Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

Гледай филма и ще разбереш, доста неща и за сомовете.. :wink:
....Знаете ли, как завършва цялата история, пращат спасителен японски отряд и той се е измъкнал от самолета и е приседнал облегнат до вековно дърво със забита сабя в земята, която държи...Какво да кажеш, велика смърт на велик човек..
А тука, некви пандишпани се правят на Адмирали, абе ахмаци, гледайте в подписа ми, какво пише бе тюрлюгювечи скапани... :lol: , . :lol: ....брей за сефте разбрах за дума с 3 ю-та :lol: то и в БАН не го знаят, ама бай Миле вече го знае... :wink: :fishing8: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

И между другото, всички разни тролинг хави да изчезните мигновенно, направете си собствена тема на Великите троленгисто от Луната до Земято... :lol: , ама мен не ме грижа ич, та и предполагам, че темата която никой, няма да е чете, ще е много интересте.. :lol: ., но няма да ни дразните нормалните, ще ви изхвърлим ненормално, бедна ви е дори фантазията....чупката.. :twisted:
Разбрах, че двама тролинджии, вече са се оженили, честито, поне ще икономисат споделени воблери, ех жените, кой ги е грижа за тях, :wink: ...освен мене, получавам доста писма от самотни девойки и не знам, как да го...хабакалъм... :lol: помагайте де , ама само с акъл... :evil: :lol:

Ама кой се интересува от такива тролинг смотаняци,.... честно никой.... :lol: , казват, че в Европа, само определена част от псвевдобългарите се опитват да надделеят над албанци и македонци в тая цялата смехория, ама прогнозите са, че албанците май са по умни.... :lol:
Та, като видите Албанец му отдайте чест! :wink:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Има ли нова тема за тролинг, че не разбрах...нящо.... :lol: , няма и да има естественно, пишете другаде тъпанари, тука е само за слагачите...... :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Да не си глътнахте езиците бе, ония ден, един приятел от Норвегия ми докара една зъбата риба, ама езика и струвал само 70 макарона уж.... :lol: , ние я изядохме с костите биля... :wink: , и га го питам, де му е езикя :lol: ....., само мълчание... :lol:
май е от тая.... :roll:
Изображение

а дребосъка им е башка.... :lol: :lol:

Изображение

няма кай, кой да ги събира тия, освен кучетата и някой БГ троленгисть, обладн да стане и той звезда... :lol:
lozzy.68
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lozzy.68 »

Рибен Рай или Леш..... :roll: Чак сега ,се замислих на въпроса на мой добър приятел,от преди 25 години!!! а именно ,,Защо морето не е от бира,а скалите от пържени картофки.. ?!?!,, :shock: Де да знаеш,какви времена ще дойдат!А иначе,той си е супер ПИЧ,още ,,драйфа,, .....на вътре !!! :lol: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Когато бях на 13-14 г.и тренирах гребане и ветроходство на яз. Кърджали, и ако ми бяха казали на времето, че този спорт е за моретата, а не за Енчеч.... :lol: , щях да го приключа мигновено, ама нямаше умни хора по онова време през 70-те години, като мен днес, да ми дадът акъл. :wink: .., ама сега им обясняваш на серсемите със семеринги на мъдете, че това не е добро, ама чуят ли за добро и веднага си правят дори на себе си зло. :lol: ..Та на зъл козел-зъл прът.. :evil: .Та не ми обяснявай, кой от Варна е велик, кой от Шумен е по-велик, историята от подписа ми го е доказала, колкото и да се напъвате, дори Франко и Бранко, които уважавам, като риболовци прилегнаха, като френски гепарди..... :lol: , а пък некви извънземни от Варна ми се правят на риболовци, ало . :wink: ..морето ви е под носа бе..., а те тръгнали да ни обезрибят гьоловете.....ало, по- леко с мераците ви...
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

lozzy.68 написа:Рибен Рай или Леш..... :roll: Чак сега ,се замислих на въпроса на мой добър приятел,от преди 25 години!!! а именно ,,Защо морето не е от бира,а скалите от пържени картофки.. ?!?!,, :shock: Де да знаеш,какви времена ще дойдат!А иначе,той си е супер ПИЧ,още ,,драйфа,, .....на вътре !!! :lol: :drinkers:
На вас майтап ви се струва, ама брат ми го пратих при него на гости в Норвегия, аз не съм ходил де, че ме мързи, и с чепаре от 2-3 куки и от кея на Берген, кай изкарах 20-30 кила скумри за 1 час, приятелят му казва пусни на дъното на 200 м , там са червените зъбатки, брат ми пуснал и едно червено зъбато екиристе към 20 кила изкарал, без мако да му отгризне ръката... :lol:
lozzy.68
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lozzy.68 »

