Къде с досадни не-рибари?

Модератор: Кърцата

Lars
новобранец
новобранец

Къде с досадни не-рибари?

Мнение от Lars »

Колеги, дайте идея къде е удачно да се отиде с компания от не-рибари, анти-рибари (тва жените голяма напаст, ей! :wink: ) и пишман-рибари новобранци (искрено Вашия в това число :lol: ). Компанията ни е много разнородна и търсим място, където за всеки да има шанс да не пукне от скука. За предпочитане е язовир или езеро (поне наблизо), но да е горе-долу цивилизе (басейни-масейни, кръчми и тем подобни глезотии) за да имат шанс рибарите да се отдадат на хобито си без непрекъснато да им се пили на главата "откъде бе, Пешо я измисли тая дивотия и некултурия...бла...бла...бла...)

Предварително благодаря!
Ambitious people are simply too stupid to be lazy
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Колега язовир Батак е перфектен за това твое начинание , кръчмите басейните и дискотеките са на 800-900 метра от язовира има и водни колела , джетове , пазарче, хранителни денонщни магазини и др. Ако ти трябва още нещо питай по-конретно. :D
Клавиатура риба не лови!!!
Lars
новобранец
новобранец

Мнение от Lars »

Благодаря! Стига да има и риба... :? Вече от трето място чувам, че е пълна скръб...
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Ами да колега така си е , нека ти обясня защо . Преди 2отина дни във Велинград имаше земетресение, малко но достатъчно да повлияе върху активността на рибата . Но спрямо твоите желания това е най-добрия избор , ако няма риба , ще има рибки по сушата :wink: :D :D
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Lars написа:Благодаря! Стига да има и риба... :? Вече от трето място чувам, че е пълна скръб...
ЕЕ-Е МА ТИ ИСКАШ ХЕМ ДУШАТА В РАЯ , ХЕМ Х...Я ДО КРАЯ.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от zograf »

Колега в същото положение съм и ще атакувам Батак в понеделник.Ще бъда на източната страна на язовира - единственото место при което има борове до язовира на палатка.Иначе има много бунгала и станций в които маже да си намерите место.Успех
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"

Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Lars
новобранец
новобранец

Мнение от Lars »

Отпуската ми се отложи поне с една седмица... :(
zograf като се върнеш аз сигурно няма да съм заминал още та може да споделиш впечатления :)
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от zograf »

За Батак излиза костур на земен червей рибка не съм пробвал защото нямах.Взима сутрин рано и привечер.Хвахме само едно шаранче около 2кг и червеноперка прилични размери но в малки количества.Успех на Вас
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"

Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”