Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- stefan4etoo
- сериозен играч
Re: Къца- кълве воблери BG
Жив и здрав да си Къца и още много да ни радваш с твоите рожби.Тука по Янтра направо ги правя ”мармалад” кефалите. 

- Vid
- кандидат преподавател
Откровено ти казвам, че оне големите воблери де ми даде.....къца - кълве написа: Грешно е да се смята, че "къца-кълве" са воблери за кефал
Пробвал съм ги навсякъде, даже в Гърция, ама нищо не Фанах...
Инак, тия за кефал ловът, та се пукат...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- къца - кълве
- сериозен играч
Ох.........сега трябва да обяснявам на дълго и на широко.Vid написа:Откровено ти казвам, че оне големите воблери де ми даде.....къца - кълве написа: Грешно е да се смята, че "къца-кълве" са воблери за кефал
Пробвал съм ги навсякъде, даже в Гърция, ама нищо не Фанах...
Инак, тия за кефал ловът, та се пукат...

- reelbigfish
- новобранец
Преди 2 седмици на жабката в жълто-зелено имах удар на бяла мрена вероятно към 3 кг.. беше огромна, но се беше закачила слабо само на задната тройка и с първото тръсване се освободи.дори не изправи куката просто се откачи...умрях си от яд 

- къца - кълве
- сериозен играч
http://www.hobbytv.bg/index.php?p=progr ... 1501797661
И този петък (04.08.2017 г.) няма филма в програмата. Ще го очакваме на 11.08.2017 г. Часа на излъчване е от 5.00 - 11.00 - 17.00 и 23.00 . И на мен е интересно да се погледна от страни. Мисля, че ще има две серии.
И този петък (04.08.2017 г.) няма филма в програмата. Ще го очакваме на 11.08.2017 г. Часа на излъчване е от 5.00 - 11.00 - 17.00 и 23.00 . И на мен е интересно да се погледна от страни. Мисля, че ще има две серии.
Освен многото четворки, имам един 5см и един от 7.

Това щукле атакува седмицата на една доста опоскана кариера някъде през май и още тогава се зарекох да я пробвам наесен под вливането на Ангиста. Пича, дето ме снабдява с къцета , има едри кленове на петицата по Струма. На мен обаче четворките са ми точно по мяра и друго за клен почти не ползвам. Всъщност с четворките проверявам дали имат ищах за воблери или него ден предпочитат метал.
Да приключа за четворките - може би съм пристрастен, но специално за клен по Струма си мисля, че няма друг воблер, който да ги надвие. Поне моето впечатление е такова.

Това щукле атакува седмицата на една доста опоскана кариера някъде през май и още тогава се зарекох да я пробвам наесен под вливането на Ангиста. Пича, дето ме снабдява с къцета , има едри кленове на петицата по Струма. На мен обаче четворките са ми точно по мяра и друго за клен почти не ползвам. Всъщност с четворките проверявам дали имат ищах за воблери или него ден предпочитат метал.
Да приключа за четворките - може би съм пристрастен, но специално за клен по Струма си мисля, че няма друг воблер, който да ги надвие. Поне моето впечатление е такова.
- Martin Mihailov
- учете се от него
Грешно ти е впечатлението

Колега, ти не беше ли по костурите
Шегата настрана, може и да си прав. Но такива са ми изводите и пак твърдя - в пряк двубой модел срещу модел това неугледно воблерче се представя изненадващо стабилно.
Ако не е тайна, ти на какво би заложил?

Шегата настрана, може и да си прав. Но такива са ми изводите и пак твърдя - в пряк двубой модел срещу модел това неугледно воблерче се представя изненадващо стабилно.
- къца - кълве
- сериозен играч
Иво от Враца мислеше като теб, но се срещнахме на Огоста и от тогава не се е изказвал.Martin Mihailov написа:Грешно ти е впечатлението![]()

- Martin Mihailov
- учете се от него
Не е таина аз си ловим на срьбските и сьм много доволен.Ловат абсолютно всичко стига да знаеш кои кьде и как да исползваш.Може и репликите да ловат незнам не сьм ги пробалmrenka написа:Колега, ти не беше ли по костурите![]()

- къца - кълве
- сериозен играч
Очаквах по голяма конкуренция. При това положение, няма да ползвам шампиона и ще си вържа едното око.Martin Mihailov написа:mrenka написа: Не е таина аз си ловим на срьбските и сьм много доволен.

- Martin Mihailov
- учете се от него
Я снимаи шампиона да го видиме кои е

- Martin Mihailov
- учете се от него
Може и даги стигне ама требва и двете очи да си вьрже като ги прави

- къца - кълве
- сериозен играч
Може ДАги врЬжа и пЬк ша гИ нахпраА АмА оТ вАзЕ ЧЕП ЗА ЗЕЕ НЕ СТАА.Martin Mihailov написа:Може и даги стигне ама требва и двете очи да си вьрже като ги прави![]()
![]()

- Martin Mihailov
- учете се от него
Блаженни са верващите защото е техно водното царство