Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Ей туй майните значи сте си......Що пък да не е неестествено от Шумен примерно някой дет да фани такваз риПка?Аз примерно нямам нищо против.Инак евалла на пича.и на Пловдив де
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
- robber_79
- ще става разбирач
Евала ! Помоли за 1 снимка, да изплакнем окото .аксел написа:Сигурно от земетресението,едно приятелче 230+см, на Студениия на кльонк,килограми неизвестни,поради нежелание да се мъчи рибата,пуснат в добро здраве браво на момчето,от Пловдив естествено.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Утре го дават 50литра на кубик,та не ми е ясно защо треа да бърза?bai mile1 написа:Тоцито профуча край мен,ама много бьрзаше ей

ЕйTroli Rapala написа:Утре го дават 50литра на кубик,та не ми е ясно защо треа да бърза?bai mile1 написа:Тоцито профуча край мен,ама много бьрзаше ейТой Големия си чака от години правилния човек,та и аз така!
С бързане, нищо не става!

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Миле,те Рапалите са вечно актуални и големи,и малки!Аз обаче друго се питам-Що сте толко нахъсани?
Чак по 13-15дена джиткате по гьоловете и то в тия жеги!
Тоци май са го подвели с инфото,до мен имаше два Кораба от Варна и дочух за тридневно капо и накрая беха праснали по соме за релийз,та новините от гьола не са оптимистични!
Нивото пада яко и стресира рибите,само белите по кило са активни за по два-три часа!Чакам обратно инфо от Тоци,да си сверя часовника!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не е рано,просто са Горе и нямах плувки!robber_79 написа: Троли сега е малко рано за костур, но следващия път като решиш да се забавляваш , сложи една 10-ка жълта кука по избор.

Последно промяна от Troli Rapala на Чет Юли 27, 2017 6:44 am, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Досадни,само големи ги фащат!bai mile1 написа:Ей туй майните значи сте си......

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ще помоля момчето,да качи снимки,дали ще го направи си е негова работа,сомът е 236см,хванал го е на научно-доказана/според Троли-то/ стръв,заедно със съпругата си.Пожелавам му 280см,момчето си го заслужава.Браво още веднъж за постоянството,слуката и отношението към рибата.....такива сме си майните.
Троли,уточни ,че това е висшето ниво за НАЧИНАЕЩИ риболовци,като тебе,инак почти всеки кльонкаджия си хваща стръв по описания,от тебе начин и има много по-хващащи от тебе.....вервай ми.Приличаш ми на един култов герой,дето макар и сляп,вечно чакал да види трена/влака/,та вместо лигавото Троли да взема да ти викам дедо Йоцо,ама да знаеш той,така и не успял да го види/влакът/,та и ти едва ли ще видиш голем.
Троли,уточни ,че това е висшето ниво за НАЧИНАЕЩИ риболовци,като тебе,инак почти всеки кльонкаджия си хваща стръв по описания,от тебе начин и има много по-хващащи от тебе.....вервай ми.Приличаш ми на един култов герой,дето макар и сляп,вечно чакал да види трена/влака/,та вместо лигавото Троли да взема да ти викам дедо Йоцо,ама да знаеш той,така и не успял да го види/влакът/,та и ти едва ли ще видиш голем.
валатът не най-лошото нещо на света
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ами щом го е хванал на "научно доказана стръв", значи отново мога да кажа за себе си- " Компютър бърка,Троли не бърка"!аксел написа:Ще помоля момчето,да качи снимки,дали ще го направи си е негова работа,сомът е 236см,хванал го е на научно-доказана/според Троли-то/ стръв,заедно със съпругата си.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Големия го виж ти,ма то от гледане файда нема!аксел написа:Приличаш ми на един култов герой,дето макар и сляп,вечно чакал да види трена/влака/,та вместо лигавото Троли да взема да ти викам дедо Йоцо,ама да знаеш той,така и не успял да го види/влакът/,та и ти едва ли ще видиш голем.

- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Побъркали сте се с тези сомове....Само големи са ви в главите...
И кат помислиш за кво...чиста хамалогия...
Ловете си дребни рибки, хем по често кълват...чисто удоволствие... 

Бързай бавно.
Тролка,положението е убийствено
лежим под чедгилото пере дъжд та не спира и ви четем.Инвото ми е вярно,освен ако 15кг и 25 кг сомове не ги бръснеш за риби,за мен са....Има игра в момента вервай ми,с влизането три удъра само едно соме изкарах,като първия удър не спря да развива дикато субирах другите въдици
При мен каквото се случва се случва сутринта,след това или нямам пипане или не мога да вляза.На кльонк също само сутрин рано,избира си яко рибките-едвам хванах един кефал два удъра на него докато не ми хго отмъкна,другите рибки просто ги заобикаля.Костур за стръв в монента ми е мн трудно,иначе ги яде 

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Шибания телефон не.мога да кача снимки,имам какво да те зарадвам
сутринта един в района на стената на кльонк-казват че е 12кг ,на дъно също чувам че са хванали малки.Снощи наредих буйове-така и така не мога да влизам но нямах удъри.Презаредих буйовете и млатим на спиниг,поне неква читава стръв да хвана
Но дъжда млати яко и не спира,но това си е част от красотата на риболова 

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Имам един познат той ходи да лови с едни тръбиSUPER MARIO написа:Побъркали сте се с тези сомове....Само големи са ви в главите...![]()
![]()
И кат помислиш за кво...чиста хамалогия...
Ловете си дребни рибки, хем по често кълват...чисто удоволствие...

Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
На гьола чух за 14-ка,но такива размери няма,вервай ми!Може да е 10-12максимум,а за 25к.,не видях и чух!toci23 написа:Тролка,положението е убийственолежим под чедгилото пере дъжд та не спира и ви четем.Инвото ми е вярно,освен ако 15кг и 25 кг сомове не ги бръснеш за риби,за мен са....Има игра в момента вервай ми,с влизането три удъра само едно соме изкарах,като първия удър не спря