Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2017-сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- научил се да хвърля
Re: С лодка в морето 2017-сафрид
лична карта и документи на колата ,питаха ме ,с надуваема ли ще влизам, аз съм с надуваема ,това е, бяха много културни пожелаха ми приятен риболов .КИРО написа:Какво ти проверяваха Гранична?
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Палеца 3-4 кила йедру от 5.30 до 8.30, много риба трудно яде. Една отхапана кука. Това е от мен
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
Днес от 15.30 до 19.00 ч от Галата до Фичоза 6 кг. двама. Като по едно време пред Фичоза започна много добре по 3-5 риби, но само за около 20-25 минути. После пак по една две риби. На Фичоза беше на 18-17 метър.
Пред двореца за цял следобед кило и нещо за двама.Иначе се получи хубав излет,като махнем дребните неприятности.
- ro666koto
- научил се да хвърля
Влизане около 5 от Траката, отначало тръгна добре, после единични бройки. Гранична полиция ни "помоли" да напуснем района около Часовника. Излизане около 8:30 с около 1,5 кг, като имам около десетина 16 сантимерови "изрода"
RTM Tempo
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Риба има доста, поне по моя сонар... Но повсеместно резултата е слаб, което ми говори, че рибата е в стрес, тъй като не видях делфини, явно друг хищник и създава дискомфорта. Аз аз за всеки случай пуснах едно чепаре с 5 октопода и куки 1.0 на гамакатсу, но не да влача, а да си виси с олово. Пипане там нямаше, въпреки че го местих на различни дълбочини, гледайки го на сонара.... И все пак нещо гони сафридя.....
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
Вчера, пред фара, от 15 до 20.00 - 24 сафрида с клатене без да спира и смяна на 3 цвята.....единични бройки, супер редки, а по едно време и делфините се въртяха около час, но без да се хранят.....явно там отпред я нямаше. всички около нас бяха в същото положение.
0885022272 / 0885897615
- ro666koto
- научил се да хвърля
Вчера забелязох, че някой от сафридите повръщат, но незнам какво - цопваше във водата!
RTM Tempo
- rikitikitavi
- разбира нещата
Хамсията дава близък до сигнала на сафрида сигнал на сонара. Единствената проверка е пускане на чипаре с 12 ки.EU_BG_akademika написа:Риба има доста, поне по моя сонар... Но повсеместно резултата е слаб, което ми говори, че рибата е в стрес, тъй като не видях делфини, явно друг хищник и създава дискомфорта. Аз аз за всеки случай пуснах едно чепаре с 5 октопода и куки 1.0 на гамакатсу, но не да влача, а да си виси с олово. Пипане там нямаше, въпреки че го местих на различни дълбочини, гледайки го на сонара.... И все пак нещо гони сафридя.....
Иначе сафрида колкото и да го хапи хишника хапи и той. Проверено.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- joromercedes
- научил се да хвърля
Има много ува ,често се хваща затралена. Но ,надявам се, е добър знак за предстоящо присъствие на тъй желаните от нас хищници.
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Може и така да е, важното е, че има ем!!!rikitikitavi написа: Хамсията дава близък до сигнала на сафрида сигнал на сонара.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
Ми,август е-какво друго да се очаква?!
Днес пред Галата 4 кг. сам. От 15.30 до 20.00. В началото беше сравнително добре докато вълната беше по голяма. После по една две с големи интервали. Е имаше и 2-3 пъти по 4-5 риби. Много хамсия на 8 номер вадих по 6-7 хамсии.
- fishermann2
- вече хвърля и на тежко
При мен,пасажите с хамсия ги изобразява с по-наситен син цвят,а сафрида с по-светъл,(бледо синкав).rikitikitavi написа: Хамсията дава близък до сигнала на сафрида сигнал на сонара.

При мен хамсията е бледо червен и като точки, сафрида много тъмно червен когато са единични бройки като малки червени криви когото пасажа е по плътен червено облаче.Чернокопа го показва сини криви. Сонара е HUMMINBIRD