Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Цонево ?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Цонево ?
Успех, чувам че не е лесно!
Знам че не е лесно.Вече два месеца чакаме документите от София и се надяваме да се получат нещата.
-
- вече хвърля и на тежко
Успех и от мен.
А за Цонево ,получава се риболов .
Имам два излета от които съм доволен.Главно се ловеше бабушки и някоя платика бонус.Говоря за малкия азовир и тихият кът.
А за Цонево ,получава се риболов .
Имам два излета от които съм доволен.Главно се ловеше бабушки и някоя платика бонус.Говоря за малкия азовир и тихият кът.
-
- научил се да хвърля
В понеделник минавах покрай Чудните скали .
Около мостовете и под Струя преброих общо над 20 коли - в делничен ден ,по обед
Във вторник същата история - над 20 коли !
Спирах за по цигарка ,но не съм слизал да разпитвам и да досаждам на хората ,за това не мога да кажа дали и какво кълве.
Около мостовете и под Струя преброих общо над 20 коли - в делничен ден ,по обед

Във вторник същата история - над 20 коли !
Спирах за по цигарка ,но не съм слизал да разпитвам и да досаждам на хората ,за това не мога да кажа дали и какво кълве.
- GogoBuboleto
- вече хвърля и на тежко
Тази събота ще ловя на Аспарухово и ще пусна инфо. Надявам се да се завъртят едрите платики.
В събота под взривният склад 3 прилични/около кг /бабушки на фидер.Вземаха и на торен и на сладка царевица.Приятел извади една едра платика.На мача само слънчаци.Силен вятър.На обяд заваля и си тръгнахме.Колега с лодка сподели,че рибата е около средата на язовира,на 18м дълбочина.
- GogoBuboleto
- вече хвърля и на тежко
На аспарухово под хотела на фидер на къса дистанция(10-15м.), както и на мач и директен доста средна по размер платика и добри бабушки. Бабушката се селектира на царевичка.
Вчера имах малко свободно време и хаиде на Цоневския.Намерих си местенце след третия мост и там разпънах чаршията.Лових на фидер и на мач като излизаха средни по размер платички и добри баби.Лових на торен,шарен и царевичка.Имаше слаб вятър но когато се усили хайде багажа в колата и към къщи.Другият път когато имам повече време пак но тогава вече ще я моря със щеката.
Хайде лека и наслука!
Хайде лека и наслука!
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
-
- вече хвърля и на тежко
Днес се освободих във късния следобед и газ към Цоневския ( плановете бяха за реката ,но след малко инфо и се промени дестинацията).И така де бях във 16ч. На чудните скали под паркинга ,лових до 18ч. Бях се приготвил за риболов на фидер и на директен.Риболов имаше и на фидера и на директния,но на края лових само на 7цата.Ето малко снимки...
- GogoBuboleto
- вече хвърля и на тежко
Събота и неделя там имаше палатков лагер.
-
- вече хвърля и на тежко
И така да е те не са си прибрали боклуците...Грозна картинка.Забравих да спомена,след подаване на захранката колегите спряха да хващат до мен .Рибата се вдигна на един метър над дъното и вземаше на пропадане.
Днес на Цонево срещу гробищата на Струя до скалите се получи пълно капо.Имаше доста риба но на късо не ядеше просто бях си взел 2 директни телескопа 6 и 8 метрови защото пристигнах в 18;30 и до 21 часа видях колегите отсреща и до мен на дъно на пружина вадеха средни платики.Пробвах на стръв бял,торен,сл.царевица и жито,на дъното,над дъното нищо.Накрая една змия излезе в краката ми с една едра таранка и сякаш казваше вземи я да не си капо.

- GogoBuboleto
- вече хвърля и на тежко
Ха ха! В събота както си дремем един щъркел си "хвана" една платика и съвсем безцеремонно си я хапна пред нас. Сетих се за "Особености на руския национален риболов"