Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от залива на девиците
бачкат бре неговите любимци
Знам бе ,
ама ми е кеф да го закачам
Аз за туй са капотирах,щото не му ги ползвам...любимците
ама може пък рязко да стана от висшия офицерски състав,щото наблягам на други
и капото не ма плаши
Ама Тролката нещо са покри
да не е замислил някой леопардов номер
Скок и Генерал

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Ицак
оназ кутия,за хейтърите и аз мога да помогна с пълненето
ако не мож я напълни сам 

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Кво става , Братлета? Тишина от Васил Найденов навсякъде. Довечера отивам да пробвам новата 39-тка. Само още не съм експериментирал с метална пета сърф, да ме извини Калин. Обещавам снимка, не че на някой му дреме де!

Няма проблеми
превземай пазара
Аз кат кажеш ша помагам
.Все съм се чудил на таквиз хора,успяват ли да се усмихнат някога и на какво
Както и да е успех с пратките

Марк Твен
Марк Твен
ей го Убавеца. Пета 39 мм. Работна част на ножа 2,5 мм. От 112 ми се обадиха да спирам да блъскам, защото хората в близкия квартал не могат да спят

- Прикачени файлове
-
- 20246068_10209594609449233_6239366064092376777_n.jpg (106.75 KiB) Преглеждано 1565 пъти
Много ти е хубав станал,ма дали с блъскане ще се получат нещата.Успех и чакаме резултатиringo написа:ей го Убавеца. Пета 39 мм. Работна част на ножа 2,5 мм. От 112 ми се обадиха да спирам да блъскам, защото хората в близкия квартал не могат да спят![]()
![]()

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Специален поздрав за консуматорите на супер друпер
https://youtu.be/BshxCIjNEjY Е без 3д е ама все пак е нещо

Марк Твен
Марк Твен
Благодаря, Тоци. Моят удар беше още преди три седмици ама не била моята риба.Рано или късно ще се засечем с теб на понтона на Аспарухово. Ще посвирим на чичо Скруч пък каквото сабя покажеtoci23 написа:Много ти е хубав станал,ма дали с блъскане ще се получат нещата.Успех и чакаме резултатиringo написа:ей го Убавеца. Пета 39 мм. Работна част на ножа 2,5 мм. От 112 ми се обадиха да спирам да блъскам, защото хората в близкия квартал не могат да спят![]()
![]()
от Щуменската бригада вече имат удър на ряката
Успех....

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Мерси за поздрава и на Жребеца все такива бебоци се хващат!toci23 написа:На кльонк още си е раничко-за нашия гьол-доста нощи настояв:D Поздрави на всички-и ще поздравя Троли с една снимка.......

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Освен да ти продаде нещо,за друго не става!snop написа:Абе то имаше кой да казва но ги изгониха от тука... пример Емо 83 можеше много да помогне па нека го плюят че бил с баяти такъми...

След час акустирам на ЖребецаTroli Rapala написа:,,,щот се разхождах за сомове!Ядосан съм и ще го отнесе некой Голем...може би?![]()

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
- robber_79
- ще става разбирач
Мдаа, често след земетресение, риболова е никой-нищо. Троли сега е малко рано за костур, но следващия път като решиш да се забавляваш , сложи една 10-ка жълта кука по избор.
хахах колегата тоци не се спира! Браво на него. 

Снупи ти не си ли ходил?Кажи нещо от реката.Аз вчера таман излизам от града посока язовира и Тоцито профуча край мен,ама много бьрзаше ейsnop написа:хахах колегата тоци не се спира! Браво на него.

Марк Твен
Марк Твен
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Сигурно от земетресението,едно приятелче 230+см, на Студениия на кльонк,килограми неизвестни,поради нежелание да се мъчи рибата,пуснат в добро здраве браво на момчето,от Пловдив естествено.
валатът не най-лошото нещо на света