Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Разкази за сома от залива на девиците
аз за какво ги сменям,пък нека някой колеги ме помпят,че било търговски трик на продавачите да им върви оборота 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Don4o_62
- учете се от него
завчера гледах по Ходи едни добитъци над 2 м. как им гризел кефларен повод за 150 кила
затова минавам на повод от простор за пране със стоманена оплетка и силиконово покритие,няма и 1 мм. но ще ми гризне оная работа
даже има различни разцветки
но има и една подробност,че трябва да ходя и да хващам 

троли Мърморана ако е така както казваш защо няма българин в класацийте за световни рекорди?Та нали ти се биеш в същия пост че си хванал такава риба по правилава на световната федерация? Нещо май ти куцат нещата? Ако искаш се поправи на тебе е позволено! 

- robber_79
- ще става разбирач
Don4o.. сега нищо не като предиDon4o_62 написа:завчера гледах по Ходи едни добитъци над 2 м. как им гризел кефларен повод за 150 кила![]()
затова минавам на повод от простор за пране със стоманена оплетка и силиконово покритие,няма и 1 мм. но ще ми гризне оная работа
![]()
![]()
даже има различни разцветки
но има и една подробност,че трябва да ходя и да хващам

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Защото спортния риболов във България е на първобитно ниво 100години след измислянето му!snop написа: защо няма българин в класацийте за световни рекорди?:)

хаха троли Мърморана нали знаеш че максимума за сом е 120 реални либри!Покажи ми едно влакно което да отговаря на параметрите си?До колкото знам на Краси 200 либровото се къса на 50-60кг? Това колко либри са?Я ми сметни че аз не мога!Пък после нека да пише и 1000 либри самия ти си казвал че искат и от влакното за проверка.
- Shark Hooks
- вече хвърля и на тежко
Троли за разлика от вас не гледа телевизия ХОДИ и не лови с воблери на КЪЩАТА сом . 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Това,че на някои 200либрови линии не им отговарят данните,не оправдават нарушението по правилата,които си извършил!
Като знаете,че максимума по правилата е 120либри,що слагате 200?
Кого ще излъжете освен себе си,че правите нещо достойно без да хитрувате!От много хитрост,та за това сме на тоя хал-първобитни в улова на сом!
Прилича ми на минаване на червено без никой да те види,ма факта че си минал на червено те прави нарушител,а не Рекордьор!
Та без спазване на правилата имаме точно Нищо стойностно в риболова на сом! 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Вярваш ли си,че тия куки не мое ти ги изправи чичо ти Сом?Don4o_62 написа:аз за какво ги сменям,пък нека някой колеги ме помпят,че било търговски трик на продавачите да им върви оборота

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Това не е вярно,друг ви облъчва с тия легенди!snop написа:самия ти си казвал че искат и от влакното за проверка.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:

Последно промяна от Troli Rapala на Съб Авг 26, 2017 10:14 pm, променено общо 1 път.
- Don4o_62
- учете се от него
ще ви закача за мъдете теб и пройзводната ти Шарко шмиргела и ще ви пусна от 3 - я етаж.....ако се изправят куките,минавам като на шарко ченгелаTroli Rapala написа:Вярваш ли си,че тия куки не мое ти ги изправи чичо ти Сом?Don4o_62 написа:аз за какво ги сменям,пък нека някой колеги ме помпят,че било търговски трик на продавачите да им върви оборота![]()
![]()
![]()
Номера е да има читаво същество зад въдицата за да не се отварят куките,другото е пълен смех и падане от коня!
![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аре да не е за мъдете,че не ми се става оперен певец или кастрат на стари години!Don4o_62 написа: ще ви закача за мъдете теб и пройзводната ти Шарко шмиргела и ще ви пусна от 3 - я етаж.....

- Shark Hooks
- вече хвърля и на тежко
Много садистично и извратеняшко мнение .
Все пак тука влизат и културни хора освен Дончо от Асеновград .
Все пак тука влизат и културни хора освен Дончо от Асеновград .
Troli Rapala написа: Аре да не е за мъдете,че не ми се става оперен певец или кастрат на стари години!![]()
![]()

Ще имам и гости от СФ некой от уйкендите

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.