:wink: Нищо лошо и лично!!! Просто,снимката ми припомни ,лафа на Авера,да е жив и здрав,както Всички нас!Иначе това фото си е ,,жива фишокоста,,!!! За съжаление !!! Еко недоразумение!!! Много слука на всички !!! :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Не ти разбирам сложните думи, подреди си речника, но когата рибата е повече от водата, това се случвчва, мани ами това ми го прати Гълъбов преди 3 дена..... :wink: :lol:

https://www.facebook.com/16888001247592 ... 150676926/
lozzy.68
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lozzy.68 »

Много жалко,много ме боли,но за всичко това си има ПРИЧИНА !!! :drinkers: Говоря за клипа качен от гн. Гълъбов,който ,,Познавам,, от вестниците по онова време и ,,новото,, списание ,,Български риболовец,,!!!Желая му ооще по-големи трофеи здраве и късмет, ......пък съм и ,,кадемлия,, !!! :drinkers:
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

[quote="yco"]Има ли нова тема за тролинг, че не разбрах...нящо.... :lol:
Темите се изчерпаха с последната- Как да ловим сомове в забраната? Прееди 10-ина дни направих сефтето за годината, и за няколко часа релийзнах 2 бебета, имам и видео материал :wink: Видях и вързани такива ,на колеги със от скъпите лодки..та селянията в държавата не спира да разсте .
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

[quote="KRASSI"]Бях доста зает тези дни и затова изчезнах.
Е вече приключих и ви представям "РОСИНАНТЕ 2" :D
Изображение
Изображение
Изображение
Хубава лодка, да ти е честита, и дано скоро подобриш рекорда :wink: !
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Така е драги ми Роберт, аз съм казвал и преди, че Риболовец на кльонк, ако изкара 150 кила сом, лично ще му целуна гъзо, бръснат не бръснат, мит не мит, като футболиста УМИТ ОтЗАТ UMIT OZAT . :lol: ,лошото в приказката е, че трябва да се запишете тука в конкурса, че може и аз да га ловна.... :lol: , тогава да не избягате подписвачите, че вратъ ми е къс и трудно ще си целуна сам задника, поне съм сигурен, че някоя екек мома ще се жертва заради мене... :lol:
Краси,.... запиши се и ти де... :wink: ., поне ако спечелиш ти, на мене няма да ми се наложи да ти се навеждам.....повече..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ама ако аз спечеля..... :evil: , цялата сомска кохорта ще ми цилува гъзецо, USD100 000 000 от реклама минимум.... :lol: , Троли ще ми води френския легион.....под строй, подписали, не подписали.... 2 автобуса....мераклиии, някои от тях може и да не са сомаджиии, ама на кой му пука.. :lol: , ама мерака за цуни-гъз на световен шампион си е голям хит за феновете. :lol: :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Това е списъка, ще важи само 10 г. от днес, за над 150 кила сом на кльонк.

залог - целуване на гъз......само.... :lol:

1. Yco-Камилската падина.... :lol:
2....
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Няма и правила за брой въдици, тоя който хване голем, може да си ги избута другите у водото, за да не го хванат нивгъш... :lol: , та ви позволявам с колкото искате въдици и рибарски билети башка на домочадието си бъдете.... :lol: . Правилото е само едно -2 куки на въдица и канап до 80 кила или 160 либри, Ракия, бира, мента и мастика са позволени в неограничени количества.... :lol: , но без етикет... :lol: . , за другите западни напитки, ще преговарям със спонсорите, те са на специален режим за състезанието, снимки само от спонсорите се излъчват, цигари може, пури -не... :lol: , както и Ром..не... :lol: .Куба не иска да става 52 щат още...., но ще се споразумеем... :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”