С лодка в морето 2017-сафрид

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
beglec
новобранец
новобранец

Re: С лодка в морето 2017-сафрид

Мнение от beglec »

Нещо за Болата да знае някой
lozzy.68
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lozzy.68 »

А стига,де,пет страници и нито една снимка на сафрид!?!? :shock: Какво става,средата на Юни Е,точно преди година,открих с улов ?!?! :fishing5:
Изображение1394.jpg
Да си спомня поне ,как изглеждаше сафрида ! :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
EU_BG_akademika
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от EU_BG_akademika »

Шом ке се фалимо со лани, те га те дънъска лани и мойту лоТку :D
13433134_1335048689842830_4864405873080563069_o.jpg
13422380_1335048693176163_1386979892273067372_o.jpg
13416933_1335048696509496_4210232649392657668_o.jpg
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
lozzy.68
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lozzy.68 »

Айде, Наслука утре !!! :fishing5: Дано качиш,нещо ,,прясно,, :lol: :drinkers:
ИвоСф
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ИвоСф »

Днес от 14.00 до 18.00 между Галата и Фичоза по 3 кг. на човек най добре даваше м/у 15.30 и 16.30 имаше и по 8 бр. после по едно появиха се делфини и край.
карат
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от карат »

Ето,това е новината която чакахме!Но явно делфините ще са определящ фактор при успеха.Много се навъдиха напоследък.Успех на всички мераклии утре!!
карат
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от карат »

Много шарен риболов се получи на Почивка.Граца,хамсия,дракони за цвят в компанията на непрекъснато обикалящи ни делфини.Е,за една бира мезе все пак стана.Имало е и по кофти дни.
карат
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от карат »

Много шарен риболов се получи на Почивка.Граца,хамсия,дракони за цвят в компанията на непрекъснато обикалящи ни делфини.Е,за една бира мезе все пак стана.Имало е и по кофти дни. :drinkers:
Аватар
EU_BG_akademika
ще става разбирач
ще става разбирач

lozzy.68 написа: Дано качиш,нещо ,,прясно,, :lol: :drinkers:
Да кача ве, що да не.....Около кило на Паша дере сабайлем. Щях да чакам вечерната активност, но ме удари дракон. Знаейки какво ми се случи първия път хукнах като луд навън. Напразно, пак боля, но нищо общо с първото удряне, тогава ръката ми 2 седмици беше като бухтичка, а болката е зверска, идва след около 30-40мин, пик 120мин....
Сега нищо подобно нито се надух, все едно стършел ме е жилнал, още ме наболва....ама се ядва.
Та така, човек предполага Бог разполага.....
Та запонах така......
20170611_073820.jpg
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
Аватар
EU_BG_akademika
ще става разбирач
ще става разбирач

st_beer написа:
EU_BG_akademika написа: Не разчитай на това ,което си написал.
Ами ще разчитам, като ще гледам да не се налага....Вчера пак ме удари и аз спомняйки си първият път, Кирето много точно го е описал, хукнах да излизам.... А жената беше с мен, тя е биолог с 30 годишен стаж и работи в лабораторията на Пирогов. Та като минаха 45 мин и аз с изненада и огромно облекчение установих, че болката няма нищо общо с предишната. Боли наистина пак много, мястото се зачерви в диаметър колкото 50ст а самата дупчица съвсем леко се поду. Дупката е в средата на дясната ми ръка, че посегнах да го откачам като попче...... Но толкоз ядва се... Та жената ми каза, че тази отрова е белтък. Когато попадне за пръв път в организма, организма в началото не реагира, разпознава си белтък. Чак когато настъпят измененията, изтръпване, подуване, схващане и зверската болка, организмът разбира че причината е този белтък и го запомня като враг. При следващо попадане на белтъка в организма. то веднага се включват защитните функции, белите кръвни телца локализират мястото блокират разпространението и се борят за унищожаването на белтъка. Днес ръката даже не ме боли, а първият път с приспивателно заспах....
Това си е наистина за отделна тема, а двете сафридени да се обединят...... При риболов на сафрид, често се закачат дракони.
/китайска мъдрост/
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

EU_BG_akademika написа:Шом ке се фалимо со лани, те га те дънъска лани и мойту лоТку :D
Каква е идеята на този начин на изказ. Търси се оригиналност, неповторимост, впечатление - наистина, не мога да рзбера?
Аватар
EU_BG_akademika
ще става разбирач
ще става разбирач

radoadvokat написа: Каква е идеята на този начин на изказ. Търси се оригиналност, неповторимост, впечатление - наистина, не мога да рзбера?
Идеята е , че информацията е не достоверна и закачлива. Много са малко българите, които пишат и говорят наистина правилно!
/китайска мъдрост/
shibailo
новобранец
новобранец

Мнение от shibailo »

EU_BG_akademika написа:
st_beer написа:
EU_BG_akademika написа: Не разчитай на това ,което си написал.
Ами ще разчитам, като ще гледам да не се налага....Вчера пак ме удари и аз спомняйки си първият път, Кирето много точно го е описал, хукнах да излизам.... .
И за какво ще разчиташ като пак те е боляло? Колко пъти писахме, че при нагряване (със запалка или гореща вода ) драмата приключва?
Аватар
EU_BG_akademika
ще става разбирач
ще става разбирач

:D Аз споделям, не знам колко човека има тук два пъти удряни от дракон. Жената казва че си прав, при температура на над някакви си градуси, белтъкът се разпада. За жалост не пуша, нито аз нито жената, пък и чайник, котлон или бойлер нямам на лодката, нито имам кафе машина...... :D
/китайска мъдрост/
карат
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от карат »

Подкрепям идеята двете теми за сафрид да се обединят,но считам че всяка идея и мнение е полезно за всички нас.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”