Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Брягово
Модератор: sapuna
Re: яз.Брягово
Здравейте колеги , някой има ли актуална тазгодишна информация за язовира, таксата 10 лв. ли е ? Каква риба дава в момента ? Благодаря предварително
и наслука !

Ей така, както си седя и си блея .... и като ми удари.... 

-
- ще става разбирач
До колкото знам все още язовира е забранен , и това е така от повече от година и нещо.azneron написа:Здравейте колеги , някой има ли актуална тазгодишна информация за язовира, таксата 10 лв. ли е ? Каква риба дава в момента ? Благодаря предварителнои наслука !
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
язовирa е зaбрaнен от минимум 3-4 години
- atanas7711
- научил се да хвърля
И така ще е до 2016г., когато приключва договора на наемателя.blaskov1 написа:язовирa е зaбрaнен от минимум 3-4 години
В момента язовира е разрешен за спортен риболов ,таксата е 20 лева на въдица и рибата не се заплаща.
-
- новобранец
Здравейте колеги 
Утре мисля да направя един излет на Брягово ...Та искам да попитам ,като сам от Пловдив, през Парвомай ли трябва да мина към язовира
И също така иска да попитам това 20 лева на въдица наистина ли е така (не че ще ме откаже но все пак) .И тъй като не съм посещава язовира има ли нещо бариера където да си платя или направо отивам и някои ще дойде да ме таксува .И ако някои ми препоръча каде горе долу да се настаня ще съм много благодарен
Благодаря предварително утре ще драсна някой ред как е минал риболова 

Утре мисля да направя един излет на Брягово ...Та искам да попитам ,като сам от Пловдив, през Парвомай ли трябва да мина към язовира

- Don4o_62
- учете се от него
една въдица 20 лв.,залагай на пружина,никакви пера и т.н.че нищо няма да изкараш,където и да идеш,кинтите ще ти ги приберат,към и около вилата е подходящо,смисъл че има няколко удара с 2 изкарани риби по 3 и нещо кг.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Много платика се вадеше когато ходиха приятели.Но нищо сериозно както се говори ,че има големи и добри риби.
-
- новобранец
Здравейте колеги 
На кратко ще напиша какво е положението на Брягово ....още в 6 сутринта бях на водоема разпънах една въдица на плувка и една на дъно на пружина (като това удоволствие да ловя с две въдици ми струваше 40 лева) .За стръв ползвах бял ,шарен,земен и торен червей ,жито и царевица както и купешка захранка....общо взето се бях подготвил доста за излета и резултата ди 7 вечерта е 1 шаранче ....Иначе язовира ми хареса много ..спокойствие ,като цяло е доста чист от много време не бях ял толкова вкусен шаран ....Всичко беше супер само цените на въдица са малко по дебели
Ама кефа цена нямал ,нали така колеги 

На кратко ще напиша какво е положението на Брягово ....още в 6 сутринта бях на водоема разпънах една въдица на плувка и една на дъно на пружина (като това удоволствие да ловя с две въдици ми струваше 40 лева) .За стръв ползвах бял ,шарен,земен и торен червей ,жито и царевица както и купешка захранка....общо взето се бях подготвил доста за излета и резултата ди 7 вечерта е 1 шаранче ....Иначе язовира ми хареса много ..спокойствие ,като цяло е доста чист от много време не бях ял толкова вкусен шаран ....Всичко беше супер само цените на въдица са малко по дебели

Привет,Вярно ли е,че таксата от 20лв. е вече за 3 въдици?
Здравейте колеги. Понеже последния пост е от преди 1г. ,някой знае ли още ли е под аренда язовира или е свободен ?
Доколкото знам от познати в момента язовира е свободен.
Благодаря за отговора.И аз чух от трети лица,че бил свободен,но информацията не беше потвърдена.
Язовира е даден отново под аренда и е забранен ,един от местните така каза.Доколко е вярно ще се разбере някой ден.
-
- сериозен играч
Познати са ходили и са им поискали 20 лв. такса!Те като са разбрали за таксата и са си тръгнали!