Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Ееее Дончооо,здравей-прописа най сетнеDon4o_62 написа:миналата година на тролинг на Студения един сом ми върна лодката,загасих мотора и ме дърпа барем 40 м. обратно,акъла ми излезна![]()
![]()
,но след малко спря и полека взех да набирам,набирам и напъна още един път и се откачи,около мястото дето се откачи,сонара показа някаква разстителност,не знам кво беше,но явно се беше наврял там,но не е бил мой
,а куките на воблера не бяха мръднали,но ги сменям с карбонови,така викаше продавача дето ги вземам и вика няма мачкане или чупене,по 2 лв. бройката бяха,но нямах късмет да го суркам до лодката да видим дали щяха да издържат

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Васето пак отървал сом сутринтаTroli Rapala написа: Е па супер си,завиждам ти на масрафа и аз искам.ноооо!Картофи взе ли 30-40кила?
Остава да треснеш нещо по-тека и да идвам да ти ги белим,че мойте свършиха?
![]()
![]()

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
- Shark Hooks
- вече хвърля и на тежко
Троли откачил се е защото му е мека въдицата и са го разпечатли продавачите (отворили)
.

Ей Тролка тез пусти Рапали,една риба не мога извадя с тях бре.Бай Ристо Ряпов докат го сложа и го апят
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
троли Мърморана хайде похвали се с някой голям сом,та нали щеше да ни натриваш носа?? 

Колеги, моля споделете какви воблери за взема за сом. За стояща вода плитка до 1м-1.5м,искам да са качествени и уловисти.И кой може да ми ги достави най-бързо
.Нека всички се изкажат дори и троли Мърморана!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Без кинти,сом и жена ни съ лови!snop написа:троли Мърморана хайде похвали се с някой голям сом,та нали щеше да ни натриваш носа??

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е,може да е възрастен вече човека и да нема силици?Shark Hooks написа:Троли откачил се е защото му е мека въдицата и са го разпечатли продавачите (отворили).

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ти пратим малко монфил,па мое от това да е?bai mile1 написа:Ей Тролка тез пусти Рапали,една риба не мога извадя с тях бре.Бай Ристо Ряпов докат го сложа и го апят

-
- учете се от него
- Обратна връзка:

Е па земи ти 30-40кила картофи и он да ги бели докат ти ги вадиш Големите!toci23 написа:Васето пак отървал сом сутринтаTroli Rapala написа: Е па супер си,завиждам ти на масрафа и аз искам.ноооо!Картофи взе ли 30-40кила?
Остава да треснеш нещо по-тека и да идвам да ти ги белим,че мойте свършиха?
![]()
![]()
пак на рапал,в четвъртък сутринта кацам на язовира да видя защо така все му бяхат,и да им се скарам
Веднъж го видех Васето на гьла -и ми уадри големио
ся ще ида да му ползвам пак късмета

Тролка за спининг. Мястото има много дребна таранка ама много! Пълно със сом! И си мислех за някой воблер да пробвам,ей така:)
Аааа не смейм да говорим предварителноTroli Rapala написа: Е па земи ти 30-40кила картофи и он да ги бели докат ти ги вадиш Големите!Ристо ги лови,а он ги пуска?
Миле да не е сменил армията със съдийската прфесия,дет само ги изпускат без да искат?
![]()
![]()

Снупи,за спининг за река питай при спинингарите,той Тролката абер няма от тролинг ти за спининг го питаш :lolШа откача с тез рапали два откача днеска 

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
ахахаха
добре бай-миле май ще званя на емко да ми прати нещо 

- robber_79
- ще става разбирач
Аз на твое място, първо бих пробвал с Rapala skitter pop 9 или 12см. зависи от спининг-а ти.snop написа:Тролка за спининг. Мястото има много дребна таранка ама много! Пълно със сом! И си мислех за някой воблер да пробвам,ей така:)