Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.СУШИЦА
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: яз.СУШИЦА
Към chestarfield поздравления за добрия улов бая кила си надърпал!явно добре познаваш язовира.
Разрешават ли да се лови по целия язовир?
Колега BZI успешен риболов ти желая,но по карловско имате по добри язовири на тая Сушица има едни дребни уклеи по дребни и от цаца.Ходил съм преди рано напролет и само такива съм хващал.
Колега BZI успешен риболов ти желая,но по карловско имате по добри язовири на тая Сушица има едни дребни уклеи по дребни и от цаца.Ходил съм преди рано напролет и само такива съм хващал.
Верния път е най-къс!
-
- разбира нещата
Благодаря за мнението колега. Само да допълня, че живея в Пловдив и ми се прииска малко да се разнообразя с нов язовирveso написа:Към chestarfield поздравления за добрия улов бая кила си надърпал!явно добре познаваш язовира.

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
има вила пожарната. калве на торен, царевица, и биал червеи.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
на стената и от диасната страна на язовира мойи да се лови колата се остава до вилата обаче.
Извинявам се за късния отговор.Точно така-има тренировъчен център на МВР.Колкото до стръв,каквато му дойде наум на човек.Бях в неделя,шарана е още муден-студена е водата,но започва да се обажда.Върви чаушан,каракуда до стената,кефал и вчера разбрах,че са пуснали щука и бяла риба.С нетърпение чакам да напълнят язовира-на края на април,та да може да се лови на устието.Там има разкошна поляна и ще може да се вади мряна и едра каракуда-над 1кг.Наслука.
колеги много от мненията са верни за този язовир
аз лично ходих преди една седмица на оглед каква риба дава
говорих с пазача дали е тръгнал шарана
ходих след 3 дена за шаран само
хванах 6 около 1кг.и 4-кефала
хварлях само за 6аран на замразена царевица от пакет купен от магазина.с нея си хранех.
шарана е много мъден оште и изка голяма тишина
в язовира има шаран до около10кг.каракуда до 1,5кг.кефал до 3-5кг. сом-20-30кг.червеноперка,костур,щука,бяла риба,пастърва,амур,мряна,каленик-лин
тези дни ште ходя пак ако има мераклии да се запознаем аз сам с форд-сиера -червена
хварлях само за 6аран на замразена царевица от пакет купен от магазина.с нея си хранех.
в язовира има шаран до около10кг.каракуда до 1,5кг.кефал до 3-5кг. сом-20-30кг.червеноперка,костур,щука,бяла риба,пастърва,амур,мряна,каленик-лин
тези дни ште ходя пак ако има мераклии да се запознаем аз сам с форд-сиера -червена
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Някой колега пробвал ли е на спининг там ...
Чувам за доста хищници ... а имам доста примамки който чакат среща с зъбите
Ако някой колега иска можем в събота да организираме едно ходене до там ...
И ако някой има актуално инфо нека да драсне тук или на Л.С.
На слука на всички
Чувам за доста хищници ... а имам доста примамки който чакат среща с зъбите

Ако някой колега иска можем в събота да организираме едно ходене до там ...
И ако някой има актуално инфо нека да драсне тук или на Л.С.

На слука на всички

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
- CrossFire
- разбира нещата
Преди 2 седмици един познат въртеше воблери и блесни от кулата до след 2-рия залив-Нищо!maznislav написа:Някой колега пробвал ли е на спининг там ...
Чувам за доста хищници ...
Днес ми показаха на снимка на телефон една щука положена до обувка(около 43 номер

НО освен снимката на телефона,друго сигурно немога да споделя за момента,тъй като човека не ми е приятел,а просто познат

-
- разбира нещата
колега на дъно или на плувка? Ако искаш можем да се разберем нещо за събота или неделя?dimitom71 написа:колеги много от мненията са верни за този язовир

-
- ще става разбирач
Има да...точно до стената.....,а аз доколкото видях като бях там се влива някаква река от другия край...може л ида се стигне дотам с колата - срещу стената!BZI написа:Колега последен въпрос/ дано не ти досаждам вече/ каква е традиционна стръв за язовира и имали нещо специфично. Никога не съм ходил там но смятам в събота да го посетя.lz1igr написа:Ами нали за това говорим.Колкото за дълбочината,когато е пълен,до кулата е около18м.но тогава става интересно на устието,където миналата година дърпахме каракуди над килограм.Шарана отделно.Наслука.
ПП. Нямаше ли на този язовир някаква станция или вила на МВР?
То риба има ама водата е повече.
Да,има мек път през гората и стига на около 100м над устието.Оттам пеша надолу,но сега не те съветвам да ходиш там,защото водата е наполовина и е много плитко.Там е интересно,като напълнят язовира.Най-особеното на този водоем е това,че на едно и също място,в различни дни излиза различна риба.Миналата година сме го установили в разстояние на 2месеца-на втория борун ловихме единия ден само шаран на другия беше само буфало-спомням си че със съпругата хванахме 29 едри буфала над 800гр.В друг ден каракуда и тн.Ако се засечем там има много да ти разправям.С червено Пежо-106 сме.Наслука.
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
даите да направим един съвместен риболов там пловдивчани .. събираме се събота рано .. пием едно кафе и тръгваме ... Ако има желаещи да направим сериозна агитка да драсне тук... аз съм на спининг .. друг ще е на дъно , трети на пувка .. БИРАТА на свичкиlz1igr написа:Да,има мек път през гората и стига на около 100м над устието.Оттам пеша надолу,но сега не те съветвам да ходиш там,защото водата е наполовина и е много плитко.Там е интересно,като напълнят язовира.Най-особеното на този водоем е това,че на едно и също място,в различни дни излиза различна риба.Миналата година сме го установили в разстояние на 2месеца-на втория борун ловихме единия ден само шаран на другия беше само буфало-спомням си че със съпругата хванахме 29 едри буфала над 800гр.В друг ден каракуда и тн.Ако се засечем там има много да ти разправям.С червено Пежо-106 сме.Наслука.

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
-
- разбира нещата
Идеята наистина е много добра но не разполагам с много време в събота .
Може да дойда за час -два но ще дойда
Може да дойда за час -два но ще дойда

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
асеновградчани можи ли да се вклучим??????

-
- разбира нещата
идеята е страхотная подкрепям я напълно. очаквам подробности за излета