Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
5 капота и си се отчаял??? Колега, спининга за щуки около София понякога изисква и по 55 да се направят преди да се хване. Принципно добре си се ориентирал за дестинациите. Бих ти препроръчал да добавиш и Челопечане, Панчарево и Кътина.
пп.Ако искаш да си истински джентълмен, забрави за тапата.
пп.Ако искаш да си истински джентълмен, забрави за тапата.
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
-
- научил се да хвърля
Смятай щом опрях до тапите....наистина съм в застой.И аз си мислех за Пънчерево и като гледам днес е щукарско дано има слука,ще пиша ако ходя да ви кажа каква е обстановката 

-
- вече хвърля и на тежко
Колега,
Бих препоръчал Чепинци и Пънчарево. Тази година основно пия капучино на Пънча, но имам и няколко писалки. Воблера, който ми донесе всички успехи тази година - Понтон 21 агарон разцветка - уклей 9 и 11 см. Имах много хубав удар на един ХЗЛ - аспарух, но не можах да реализирам рибата. Но само 5 капота не трябва да те бутнат. На 10 излета ако имаш 2 пълни си е истински успех. Наслука!
Бих препоръчал Чепинци и Пънчарево. Тази година основно пия капучино на Пънча, но имам и няколко писалки. Воблера, който ми донесе всички успехи тази година - Понтон 21 агарон разцветка - уклей 9 и 11 см. Имах много хубав удар на един ХЗЛ - аспарух, но не можах да реализирам рибата. Но само 5 капота не трябва да те бутнат. На 10 излета ако имаш 2 пълни си е истински успех. Наслука!
Здравейте,
на Панчарево как е положението от към мирна риба?
на Панчарево как е положението от към мирна риба?
-
- научил се да хвърля
Мерси много за отговорите на въпроса ми.Сега съм на Чепинци но нямам пак успех и си почивам при баща ми и наблюдаваме дъните въдици а и май скоро ще ни завали дъжд.Поздрави и наслука на всички!
- thunderboy
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Днес на челопечане само дребни червеноперки, редки баби и костур пак дребни дори и слънчевките бяха дребни 

Парите не са най важното нещо в живота, но те ми трябват за да си го купя!
-
- научил се да хвърля
То се е видяло че със щуките няма да ми провърви това лято
Да попитам някой знае ли какви са условията за нощния риболов на Пожарево?

- krasi_cska
- новобранец
10лв на пръчка- 24 часа, рибата не се плаща.rumen_vasilevvv написа:То се е видяло че със щуките няма да ми провърви това лятоДа попитам някой знае ли какви са условията за нощния риболов на Пожарево?
-
- научил се да хвърля
Мерси многоkrasi_cska написа:10лв на пръчка- 24 часа, рибата не се плаща.rumen_vasilevvv написа:То се е видяло че със щуките няма да ми провърви това лятоДа попитам някой знае ли какви са условията за нощния риболов на Пожарево?
-
- вече хвърля и на тежко
Колега,
Пожарево е много труден водоем. Трябва си доста храна. Там риболова е основно на плувка/мач. Има раци, така че не е лоша идея да се запасиш с 2-3 картофа да ги нарежеш и хвърлиш около петното в което ловиш. Има доста едри шарани, редки амури, европейски сом и толстолоб. Бих ти препоръчал да метнеш една тапа за толстолоб, защото последно време е много активен и екземплярите са 1.5 кг до 4кг. Може да има и по-едри, но не съм виждал . Толупа предпочита технопланктон, препоръчвам такъв, който се разпада една идея по-бързо.
Наслука от мен и ще се радвам да се похвалиш с добри резултати!
Пожарево е много труден водоем. Трябва си доста храна. Там риболова е основно на плувка/мач. Има раци, така че не е лоша идея да се запасиш с 2-3 картофа да ги нарежеш и хвърлиш около петното в което ловиш. Има доста едри шарани, редки амури, европейски сом и толстолоб. Бих ти препоръчал да метнеш една тапа за толстолоб, защото последно време е много активен и екземплярите са 1.5 кг до 4кг. Може да има и по-едри, но не съм виждал . Толупа предпочита технопланктон, препоръчвам такъв, който се разпада една идея по-бързо.
-
- научил се да хвърля
Благодаря за информацията колега.Отчаях се малко като каза че има "РАЦИ"milenminds написа:Колега,

- thunderboy
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
На пънча в неделя не лоши баби и перки по 20-25см и костури около 15-20см, но много редки кълванета, дали защото стръвта пада между водораслите и рибата не я вижда ...
по навътре където е чисто не пипа на дълбоко, а на плитко само дребни уклеи.
по навътре където е чисто не пипа на дълбоко, а на плитко само дребни уклеи.
Парите не са най важното нещо в живота, но те ми трябват за да си го купя!
-
- вече хвърля и на тежко
Привет колеги. Вчера късен следобед реших да се разходя до Искъра. Паркирах си на Камелот и се метнах в заливчето. Започнах на блесни и силикони. Беше гол след гол, дребните костурчета бяха много активни. След 40 минути реших да сменя тактиката и да го карам по-мързеливо и си направих едно дъно с 2 куки. Рибата взимаше почти с мятането. Екземплярите бяха дребни към средни. Голям кеф - метнеш вадиш. Раираните си плуват живи и здрави във водата, с изключение на 2 риби.
- thebigtourist
- новобранец
Може ли препоръка за място за (черно) мренски риболов, по възможност източно от София?
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
За блесните и силиконите - разбрах.milenminds написа: .... реших да сменя тактиката и да го карам по-мързеливо и си направих едно дъно с 2 куки. Рибата взимаше почти с мятането.....
Ама на двете куки - какво слагаше ?