Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Петиция
Модератор: bobopeli
- emo vasilev
- сериозен играч
Re: Петиция
Не е точно така !Krokibg написа:Май човека който се занимава със петицията,по-добре да я зареже Ми то няма рибари във форума като гледам и май със човека сме четирима Ако все пак продължиш,да знаеш че имаш трима сериозни поддръжници :
Любе , от личен опит знам , че една тема колкото по- дълго време се разисква във форума , толкова по-сигурно е обречена на провал !
Преди известно време се разбрахме с Илийката да се спре на един окончателен вариант и да се пуска за събиране на подписи !
Едва ли има някой от нас , който ще остане безучастен относно подкрепата на това начинание , обаче ако всички започнем да даваме акъл точно какъв трябва да бъде текста ..... знаеш на къде отиват нещата !
Напълно подкрепям идеята !
- krokibg
- учете се от него
Не е само до подписите,и като станат нещата,ще разбереш защо пиша така и кой се занимава със тази работа.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
незнам но мога да предложа начин по който може да се запишем във петицията вместо подпис и мисля че е валидно,като сложим номерите на билетите си,ако влязат в сайта на ИАРА се виждат имената,като стане готова петицията да знаете че имате още един глас 

- krokibg
- учете се от него
Да знаете,че не съм аз човека който прави работите да станат.Никога не бих си приписал чужди заслуги за нещо което не съм направил.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Следя темата момчета,ако мога да бъда полезен с нещо,на среща съм.
Тихомир Т Ташков
Тихомир Т Ташков
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз също подкрепям. Извинявам се за закъснението но професионално причини не ми позволяват да съм всеки ден в къщи и да следя форума.
Атанас Кръстев Кръстев.
Атанас Кръстев Кръстев.
- SILVESTER
- ще става разбирач
Кроки,не се пали,
просто тази тема трябва да се направи най малкото ВАЖНА,или най добре на първа страница някакъв линк,за да се вижда от повече колеги.
Просто някой от началниците на сайта,трябва да се по-заинтересува.
Иначе имате и мен-до колкото мога да бъда полезен
Георги Костов-SILVESTER
просто тази тема трябва да се направи най малкото ВАЖНА,или най добре на първа страница някакъв линк,за да се вижда от повече колеги.
Просто някой от началниците на сайта,трябва да се по-заинтересува.
Иначе имате и мен-до колкото мога да бъда полезен
Георги Костов-SILVESTER
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
-
- научил се да хвърля
Борйте ме и мен.Не сам мнго активен в форума но не остава време.Относно петицията докато ен се плати на някой адвокат да движи нещата всичко ше си остане само на думи.И също ще е добре ако се намери някакъв начин за връзка с медиите за да се раздуха въпроса.Също имам идея за събиране на средства за зарибяване чрез смс но май е доста сложно.
"За ден на риба, господ два дава"-Мир Богев
Аз също съм за . подкрепям напълно.
Анастас Кайков.
Анастас Кайков.
-
- вече хвърля и на тежко
Само да споделя, това което знам от личен опит.
Може и да съм нов във форума но ходя за риба от доста години вече.
Значи Ние българите сме такива хора, които не обичаме да си усложняваме по какъвто и да било начин живота. Адски трудно е да се обединим за нещо и да си отстояваме правата, които имаме съгласно законите на РБ.
Проблемите на българите са много, и има доста по-сериозни от този, който се разисква тук. Не ме разбирайте погрешно, не казвам, че това е малък проблем, а точно обратното. Но искам да кажа само, че когато хората организираха протест за изключително високите цени на горивата, се събраха една шепа хора. А мисля, че цената на горивото го брига абсолютно всеки един от нас. Крайния резултат няма протест, или пък той се е състоял но е от една шепа хора, ми естесвено, че няма да се промени нищо, щом толова малко протестират значи всичко си е ОК, че даже може още малко да се вдигне. /така си мислят управлящите/.
Ще разкажа друг случай.
На язовир Ивайловград.
С лодката сме двама човека и си влачим по всички закони на РБ с платени билети. Изведнъж на воблера се хваща мрежа, почти съм сигурен, че на повечето от нас се е случвало. Спирам лодката и започваме да я вадим, едно да си зема воблера, и второ да я унищожим, докато извършваме тази процедура, минава колега и вика: - "Само така колеги ....................".
Нещеш ли обаче от брега се пали лодка и пристигат четирима и викат: - "Пускай мрежата и пали лодката и дигай гълъбите от тук".
Ние дваминцата с моя приятел почнахме да викаме, абе стана голем скандал. И кво да ви кажа, минава пак същия онзи колега дето писах по-горе и се прави, че не вижда нищо. В същото време покрай нас минават още поне 15 лодки и те също си правят "Трайчо пипков" и гледат на горе в небето все едно чакат да падне нещо.
Това ли трябва де бъде борбата, за която пишем всички тук против тези типове. Всички до един само гредаха сеира.
Та ние се принудихме да пуснем мрежата и да се правим на много кротки ОВЧИЦИ.
Не че мрежата не я отрязох малко по-късно така докато си минавах с лодката, без да спирам и лекинко с ножлето се наведох, но мисля, че не е това начина.
Та какъв е отново крайния резултат:
Около двадесет лодки в язовира и явно нито един от тези, които пишат тук, не се е уцелил да е там. За да можем поне да изравним силите. 4 на 4, или пък представяте ли си какво щеше да стане, ако всички бяха спряли лодките си до нашите ей така само като странични наблюдатели, дали тези четиримата щяха да са толкова смели.
Та само това искам да кажа, че иначе сме много силни в писане и други тем подобни но като трябва да се действа, резултата е ясен.
