Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от Troli Rapala »

А бе нещо много ми наскачахте напоследък,а не трябваше? :shock: Скоро,че тръгнем и аз за сом,тъй да знаете!Па после пак ще си поговориме! :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тролка туй 5кила мъртва тежест ли вдигаш :roll: Ей грубиянино :lol: Скачачите ти каляват характера,нали знайш :wink: След малко пак ша одя да слушам гласа :wink: Има един клъонкаджия дет ма чака,от Търново чак ,ей какво търсят на моя гъол не знам :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

toci23 написа:
robber_79 написа: Браво, имам спомен от преди 4 години..когато и аз ги набарах на Копринка. Най-малката бяла бе 2кг. най-голямата 5,100. Вси4ко на 3 D crank,в 2 цвята :D
Как си го обеснявш ти,за втори път ми се случва :D дебелината на линилята ли е по важна- или точния воблер на точната дълбочина на точното място и скорост???
Нямах GPS, но се движех с около 6-7км. рибите ловях от 7 до към 12, после 2 ч. нищо и излезнах.
Бях с 50 lb. power pro. а тия 50 lb. вдигат воблера поне с около метър, спрямо 15 либровото. Та освен правилния воблер, и скороста..понякога и линията е от значение при риболова на бяла.
Когато воблера има агресивна игра като 3 D crank-a, не е проблем да се използва 50-60лб. влакно, и обратното. В определени моменти искат воблера, да е на 15 lb. та няма точна рецепта :lol:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

robber_79 написа: Нямах GPS, но се движех с около 6-7км. рибите ловях от 7 до към 12, после 2 ч. нищо и излезнах.
Бях с 50 lb. power pro. а тия 50 lb. вдигат воблера поне с около метър, спрямо 15 либровото. Та освен правилния воблер, и скороста..понякога и линията е от значение при риболова на бяла.
Когато воблера има агресивна игра като 3 D crank-a, не е проблем да се използва 50-60лб. влакно, и обратното. В определени моменти искат воблера, да е на 15 lb. та няма точна рецепта :lol:
Благодаря.....Наздраве....и Успех през сезона :fishing6: :D
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Благодаря, подобно :Д
snop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от snop »

троли Мърморана неска стана генерал с 100+кг най-големия ми сом е 3.5кг на река кадето го няма! не говоря за дунав! Бъди сигорен че няма да ми остане само той а и смятам за 1 година в търсене на сом 30+ риби не са зле! а за robber_79 не не ловя от лодка а от брега ! поздрави и дано да хванете по голям от мене ! :)
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

snop написа:троли Мърморана неска стана генерал с 100+кг най-големия ми сом е 3.5кг на река кадето го няма! не говоря за дунав! Бъди сигорен че няма да ми остане само той а и смятам за 1 година в търсене на сом 30+ риби не са зле! а за robber_79 не не ловя от лодка а от брега ! поздрави и дано да хванете по голям от мене ! :)
От теб, както си те прдставям.. по голям сом наистина не съм хващал :fishing2: Майтапя се, :wink: на Марица как ги ловиш , на жива стръв или използваш воблери ?
snop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от snop »

Ловя на Русенски лом! Незнам от каде дойде Марица инъче ловя на стръв. Сигорно няма роден баламурник да лови на тая река с воблери малко скъпо ще му дойде :). Не е като на троли Мърморана пуска зад лодката и това е при нас на 10-15м има закачки :)
snop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от snop »

Забравих да спомена че на скоро излязаха много малки жабета и ги ползвах за стръв кълве но не мога да хвана нищо.. може би и закачането не е правилно през главичката
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тролка ,тоз бачка ли?Таман ми го донесоха ама много жега.Вчера пак хайка,що са занимават с нас тез миндили не знам.Някой изгоряха.
0-02-05-41e9572eea381a70db3c1419582b7c9ff36c3a7d8bba741eb24b67c0f476e8b1_full.jpg
0-02-05-41e9572eea381a70db3c1419582b7c9ff36c3a7d8bba741eb24b67c0f476e8b1_full.jpg (214.83 KiB) Преглеждано 1128 пъти
Последно промяна от bai mile1 на Нед Авг 06, 2017 6:48 pm, променено общо 1 път.
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Бай Миле, защо си така ядосан?
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Според тебе що ли?Тръгнали с нас да са занимават а пък на бракотата нищо,ама сигурно щото си пускат мрежите на гребла затуй ще да е :finga: Ади няма да пиша по вече за туй ,че както съм насъбрал сигурно после ша съжалявам за написаното.........
Последно промяна от bai mile1 на Нед Авг 06, 2017 9:53 pm, променено общо 1 път.
Марк Твен
snop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от snop »

хахахах бай миле защо довориш глупости та нали те са с бракониерите? как да ги проверяват...
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

snop написа:хахахах бай миле защо довориш глупости та нали те са с бракониерите? как да ги проверяват...
Абе така е ама туй не ми пречи да се ядосвам :lol: :lol:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Снопи,за какво да мърморя? :roll: Аз играта със сомовете съм я играл десетина години и вече нямам твоята или вашата тръпка за себе доказване!Реализацията не ми е от най-големите на кила,но с времето ще разберете,че по-ценото и това което не се забравя е знанието и опита!Дет има един лаф-Троли от глад нема да умре,винаги ще си фане некоя риба! :wink: Този лаф ми го съчиниха специално,а и макар да пиша простичко винаги вкарвам скрит смисъл за този който се усети,макар и да не го познавам!Аз не мога да стигна до гьола и Голямата игра,но до тук симпатизирам на Тоци,може би е по-кадърен,но и да не е,има Огромни възможности!Миле,воблера е перфе,но до 6-10,аре сложиги 15-ка сом!За на Горе си требва квалитетни и изпипани воблери,а те често не са от здравите! :idea: :drinkers: Чекам резултати от всички,щот нема ли спортна злоба-нищо не става! :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”