Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2017-сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето 2017-сафрид
За рибарите от Варна и околностите вероятно това ще е краят на пролетно -лятната сесия.Утре ще опитам за последно.
Доволен днес, влизане от Болата в 5.30 до 8.00 даваше добре после пасажите се разредиха и се хващаха по една две рибки и така до 11.00ч. направих 8кг.
Ocean kayak Prawler 13
-
- новобранец
Днеска пак там от 6 до 12 по 5 кг, излязох за малко и от 12:30 до 15:30 даваше много добре, но излязох защото се напълниха чантитеvorg написа:Доволен днес, влизане от Болата в 5.30 до 8.00 даваше добре после пасажите се разредиха и се хващаха по една две рибки и така до 11.00ч. направих 8кг.
Тоо,и аз съм доволен......от хубавото време де.За времето от 11ч до 20,30ч направих точно 1,6 кг.Бе,и два щяха да станат,но слънцето ми направи мръсно и взе че залезе.Това е положението във Варненският залив.Все пак с повечко търпение може да се осигури мезето за бирата.
- st_beer
- ще става разбирач
Днес направихме едно много добро представяне до острова на Созопол. Влязохме 3 каяка сутринта към 7,30ч. и си тръгнахме от острова 14.00. Риба даваше доволно и всички ловяха. По едно време преброих 84 лодки около нас. Ето ни и нас с улова,но за съжаление не се вижда рибата в едната хладилна чанта на ,която и трябваха 3 пръста да се напълни до горе. Последната снимка на легена в банята е моя улов. Не съм го теглил ,но за мен това си е много хубава слука. Желая на всеки такава от сърце.

Hobie Mirage Outback
-
- научил се да хвърля
Днес беше 30 градуса ,и си стоял от 11 до 20.30 ч.карат написа:Тоо,и аз съм доволен......от хубавото време де.За времето от 11ч до 20,30ч направих точно 1,6 кг.Бе,и два щяха да станат,но слънцето ми направи мръсно и взе че залезе.Това е положението във Варненският залив.Все пак с повечко търпение може да се осигури мезето за бирата.
Днес на Болата влизане в 7.30 до към 12-12.30 2-ма по около 4 кг след 12.30 до към 4.30 двамата общо 30кг рибата изведнъж полудя даваше навсякъде
"Днес беше 30 градуса ,и си стоял от 11 до 20.30 ч."
Ще си позволя да цитирам един колега:Часовете прекарани в риболов Господ прибавя към тези отредени за живот на всеки човек.
Надявам се тефтерите на Господ да са водени коректно и защо да не получа шанс за втора младост.Лично за мен качеството на един риболовен излет не се измерва само и единствено по количеството уловена риба.
Ще си позволя да цитирам един колега:Часовете прекарани в риболов Господ прибавя към тези отредени за живот на всеки човек.
Надявам се тефтерите на Господ да са водени коректно и защо да не получа шанс за втора младост.Лично за мен качеството на един риболовен излет не се измерва само и единствено по количеството уловена риба.
"Днес беше 30 градуса ,и си стоял от 11 до 20.30 ч."
Надявам се тефтерите на Господ да са водени коректно и защо да не получа шанс за втора младост.
Лично за мен качеството на един риболовен излет не се измерва само и единствено по количеството уловена риба.
Надявам се тефтерите на Господ да са водени коректно и защо да не получа шанс за втора младост.

- st_beer
- ще става разбирач
Това ако е така и се окаже вярно означава ,че ще съм безсмъртенкарат написа:"
.........................................Часовете прекарани в риболов Господ прибавя към тези отредени за живот на всеки човек.

Това е напълно вярно,но излета подплатен с хубава слука направо те изстрелва в небесата и кефа е още по-голям.карат написа:"Лично за мен качеството на един риболовен излет не се измерва само и единствено по количеството уловена риба.
Желая на всички колеги ама наистина от сърце много свободно време за риболов и много слука

Hobie Mirage Outback
- joromercedes
- научил се да хвърля
Чудесно пожелание ,колега!st_beer написа:Желая на всички колеги ама наистина от сърце много свободно време за риболов и много слукакарат написа:"
.........................................Часовете прекарани в риболов Господ прибавя към тези отредени за живот на всеки човек.![]()
А знаете ли колко е добре да си пенсионер , да си още жив и здрав по риболовно време....

Щото , работата много пречи на риболова..

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Слуката аз я виждам,не в количеството хваната риба,а да попаднеш наst_beer написа:......Желая на всички колеги ама наистина от сърце много свободно време за риболов и много слука![]()
рядък екземпляр.Сега - 30кг сафрид,голям праз.Иска после чистене това нещо.
Истинския рибар бъзика рибата от подготовката на такъма,до сервирането на масата.
Хвани 3кг сафрид,ама качествен - само едро.Как става ли ?
ами връщаш по-дребното - ама нали ще продаваме,мор на всичко де мърда.
Нямам нищо против да си напълните фризерите и бурканите - морския риболов
е такъв,пасажите минават за кратко време,и ако даде време,ще хванеш.
Ама да се печеш цял ден,за да продадеш - не ми се вързва нещо.
Тук не говоря за хората с разрешително за стопански риболов - там е друга бира.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Има хора,които се подготвят за втори живот .КИРО написа:Слуката аз я виждам,не в количеството хваната риба,а да попаднеш наst_beer написа:......Желая на всички колеги ама наистина от сърце много свободно време за риболов и много слука![]()
рядък екземпляр.Сега - 30кг сафрид,голям праз.Иска после чистене това нещо.
Истинския рибар бъзика рибата от подготовката на такъма,до сервирането на масата.
Хвани 3кг сафрид,ама качествен - само едро.Как става ли ?
ами връщаш по-дребното - ама нали ще продаваме,мор на всичко де мърда.
Нямам нищо против да си напълните фризерите и бурканите - морския риболов
е такъв,пасажите минават за кратко време,и ако даде време,ще хванеш.
- st_beer
- ще става разбирач
КИРО написа:st_beer написа:.................................................Нямам нищо против да си напълните фризерите и бурканите - морския риболов е такъв,пасажите минават за кратко време,и ако даде време,ще хванеш.
Заради такива изказвания от рода фризери ,буркани,търговия и т.н много хора не пишат и не дават инфо за риболова къде,какво и колко са хванали.Аз се чудих как така от 84 лодки и в лодка имаше повече от един човек до 3-ма -4-ма така и никой не написа два реда да сподели инфо. Нито се познаваме нито сме се виждали или пък най-малко съм ти продавал риба за да се изказваш така. Риболова ми е хоби и ми доставя огромно удоволствие и поради тая причина бия километри да отида до морето и да си напълня душата. Каяка и оборудването ми към него струват толкова ,че от риба едва ли мога да му избия парите. Рибата си замразявам някое кило да имам и малко си мариновам , а останала я раздавам на роднини и приятели да си кусат хубава прясна черноморска рибка.mtk1 написа:Има хора,които се подготвят за втори живот .
Колкото писах писах в тая тема. Ако ще и по брега с черпак да видя да я ринат повече инфо няма да пиша.
Останете си със здраве и си ловете редки екземпляри и по 3 кила само едър сафрид.
Hobie Mirage Outback