Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде около Шумен?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Къде около Шумен?
Колеги ми казаха че искат 25 лв.за месец, но не мога да потвърдя достоверността на тази информация. Не ми е любимия язовир.
Месечния знам че е 25 лв. за дневната такса питам. И на мен не ми е любим, но ходя от време на време.TheMetal написа:Колеги ми казаха че искат 25 лв.за месец, но не мога да потвърдя достоверността на тази информация. Не ми е любимия язовир.
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Дневната такса за Шуменския си е още 6 лв. , месечна 25 лв. , за пенсионери 15 лв.
Някакво инфо за преселка?Мисля събота да го посетя.Всяко инфо ще ми е от полза
Никой ли не е ходил на Преселка?Да не епресъхнал язовира?
-
- научил се да хвърля
Колеги бяха предната седмица на преселка риба не са хванали за 48 часа , дори и кьорава транка не удряла . По целия бряг имало гасена вар явно са хвърляли в язовира
[quote="emko0o0o"]Колеги бяха предната седмица на преселка риба не са хванали за 48 часа , дори и кьорава транка не удряла . По целия бряг имало гасена вар явно са хвърляли в язовира[
Баси-някой да има идея къде може да се отиде за риба?И за какво се хвърля тази гасена вар?За дезинфекция или за усоятяване на риболова?
Баси-някой да има идея къде може да се отиде за риба?И за какво се хвърля тази гасена вар?За дезинфекция или за усоятяване на риболова?
Затади ( червенката ) колега.По принцип се хвърля друго но и това става и е по евтино.
-
- научил се да хвърля
Около Шумен се сещам в момента само за Фисек имало преличен риболов там . И другото място е като се излезе от Дивдядово и се тръгне посока Смядово в дясно по пътя имаше един развъдник . Иначе ако искаш нешо по диво имаше старо корито на ЛКамчия около смядово излизаха прелични щуки от 4 до към 6-7 кг на жива рибка от там хванати бъкано беше с червеноперка и каракуда . Прелични екземпляри и от сом имаше . Не съм го посещавал от 4 г и незнам как е в моментаBalakchia написа:emko0o0o написа:Колеги бяха предната седмица на преселка риба не са хванали за 48 часа , дори и кьорава транка не удряла . По целия бряг имало гасена вар явно са хвърляли в язовира[
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Тези стари корита са до с.Кълново,но това което говориш беше преди 15-20 години,допреди 5-6 години често пресъхваше,риба не остана,сега има малко вода,заблатено е,а рибата засега там е плевелна( дребни червеноперки и каракудки) няма помен от щуки и сомовеemko0o0o написа:имаше старо корито на ЛКамчия около смядово излизаха прелични щуки от 4 до към 6-7 кг на жива рибка от там хванати бъкано беше с червеноперка и каракуда . Прелични екземпляри и от сом имаше . Не съм го посещавал от 4 г и незнам как е в моментаBalakchia написа:emko0o0o написа:Колеги бяха предната седмица на преселка риба не са хванали за 48 часа , дори и кьорава транка не удряла . По целия бряг имало гасена вар явно са хвърляли в язовира[
- bad_santa
- научил се да хвърля
Здравейте колеги, имате ли информация за Дибич и язовира зад Аломиниевия, става ли да си начеша крастата с фидера, благодаря предварително
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
-
- разбира нещата
за дибич каъв вид "краста" ще чешеш?чух че са вадили амури и шаран нно на дъно,и нне е за часов рибболов.така че не ти върши работа,за другия яз. не съм чувал нищо от година.bad_santa написа:Здравейте колеги, имате ли информация за Дибич и язовира зад Аломиниевия, става ли да си начеша крастата с фидера, благодаря предварително
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- bad_santa
- научил се да хвърля
Благодаря за информациятаdelio-haidutin написа:за дибич каъв вид "краста" ще чешеш?чух че са вадили амури и шаран нно на дъно,и нне е за часов рибболов.така че не ти върши работа,за другия яз. не съм чувал нищо от година.bad_santa написа:Здравейте колеги, имате ли информация за Дибич и язовира зад Аломиниевия, става ли да си начеша крастата с фидера, благодаря предварително

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
Колеги,някакво инфо за язовира в Кравелово-такси,каква риба има,на какво кълве и всяка друга полезна информация.Не съм ходил там повече от 2 години.
Такса-10 лв,лови се каракуда основно.Но има шаран и амури по 10+кг.Вчера бях там и имам уловени 15-20 добри каракуди на торен.