Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Инфо за Овчарица.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Инфо за Овчарица.
Синът с още трима негови колеги изкараха три дена на Овчарица, близо до мястото със "сома". От петък и събота, освен вятър нищо! Дори и почукване. В неделя е било отлично време и са имали четири удара, като са и четирите скъсали ново 0.30 влакно. На сина бе на Мичел. Единият амур са го докарали до десетина метри и тогава се е заобръщал на повърхността. Бил е над десет кг. Освен амурските удари са извадили две шаранчета по 1.5кг и доволно костур по педя. Костурът са го пържили на място, а шаранчетата са отплували преди тръгването им. 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Re: Инфо за Овчарица.
лош късмет. от четири удара- четири късания...поне са го видяли единия..а 0.30 не е слабо влакно, да не са ги предали поводите? късмет им пожелавам следващия път

- MAESTROTO
- ще става разбирач
В сряда и четвъртък ще бъда за риба на Овчарица.Дават го лошо времето,налягането също ще пада.Тъкмо щях да пиша за инфо за там.Какво бихте ме посъветвали,на каква стръв ,захранка.Миналата година преди забраната бях там и напълнихме живарника с много едри каракуди.Сега ще хвърляме за шаран или бял амур на царевица,аз имак няколко вида,на косъм.Ще пробваме и на рибка за сом.
Кефа цена няма!
-
- ще става разбирач
къде се намира това място( сома )
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Сом по скендерите иначе на топлото излизат но само инцидентни риби.Един съвет ако ще ходите там корда под 0,35 не мятайте ,че после много яд.това си е мое мнение то по някога и 0,40 не спасява положението и ако ще пробвате на рибка сложете по един метален повод,защото там има и доста сериозна популация от щука ,която като я търсиш я няма пак когато не се хваща на въдицата без повода ииии повечето случаи изчезва.Успехи!!

Където качеството е от значение!