Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2017-сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето 2017-сафрид
Някой да има инфо за Двореца Траката Галата как е положението със сафрида ?
-
- научил се да хвърля
Галата, вчера, 16_20 ч., редки едри сафриди, 15 метър, тиква, морковено, 3 кг.
Днес Галата 5кг. от 15.30 до 20 часа сам . Най добре даваше на ярко жълто. В началото бяха само единични бройки. Видях че отиват само на една жълта кука. После след смяната само жълто стана добре почнаха по 4- 5 риби на вадене.
Днес имам един сафрид на две отхапан после докато вадих може би два –три сафрида нещо отнесе половината чепаре.
Колегите до мен казаха, че може би е делфин незнам.
Днес имам един сафрид на две отхапан после докато вадих може би два –три сафрида нещо отнесе половината чепаре.
-
- научил се да хвърля
Делфина половин риба и половин чепаре не става, а дано по скоро се завърти оня дет обича половинкитеИвоСф написа:Днес Галата 5кг. от 15.30 до 20 часа сам . Най добре даваше на ярко жълто. В началото бяха само единични бройки. Видях че отиват само на една жълта кука. После след смяната само жълто стана добре почнаха по 4- 5 риби на вадене.

-
- вече хвърля и на тежко
Пламен Николов написа:Делфина половин риба и половин чепаре не става, а дано по скоро се завърти оня дет обича половинкитеИвоСф написа:Днес Галата 5кг. от 15.30 до 20 часа сам . Най добре даваше на ярко жълто. В началото бяха само единични бройки. Видях че отиват само на една жълта кука. После след смяната само жълто стана добре почнаха по 4- 5 риби на вадене.

Най вероятно е нещо такова или татко му. Вчера до Фичоза пернахме на сафридското чепаре един циган 25-26см и го върнахме..ИвоСф написа:Днес Галата 5кг. от 15.30 до 20 часа сам . Най добре даваше на ярко жълто. В началото бяха само единични бройки. Видях че отиват само на една жълта кука. После след смяната само жълто стана добре почнаха по 4- 5 риби на вадене.
Иначе до 10ч нямаше нищо , после потръгна и хващах почти до залез с 20 къпания. . 17-22м.
Нямаше вятър и 28-31 градуса на водата на повърхността
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
На Бяла е рибата
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
Днес на Бяла от 5.30 до 8.30 осем килограма сафрид после спря малко къпане и айде обратно към Варна
Пред Галата пръснат сафрид , хващасе по един рядко по два сафрида и така 1.4кг. до 9.00ч. че така напече...
Ocean kayak Prawler 13
-
- научил се да хвърля
здравейте ,днес на Шабла 6,30 ч. преди влизане проверка от гранична, после пред фара беше добре ,но за кратко и я намерих на Мартина ,там беше. Един човек 8-9 кг. 12,30 излизане
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Какво ти проверяваха Гранична?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Аз сега тръгвам, не по мое, а по желание на мои гости. Тъй като завчера бях на плаж на Шкорпиловци и видях към 50 лодки пред Камчия, взимам курс на там, за инфо 0895606234, ако не вдигам или карам или откачам.....
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
-
- научил се да хвърля
Аз вчера видях на Шкорпиловци само да тралят предполагам за бяла мида.Лодките бяха на 80-100 метра от брега.През ден-два ходим на плажа и винаги има по 4-5 лодки но вчера бяха 21.
- kiril_bulgaria
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Царево
Съседът сега се прибра от морето.
От 6:00 до 9:30 между завода и Нестинарка, около 5кг едър сафрид на човек.

Съседът сега се прибра от морето.
От 6:00 до 9:30 между завода и Нестинарка, около 5кг едър сафрид на човек.