Народа още навремето го е казал:
"Колкото повече толкова повече"
Така, че колеги замислете се и нека да си помагаме, когато всеки от Нас има нужда, и когато някой от Нас се нагърби с не леката задача да направи нещо добро за всички Нас.
Подпис и от мен - Георги Томов.
Може и да съм нов във форума но ходя за риба от доста години вече.
Значи Ние българите сме такива хора, които не обичаме да си усложняваме по какъвто и да било начин живота. Адски трудно е да се обединим за нещо и да си отстояваме правата, които имаме съгласно законите на РБ.
Проблемите на българите са много, и има доста по-сериозни от този, който се разисква тук. Не ме разбирайте погрешно, не казвам, че това е малък проблем, а точно обратното. Но искам да кажа само, че когато хората организираха протест за изключително високите цени на горивата, се събраха една шепа хора. А мисля, че цената на горивото го брига абсолютно всеки един от нас. Крайния резултат няма протест, или пък той се е състоял но е от една шепа хора, ми естесвено, че няма да се промени нищо, щом толова малко протестират значи всичко си е ОК, че даже може още малко да се вдигне. /така си мислят управлящите/.
Ще разкажа друг случай.
На язовир Ивайловград.
С лодката сме двама човека и си влачим по всички закони на РБ с платени билети. Изведнъж на воблера се хваща мрежа, почти съм сигурен, че на повечето от нас се е случвало. Спирам лодката и започваме да я вадим, едно да си зема воблера, и второ да я унищожим, докато извършваме тази процедура, минава колега и вика: - "Само така колеги ....................".
Нещеш ли обаче от брега се пали лодка и пристигат четирима и викат: - "Пускай мрежата и пали лодката и дигай гълъбите от тук".
Ние дваминцата с моя приятел почнахме да викаме, абе стана голем скандал. И кво да ви кажа, минава пак същия онзи колега дето писах по-горе и се прави, че не вижда нищо. В същото време покрай нас минават още поне 15 лодки и те също си правят "Трайчо пипков" и гледат на горе в небето все едно чакат да падне нещо.
Това ли трябва де бъде борбата, за която пишем всички тук против тези типове. Всички до един само гредаха сеира.
Та ние се принудихме да пуснем мрежата и да се правим на много кротки ОВЧИЦИ.
Не че мрежата не я отрязох малко по-късно така докато си минавах с лодката, без да спирам и лекинко с ножлето се наведох, но мисля, че не е това начина.
Та какъв е отново крайния резултат:
Около двадесет лодки в язовира и явно нито един от тези, които пишат тук, не се е уцелил да е там. За да можем поне да изравним силите. 4 на 4, или пък представяте ли си какво щеше да стане, ако всички бяха спряли лодките си до нашите ей така само като странични наблюдатели, дали тези четиримата щяха да са толкова смели.
Та само това искам да кажа, че иначе сме много силни в писане и други тем подобни но като трябва да се действа, резултата е ясен.
Народа още навремето го е казал:
"Колкото повече толкова повече"
Така, че колеги замислете се и нека да си помагаме, когато всеки от Нас има нужда, и когато някой от Нас се нагърби с не леката задача да направи нещо добро за всички Нас.
Подпис и от мен - Георги Томов.
Колега много си прав за нещата , но моята гледна точка е малко по друга.
Какво имам в предвид. Това което ти сподели е най - вече общото мислене на повечето хора като визирам всички които изобщо имат някакви проблеми.
Мисля че колегите които са изразили мнение тук по тази тема и се ангажират с проблема са от малкото които смятат че могат да променят нещо. Аз също смятам че с общи усилия можем да накараме някой най-малко да се замисли. Винаги ме е води мисълта че малките неща правят големите. Ако направим нещо макар и малко ще започнем да градим голямата идея. За нас и най - малкия успех ще е голям успех . Уважавам мнението ти но, смятам че нещата които не харесваме зависят и от нашите действия макар и в малък аспект. Смятам че имаме силата да ги надвием, но само с общи усилия. Това е и аз съм нов във форума но при всяко мое посещение се уверявам че наистина има хора които милеят и това не е пополизъм а просто удовлетворение за мен самият. радвам се че общувам с такива хора макар че не познавам нито един от тях поне не лично. ОК
Мисля че се отплеснех . Бъдете здрави . Наслука.
Какво имам в предвид. Това което ти сподели е най - вече общото мислене на повечето хора като визирам всички които изобщо имат някакви проблеми.
Мисля че колегите които са изразили мнение тук по тази тема и се ангажират с проблема са от малкото които смятат че могат да променят нещо. Аз също смятам че с общи усилия можем да накараме някой най-малко да се замисли. Винаги ме е води мисълта че малките неща правят големите. Ако направим нещо макар и малко ще започнем да градим голямата идея. За нас и най - малкия успех ще е голям успех . Уважавам мнението ти но, смятам че нещата които не харесваме зависят и от нашите действия макар и в малък аспект. Смятам че имаме силата да ги надвием, но само с общи усилия. Това е и аз съм нов във форума но при всяко мое посещение се уверявам че наистина има хора които милеят и това не е пополизъм а просто удовлетворение за мен самият. радвам се че общувам с такива хора макар че не познавам нито един от тях поне не лично. ОК
-
- вече хвърля и на тежко
Да колега абсолютно си прав.tazy написа:Колега много си прав за нещата , но моята гледна точка е малко по друга.
Точно затова написах и горния пост, за да може доста по-лесно да съберем "общите усилия" и да стигнем до края.

-
- новобранец
Колеги нека да помогна с нещо.Живея в Брюксел а и имам познати в европарламента.Бих се радвал да помогна на каузата че ми е писнало от бракониери.
Много пати сме ги трепали с брата но те край нямат.
Много пати сме ги трепали с брата но те край нямат.