Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
snop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от snop »

бай Миле водиме таме да му дърпаме мустаците! какво ще се прави на ербап инъче ще закараме трили Мърморана да го хвани ние докато белим картофите!
Мартин Райнов
новобранец
новобранец

Мнение от Мартин Райнов »

Василе, смени ли си лабавите тройки!? Миро ми се смееше, че давам пари за тройки, ама след случката от миналата седмица сега сменя куки като луд. Тази година на кльонк нямам сом на пълнолуние, но нямам и на новолуние. За сметка на това на тролинг заложих на една марка и на точно определен модел и цвят и резултатът от последните два двудневни риболова са 26:4 за един единствен воблер срещу поне 10 - тина други. Рибите са 28 бели и 2 сома(сомче около 3-те кила и сом около 6-те и двата хванати на бияча на различни дълбочини), като само 3 от белите бяха малко под нормата. От 28 бели риби 22 плуват обратно в язовира.
ПС: Ако мога да бъда полезен с нещо, съм готов да помогна.
Мартин Райнов
новобранец
новобранец

Вчера на моята лодка без мен е имало удар с извадена пейка със стойките(пейката се вади трудно от здрав човек) на въпросния бияч на около 20 метра дъно без никакви закачки. Моя човек беше леко притеснен какво се случва, когато ти удари голям с по-твърд аванс. :)
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Еми да си връзват и пейката за някъде :lol: :lol: :lol: Снупи не са гъбаркай с Тролката ,че от както е млъкнал все си мисля,че му шият пагони някъде :lol: :lol: :fishing6: ама къде не знам :wink:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Мартин Райнов
новобранец
новобранец

Абе смейш са ти, ама нищо не каза за новия язовир. Хареса ли ти дъното как е накъдрено?
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

bai mile1 написа:Еми да си връзват и пейката за някъде :lol: :lol: :lol: Снупи не са гъбаркай с Тролката ,че от както е млъкнал все си мисля,че му шият пагони някъде
Тролката оре неговите ниви,внимавайте с приказките че се забави доста на гьола,това не е добре за нас :fishing6: да не се наредим всички с белачките.... :mrgreen:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Мартин Райнов написа:Вчера на моята лодка без мен е имало удар с извадена пейка със стойките(пейката се вади трудно от здрав човек) на въпросния бияч на около 20 метра дъно без никакви закачки. Моя човек беше леко притеснен какво се случва, когато ти удари голям с по-твърд аванс. :)
Аве Мартине стягай го твоя човек бре,колко ли пъти мислиш ще има следващ път.... :evil: Ако е забравил да пусне аванса-и 10 сомче може да я измъкне....според мен де......Дано следващия път да има повече късмет... :wink:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

]Абе смейш са ти, ама нищо не каза за новия язовир. Мартине :lol: :lol: :lol: аз га ходех с жигулито на (новия)язовир да ловя шарани ти си играел на стражари и апаши в махлата бре :lol: :lol: :lol: :fishing6: :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тролката оре неговите ниви,внимавайте с приказките че се забави доста на гьола,това не е добре за нас :fishing6: да не се наредим всички с белачките.... :mrgreen:[/quote]Ами за туй са тревожя и аз де :lol: :lol: да не издигнем рапалите и монофила в култ :lol: :lol: :lol: :fishing6:
Марк Твен
Мартин Райнов
новобранец
новобранец

.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Няма да са стягаш ,какъв сомаджия си,човек да ни та закачи и са стягаш :wink: Няма да трия нищо ама и ти не трий :wink: нищо няма да ходи в канала,тука е място за разпускане и майтап а не за мерене на работи :wink: надявам се ,че ме разбра :wink: :fishing6: :drinkers:
Марк Твен
snop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от snop »

Хахахах тролката Мърморана ако хване генералски аз се отказвам от риболова!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

snop написа:Хахахах тролката Мърморана ако хване генералски аз се отказвам от риболова!
Мерси за недоверието! :shock: Само не ми е ясно,защо трябва да обвързваш риболова ТИ с моите успехи или неуспехи? :shock: Всеки сам се оправя с красивата жена или Големия сом според способностите си и никой не може да ти е виновен,ако не ти се получат нещата!Троли е хващал Генералски риби според Световния риболовен стандарт,който определя съотношението с тегло на рибата към теста на линията! :idea: Троли е Генерал на 12либри линия,но това може да го разбере само някой,който е чел за Световните правила,които нямат нищо общо със селяческите във България! :idea: Защо българските разбирания за Генералски сом са селски? :wink: Защото са пълен хаос и всеки си ги разбира как си иска без да се базира на ясни правила! :mrgreen: :drinkers: Затова и няма българи в нито един риболовен рекорд,защото не е по правилата! :mrgreen: Ако ви питам какво е Генералски сом,ще настане пълен хаос? :mrgreen: Пример:Аксел смята,че Генералския сом започва от 52килограма! :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Мартин Райнов написа:За сметка на това на тролинг заложих на една марка и на точно определен модел и цвят и резултатът от последните два двудневни риболова са 26:4 за един единствен воблер срещу поне 10 - тина други. Рибите са 28 бели и 2 сома,...
ПС: Ако мога да бъда полезен с нещо, съм готов да помогна.
Уникално! :shock: Нооооо...?Явно си ходил в някой развъдник,иначе няма как да стане тоя резултат? :shock: :roll: Щом искаш да си полезен,покажи си Бияча! :wink: :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Японци са.Ама и твойте бачкат ама много са откачат с оргиналните тройки :rolleyes:
Марк Твен
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”