може да се засечем някъде ако ходиш...
- krokibg
- учете се от него
Браво за рибите,но кажи жабчето от къде го извади,сигорно пак от дупката
Аз като разправям че си имаш склад,те не ми вярват,ха сега да ви видя,кво ша кажете за склада
И недей да бягаш сам за риба и вземи заведи Сонито на твоите места,стига си си живуркал и хващал риби сам

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Пази ги той пази ги .. сигурно ако бях Соня а не Сони щеше да ме заведе на .. неговите места 

TICA FAN
- krokibg
- учете се от него
Сони голямо бъркане е паднало в канализацията докато извади жабето.Лошото е,че колегата неходи за риба събота и неделя, иначе щеше да те заведе,убеден съм.Може би ще те заведе понеделник или вторник ако го помолиш по-настойчиво.Колега Дилетант,може ли и мен да ме заведеш за кефал,таман ще сме по голяма тумба и ще си правим дъра-бъра докато чакаме да клъвне

Сега ще му отправя молба тук пред очите на цяла България.Колега дилейтанант вземи ни за да фанем по един пукнат кефал и ние щи вървшим чудесна работа .. крокито ша търси жаби .. а аз щи засичам рибите ти само ще си пиеш биричка ( за моя сметка )

TICA FAN
Жабчета в локвите покрай реката има от 2 седмици -само трябва да е слънчево.
Аз едва ли съм най подходящия човек за риболовен гид - за сметка на това информация не крия.
Кроки ти нямаш нужда някой да те води за кефал -убеден съм че познаваш реката по-добре от мен.
Аз едва ли съм най подходящия човек за риболовен гид - за сметка на това информация не крия.
Кроки ти нямаш нужда някой да те води за кефал -убеден съм че познаваш реката по-добре от мен.
Последно промяна от diletant на Съб Мар 15, 2008 9:34 am, променено общо 1 път.
- krokibg
- учете се от него
Нали трябва да се водим един-друг за да е по-весело !!!Верно,познавам я,така е но вземи кажи на Сонито къде да иде момчето за кефал.Мене ме остави,аз съм лесен и ще си намеря занимавка !!!
Упоритост и малко късмет!!!
Е до сега бях .. нищо.Отново процедурата : пробване на всичко и не и не.И тоя цигански вятър ах как го мразя
Ша паля колата и заминавам някъде на някой развъдник 

TICA FAN
-
- ще става разбирач
Споко СОНИ и аз днеска бях на мойте ис места. Извъртях всички примамки нищо не даде резултат. Има време тя хубавата работа става бавно. 10 рибаря видях 10 валата .Така че пий една ракия и готови за следващия път.
- krokibg
- учете се от него
Момчета,момента е доста шибан и рибата започва лека,полека заради топлото време да се ориентира към хвърляне на хайвера,но затова пък ще започне да взима и по-рано,след боя
Не се отчайвайте,и другия път да хванете че ще има наказателни точки за майните със повече от три капота

Неска бях на Марица в Пловдив.Няколко чаушана и едно кефалче.Много слабо..
Дигнало се е нивото на водата.От там идва валата.Сега като потръгне маришката мряна ша и спукам шортите.По известен съм и като Сонито мряната
и преждевременно ако някой напипа кефалите да пише 

TICA FAN