Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Ринго,що не пробваш на лабав аванс и да го оставиш да засмуче завалията,пък да видим дали ще се избегне гредата?

юTroli Rapala написа:Ринго,що не пробваш на лабав аванс и да го оставиш да засмуче завалията,пък да видим дали ще се избегне гредата?![]()
Аз си го оставям и никога не го бързам, поне не и до финалното убедително натискане на върха на пръчката, а аванса ми е на ръба на скъсването на влакното заради засечката. Има резон направо да отворя скобата, но нещата стават доста относителни заради 200 гр тежест. Не е лишено от логика разбира се!
Последно промяна от ringo на Вто Авг 29, 2017 7:02 am, променено общо 1 път.
Тролка
няма да са поддаваш на влиянието на абсента
Те гъркофилите само та подвеждат
Никой сериозен няма дядо управител на гръцки остров
То стана модерно да одят във Византия ,
кат не могат да си фанат сом у нас
даже и тез дет фащаха големи на язовири дет са им ги подарили (големите)са поддадоха на византийската отрова
ама ти си сръбвай абсент и не ги слушай
Нека силата бъде с теб 

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
-
- ще става разбирач
Събота и неделя от тайния язовир
Все още съм новобранец в кльонкането и ловя само дребни

Все още съм новобранец в кльонкането и ловя само дребни

Болки в ръката ми от хвърляне ...

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Хахаха бай миле! Съмнявам се дали и малки хваща! Понея тая година не съм го виждал нищо да пусне,троли Мърморана май само бели картофи!
Миналата седмица на тайния язовир имах три сомски удъра на един тел денсър и все се откачаха. В оригиналните куки ли е проблема или другаде? Може би Троли знае 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Откачат се щот са били дву-метрови платики,като гледам слузта!Vladi4a написа:Миналата седмица на тайния язовир имах три сомски удъра на един тел денсър и все се откачаха. В оригиналните куки ли е проблема или другаде? Може би Троли знае

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
А бе Бреговак,ти къде се ръгаш между Големите риби и Сериозните играчи?snop написа:Хахаха бай миле! Съмнявам се дали и малки хваща! Понея тая година не съм го виждал нищо да пусне,троли Мърморана май само бели картофи!

Каква лодка бе Тролка
тя реката му да са изплюй ша я прехвърли
.За денсъра .каква файда ,че му свалиха боята от хапане кат не мож ги извади
Виж оня червендалестия японец от снимката на Мартин
беше пробил долната челюст на едното рибе,шие кат сингер ,ама куките му малко по други от рапалските телюви

Марк Твен
Марк Твен
А септември може да го изкарам с Ицо и да го вкарам на Тролката
Тролка ,Тролка
голям секс та чака
когато двама клъонкаджии тръгнат по Византийско
ако няма секс ша има
а пък ний да си одим по локвите и да мъчим денсарите
Ама нали пусто пясъка и солената вода не ни аресват ша страдаме тука
Щото все си е друго по икиндия да излезеш и да седнеш под някой дъб, на сянка ,да си срежеш един домат на четри с костурката с кокалена дръжка, да смачкаш един лук с юмрук да извадиш гаванката от пояса да си посолиш домата да отвориш павура с гроздова ракия,да отпиеш и да погледнеш към синята водна шир с копнеж в очите,и да ти са прииска никога по вече да не са върнеш в големия шумен и разплуен град
Щото си успял да са слееш с вечността
Ей за туй си струва да са прибереш от таз пуста тежка чужбина 

Марк Твен
Марк Твен
троли Мърморана! Ти сериозно ли ми говориш за лодка? Да имаш още един противник който ще те победи? 

Щото все си е друго по икиндия да излезеш и да седнеш под някой дъб, на сянка ,да си срежеш един домат на четри с костурката с кокалена дръжка, да смачкаш един лук с юмрук да извадиш гаванката от пояса да си посолиш домата да отвориш павура с гроздова ракия,да отпиеш и да погледнеш към синята водна шир с копнеж в очите,и да ти са прииска никога по вече да не са върнеш в големия шумен и разплуен град
Щото си успял да са слееш с вечността
Ей за туй си струва да са прибереш от таз пуста тежка чужбина
Бай Миле, сложи Чудомир в джоба си. Признах те........

Бай Миле, сложи Чудомир в джоба си. Признах те........
- Shark Hooks
- вече хвърля и на тежко
Шумен на три морета !
Чудя се едно време морето като е било до нивото на крепостта .
Фабриката за бира как е работила под водата ?
Чудя се едно време морето като е било до нивото на крепостта .
Фабриката за бира как е работила под водата ?

Откачат се щот са били дву-метрови платики,като гледам слузта!Troli Rapala написа:Vladi4a написа:Миналата седмица на тайния язовир имах три сомски удъра на един тел денсър и все се откачаха. В оригиналните куки ли е проблема или другаде? Може би Троли знае

А ми двата удара бяха почти идентични. Значи удар и яко развиване на аванса, хващам пръчката, и изчаках малко да спре да развива в момента в който спря аз го позатегнах още малко, усещам здраво набиване и адреналина започна да нахлува