Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

На Яз.Студена
Модератор: Paublo_Eskobar
- antonio83
- новобранец
- Обратна връзка:
На Яз.Студена
На студена вчера излезе уклей за 3 часа нацакахме с едни мои приятели кам 30-40 уклея и отделно костур ма дребен.. 

- Прикачени файлове
-
- ето един фотус!!!
- Изображение116.jpg (101.71 KiB) Преглеждано 2639 пъти
- antonio83
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: На Яз.Студена
be spirat i te pitat ma nqma problemi zasega
извинете ме че не пиша на кирилица понякога ма на лаптопа не сам си качил кирилица
не ме наказваите!!! 

http://ribolov-ezero-kladnitsa.alle.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- vwg3
- новобранец
- Обратна връзка:
Колега утре мисля да хода,добре ли даваше уклея..?
Каква захранка използваше и къде пробва..по снимката ми се струва ,че някъде около устието,но преди къщурката..?
Благодаря предварително за инфото..
Каква захранка използваше и къде пробва..по снимката ми се струва ,че някъде около устието,но преди къщурката..?
Благодаря предварително за инфото..
- antonio83
- новобранец
- Обратна връзка:
ми колега добре давше то отначло ви казах че тръгна дребен костур, а за захранка бях вел захранка за уклей и галета ма не я прави много глетава по рохка,но мисля че и хляб да хварлиш за захранка ще заработи добре. А снимкитер са точно така ти позна на парвото устеи на реката дето е мостчето, има един нос наватре кам 500м там ги морихме с моите приятели. Ще дам още снимки
- Прикачени файлове
-
- 3.JPG (62.86 KiB) Преглеждано 2106 пъти
-
- 2.JPG (157.45 KiB) Преглеждано 2107 пъти
-
- 1.JPG (202.9 KiB) Преглеждано 2102 пъти
Последно промяна от antonio83 на Чет Мар 13, 2008 10:37 pm, променено общо 1 път.
http://ribolov-ezero-kladnitsa.alle.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
това не е дребен костур, а направо личинки
ама костура си е напаст и се въди като чумата - няма смисъл да се връщат обратно дребните...

ама костура си е напаст и се въди като чумата - няма смисъл да се връщат обратно дребните...
Ами не е ясно колко дребен е костура щото може уклея да е мноооооооооооо едър
. Интересно ми е обаче дали при хубаво време като миналата седмица без вятър няма да гони на и на блудо.

Как се стига с кола дотам?
- CERRUTI
- сериозен играч
Колега antonio83 днес не бешели пак на Студена?Защото май разпознавам тоя пич с червеното елече който се опитваше да се самоубие с една дънна въдица.Два пъти замяташе на брега,третия път за малко да уцели колегата по главата
и на края когато уцели посоката повода му се скъса.... 

Antonio83 е бил на язовира днес.А човека с червеното елече и на него и на мен ни е шеф.В понеделник какво го чака
Cerruty браво за клена.

- antonio83
- новобранец
- Обратна връзка:
da bqh ma az zaminah po kasno kam 15:00h
toq moment sam go izpusnal,ma kak se smeqh sega kato razbrah 4e ste go razpoznali.....kazh mu 4e pove4e s mene nqma da go vodq,pak se izvinqvam za latinicata ma nqmam vreme da si ka4a kirilicata....Dnes be6e mnogo golqm kara6ki den utre dano ne e taka za 5h ni6to ne pipna pone iedin kolega ot sofq go izdrpah 4e se be6e zaglobil do vratite v kal pozdravi
..... a vie tva mom4e s 4erveniq elek viditeli go v rdius na 50m se pazete 4e e opasen.....

Пиши на Кирилица
Ivak
toq moment sam go izpusnal,ma kak se smeqh sega kato razbrah 4e ste go razpoznali.....kazh mu 4e pove4e s mene nqma da go vodq,pak se izvinqvam za latinicata ma nqmam vreme da si ka4a kirilicata....Dnes be6e mnogo golqm kara6ki den utre dano ne e taka za 5h ni6to ne pipna pone iedin kolega ot sofq go izdrpah 4e se be6e zaglobil do vratite v kal pozdravi

Пиши на Кирилица
Ivak
ако видите човека с червеното елече в радиус от 100 метра около вас моля ви се спасяваите се.за рибите е безобиден,но за хората не е

- CERRUTI
- сериозен играч
Ти ли беше с Мерцедеса?antonio83 написа:da bqh ma az zaminah po kasno kam 15:00h
toq moment sam go izpusnal,ma kak se smeqh sega kato razbrah 4e ste go razpoznali.....kazh mu 4e pove4e s mene nqma da go vodq,pak se izvinqvam za latinicata ma nqmam vreme da si ka4a kirilicata....Dnes be6e mnogo golqm kara6ki den utre dano ne e taka za 5h ni6to ne pipna pone iedin kolega ot sofq go izdrpah 4e se be6e zaglobil do vratite v kal pozdravi![]()
..... a vie tva mom4e s 4erveniq elek viditeli go v rdius na 50m se pazete 4e e opasen.....
![]()

- CERRUTI
- сериозен играч
Аз бях с син голф 2 и се раминахме на байрчето точно преди ваще хора.....polymorf написа:той