Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от залива на девиците
бай Миле водиме таме да му дърпаме мустаците! какво ще се прави на ербап инъче ще закараме трили Мърморана да го хвани ние докато белим картофите!
-
- новобранец
Василе, смени ли си лабавите тройки!? Миро ми се смееше, че давам пари за тройки, ама след случката от миналата седмица сега сменя куки като луд. Тази година на кльонк нямам сом на пълнолуние, но нямам и на новолуние. За сметка на това на тролинг заложих на една марка и на точно определен модел и цвят и резултатът от последните два двудневни риболова са 26:4 за един единствен воблер срещу поне 10 - тина други. Рибите са 28 бели и 2 сома(сомче около 3-те кила и сом около 6-те и двата хванати на бияча на различни дълбочини), като само 3 от белите бяха малко под нормата. От 28 бели риби 22 плуват обратно в язовира.
ПС: Ако мога да бъда полезен с нещо, съм готов да помогна.
-
- новобранец
Вчера на моята лодка без мен е имало удар с извадена пейка със стойките(пейката се вади трудно от здрав човек) на въпросния бияч на около 20 метра дъно без никакви закачки. Моя човек беше леко притеснен какво се случва, когато ти удари голям с по-твърд аванс. 

Еми да си връзват и пейката за някъде
Снупи не са гъбаркай с Тролката ,че от както е млъкнал все си мисля,че му шият пагони някъде
ама къде не знам 

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
-
- новобранец
Абе смейш са ти, ама нищо не каза за новия язовир. Хареса ли ти дъното как е накъдрено?
Тролката оре неговите ниви,внимавайте с приказките че се забави доста на гьола,това не е добре за насbai mile1 написа:Еми да си връзват и пейката за някъде![]()
![]()
Снупи не са гъбаркай с Тролката ,че от както е млъкнал все си мисля,че му шият пагони някъде

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аве Мартине стягай го твоя човек бре,колко ли пъти мислиш ще има следващ път....Мартин Райнов написа:Вчера на моята лодка без мен е имало удар с извадена пейка със стойките(пейката се вади трудно от здрав човек) на въпросния бияч на около 20 метра дъно без никакви закачки. Моя човек беше леко притеснен какво се случва, когато ти удари голям с по-твърд аванс.

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
]Абе смейш са ти, ама нищо не каза за новия язовир. Мартине
аз га ходех с жигулито на (новия)язовир да ловя шарани ти си играел на стражари и апаши в махлата бре

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Тролката оре неговите ниви,внимавайте с приказките че се забави доста на гьола,това не е добре за нас
да не се наредим всички с белачките....
[/quote]Ами за туй са тревожя и аз де
да не издигнем рапалите и монофила в култ

Марк Твен
Марк Твен
-
- новобранец
Няма да са стягаш ,какъв сомаджия си,човек да ни та закачи и са стягаш
Няма да трия нищо ама и ти не трий
нищо няма да ходи в канала,тука е място за разпускане и майтап а не за мерене на работи
надявам се ,че ме разбра

Марк Твен
Марк Твен
Хахахах тролката Мърморана ако хване генералски аз се отказвам от риболова!
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Мерси за недоверието!snop написа:Хахахах тролката Мърморана ако хване генералски аз се отказвам от риболова!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Уникално!Мартин Райнов написа:За сметка на това на тролинг заложих на една марка и на точно определен модел и цвят и резултатът от последните два двудневни риболова са 26:4 за един единствен воблер срещу поне 10 - тина други. Рибите са 28 бели и 2 сома,...

Японци са.Ама и твойте бачкат ама много са откачат с оргиналните тройки 

Марк Твен
Марк Твен