Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Къца- кълве воблери BG
Нещо не си ме разбрал -не съм Пиар-на Хоби-ТВ,stefan4etoo написа:А за тези които имат пиши в темата кога точно ще еlusienn написа:Не всички имат тоя канал хоби тв,
В домовете си,така че пусни линк
Към филма,като е готов.
Аз ползвам обикновенна кабеларка-която гледам,преко сили-1 час седмично.

Риболовци.
- stefan4etoo
- сериозен играч
Разбрах те напълно,lusienn написа:Нещо не си ме разбрал -не съм Пиар-на Хоби-ТВ,stefan4etoo написа:А за тези които имат пиши в темата кога точно ще еlusienn написа:Не всички имат тоя канал хоби тв,
В домовете си,така че пусни линк
Към филма,като е готов.
Аз ползвам обикновенна кабеларка-която гледам,преко сили-1 час седмично.

А тези,които имаме Булсатком,в кое предаване да очакваме участието?
Поздрави!
Поздрави!
- къца - кълве
- сериозен играч
Утре е петък и няма да се излъчи . Или другия петък, или следващия петък. Зависи кога ще монтират филма. Може да има два филма. Ще се излъчва от пет сутринта и пет вечерта. Също единадесет на обяд и единадесет вечерта. Ще има повторение в сряда по Хоби - HD от 18.30. Аз ще получа филма, но нямам право да го качвам в Интернет.Ivanov_bg написа:А тези,които имаме Булсатком,в кое предаване да очакваме участието?
Поздрави!
Ясно-тия само надушват нещо сензанционно-И хоп наготово в техния ефир.
Дреме ни на НАС.
Ако ти кихнат некой лев -си го вземи.
Дреме ни на НАС.
Ако ти кихнат некой лев -си го вземи.

Риболовци.
- Vid
- кандидат преподавател
За Къца определено това е от значение- някой лев в повече, обаче Къца прави нещо, което никой няма смелост в Бг да го направи....lusienn написа:Ако ти кихнат некой лев -си го вземи.
Кръстьо прави уловисти воблери за кефал на ниска цена и се надява хората да ги оценят.... и оценят труда му.
п.п. Браво Къца, продължавай в същия дух и въпреки, че вече моят риболов не е свързан с твоите творения, все още си ги пазя в кутишката, че все може някой ден да ми се наложи да ги ползвам....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- къца - кълве
- сериозен играч
Никога не съм мислил, че може да ме снимат и да ми платят. Бях готов да платя, за да ме снимат. За мен парите са важни, но за кой не са. Живеем в материален свят и без пари не може. За мен са по-малко важни, защото децата пораснаха и се устроиха. Аз имам пенсия, която ми осигурява прехраната. Сега ми трябват пет хиляди да направя голяма и малка жабка и един воблер без лопатка. Тези пари, трудно ще се съберат от воблери и ще се наложи да вкарам и от пенсията. Не съжалявам, защото ме кефи да ви радвам много, на ниска цена. Видьо, да не си спрял да ходиш на спининг за хищник, обитаващ нашата планета.Vid написа:За Къца определено това е от значение- някой лев в повече,lusienn написа:Ако ти кихнат некой лев -си го вземи.
въпреки, че вече моят риболов не е свързан с твоите творения,

Къца,прави това което те кефи и Вярвай в него !!! Ние също се кефим и усещаме ....стремежа и желанието Ти !!!
Наслука на Всички !!! 

Браво Къца. Продължавай да ни радваш с воблери и хубави снимки. Мастър Къца е велик. Успех!
Малко снимки и от мен - снимах първите 4, после слънцето напече и ме домързя да превъртам лентата
. От 9.00 та чак до обяд направих доста ползотворен спининг.

Поздравления за Къци и от мен!

Поздравления за Къци и от мен!
- reelbigfish
- новобранец

Радвам се че едно мое спонтанно желание от преди половин година е стигнало до реализация(със или без моя принос)

Поздравление за филма Къци, надявам се че си се представил на ниво

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 9&start=30
- Vid
- кандидат преподавател
Сакън, не съм бре, ама ходя за по иедри и нещо риболова на кефал не ме кефи....къца - кълве написа: Видьо, да не си спрял да ходиш на спининг за хищник, обитаващ нашата планета.
Ама кат гледам как ги ловЪЪ те другите в БГ, май че ще направя и някой риболов на кефал, не за друго, ами да си припомня що е туй удар на спининга?
Инак, чакам да дойде есента, че риболова с джиг си е моя риболов...

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- къца - кълве
- сериозен играч
Грешно е да се смята, че "къца-кълве" са воблери за кефал.Vid написа:Сакън, не съм бре, ама ходя за по иедри и нещо риболова на кефал не ме кефи....къца - кълве написа: Видьо, да не си спрял да ходиш на спининг за хищник, обитаващ нашата планета.
gorgazm написа:
И аз да внеса малко разнообразие с няколко риби различни от обичайните.
IMG_20170621_204655.jpg
Имам поне 20 различни вида пъстървови блесни и десетина воблера, почти всичко изредих в този случаи, но единствените ми два удара бяха на обичайната примамка. В случая не съм настоявал с нея, даже обратното.
IMG_20170616_200201.jpg[attachmentи=0]IMG_20170615_200541.jpg[/attachment]
Тук пък съм снимал само тези две риби от над десетина, но единствената мерна хванах на седем сантиметровата. На нея пък доста добре и се отразява по малко туич. Прави интересни лупинги, непостижими за доста други маркови воблери от същия калибър. Малко съм я модифицирал, понеже слиза над 1.5м, но за река няма друг вариант. Хубаво би било да има 7ца и 10ка и с малки лопатки

Сега знаеш и другия път ще настояваш. Кажи и на Павката, че и той не вярва.
Тук съм копирал едно мнение няколко страници назад, но ако се върнете още назад ще намерите подобни мнения за сом, костур, щука, мряна, разпер, бяла риба (сулка ), морски риби и някой, които пропускам. Грешно е да се смята, че "къца-кълве" ловят само на Огоста, за това примери много. Тези изводи съм направил, на база - ваши публикации.
-
- новобранец
В коя част на Огоста са тези красавци?
- къца - кълве
- сериозен играч
Тези красавци се намират по всички реки в България, Швейцария, Италия и навсякъде където хората ловят с "къца-кълве" и споделят в темата.mslav.tsekov написа:В коя част на Огоста са тези красавци?