Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Съвсем скоро,само да не се скриете после?snop написа: И нали с тънките влакна по кълвял и си му намерил цаката да го вадиш, кога ще се случи това?

Не искам да те засегна троли никак даже... и на мене не ми пречиш но не отричай успехите на хората?И при мене ги има ама има и през 20м дървета изпопадали дали с твойте тънки влакна мога да изкарам нещо? как мислиш
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
То това е ясно от първия пост,но иначе почваш да ме учиш кво-може и кво-не може?snop написа:А забравих да спомена аз никога няма да закача такава риба... при мене е такова положението !

Не се впрягай де!
пожелавам на всеки по една 100кг а на мене 150
ахахаха

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е кажи кви са успехите,които отричам?snop написа:е... и на мене не ми пречиш но не отричай успехите на хората?И при мене ги има ама има и през 20м дървета изпопадали дали с твойте тънки влакна мога да изкарам нещо?

Да попитам има ли аромати за сом който да го привличат?
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
snop написа:Не се впрягай де!пожелавам на всеки по една 100кг а на мене 150
ахахаха
snop написа: Ма що смяташ,че се впрягам?То нема за кво!
Троли примерно на генерала... има 2 стотачки.. ти твърдиш че не били коретно хванати с 200 либри
емо бил теле ама има 83кг гълаба бил нз си какъв ама има 90кг а твоя най голям колко е? и пак повтарям не се заядам с никой
емо бил теле ама има 83кг гълаба бил нз си какъв ама има 90кг а твоя най голям колко е? и пак повтарям не се заядам с никой
Аз ловя с въдици 1.20м реката е малко до десетина метра широка. Има много надвесени дървета които пречат на по дългите въдици. Макарите гледам да ми сабират 0.45 поне 70-90м и то не защото хващам големи риби а защото ако ми клъвне да не ми скъса в закачките който са много... Знам да рибка 1.70-1.80 и то от едно време.Ти като голям риболовец само ми казваш пробвай рибка но пробвах жабка и знаеш ли как мми скъса 0.45 като конец.. дай ми идея какво да правя?
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тъкмо бях забравил,Троли,за тебе има ли значение мястото където се е забил воблера......,щото за мене воблер в хрилете означава следното:забити и двете тройки,слаба вероятност от изправянето им,невъзможност от повреждане на воблера, много по-слаба борба от страна на рибата,както по продължителност,поради голямата болка,така и поради недостатъчно ефективна кислородна консумация,въобще почти/като изключим претриването от четките/ идеалното място за закачане с гарантиран успех/поздравления за което/,и въпреки това ти скъса!!!!!!!този сом ако се беше хванал на друго място нямаше да ти даде никакъв шанс......медалът винаги има две страни.
Колкото и да ти е странно,Snop,опитвам се да помогна на Троли-то да хване трофеен сом,като го накарам да се замисли върху някои от глупостите попречили му да го направи досега.
Колкото и да ти е странно,Snop,опитвам се да помогна на Троли-то да хване трофеен сом,като го накарам да се замисли върху някои от глупостите попречили му да го направи досега.
валатът не най-лошото нещо на света
Аксел помогни и на мене
хихих за мене трофеен сом е над 40кг за вас е дребен де но надали ще имам шанс дори и за 20кг по скоро целта ми не е да се нахраня от сома който хващам не ми и пука да го пусна аз и го правя де просто искам да хващам по едри от 500гр-1кг и да е по често ... А за троли има потенциал но с тея финни такъми няма да стане може ако е рано напролет и да е много линив но колко хора имат шанс тогава да хванат голям?

Знам че истината е да бучкаш или да тролиш но не всеки може да лови така а и не е редно.Проблема е че когато ми клъвне яко чак въдицата да ми дръпне и когато засека него го няма, някой казват че е дребен но не може сомче 1кг да ми дръпне така въдицата.А и по принцип тая година са малко по едри от миналата но са много по редки при вас така ли е?
Аксел,не се състезавам с никой-и не ми треват никви нашивки пагони и балониаксел написа: ......и още нещо,Тоци,ще хване голям сом преди Троли-то,така ми каза баба Фикре,най-известната врачка.![]()
![]()

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Изпитвам огромно удоволствие от всеки вид риболов
за мен е важно да съм сред природата -на язовира
Наздраве на всички.....
[/quote]
Точно и затова ще хванеш голям сом.......това бяха думите на Главната вещица............

Точно и затова ще хванеш голям сом.......това бяха думите на Главната вещица............

валатът не най-лошото нещо на света
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аре са,дъжда ти е виновен,толко си можеш!toci23 написа: ноооо ся ме пра 4 дена дъжд на Жребеца-лежим си под чергилото и...