Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от Troli Rapala »

Ринго,що не пробваш на лабав аванс и да го оставиш да засмуче завалията,пък да видим дали ще се избегне гредата? :roll: :drinkers:
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

Troli Rapala написа:Ринго,що не пробваш на лабав аванс и да го оставиш да засмуче завалията,пък да видим дали ще се избегне гредата? :roll: :drinkers:
ю
Аз си го оставям и никога не го бързам, поне не и до финалното убедително натискане на върха на пръчката, а аванса ми е на ръба на скъсването на влакното заради засечката. Има резон направо да отворя скобата, но нещата стават доста относителни заради 200 гр тежест. Не е лишено от логика разбира се!
Последно промяна от ringo на Вто Авг 29, 2017 7:02 am, променено общо 1 път.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тролка :fishing2: няма да са поддаваш на влиянието на абсента :lol: :lol: Те гъркофилите само та подвеждат :wink: Никой сериозен няма дядо управител на гръцки остров :lol: То стана модерно да одят във Византия , :lol: :lol: кат не могат да си фанат сом у нас :fishing6: даже и тез дет фащаха големи на язовири дет са им ги подарили (големите)са поддадоха на византийската отрова :lol: :lol: ама ти си сръбвай абсент и не ги слушай :lol: :lol: Нека силата бъде с теб :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
nikolco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikolco »

Събота и неделя от тайния язовир :wink:
Все още съм новобранец в кльонкането и ловя само дребни :oops:

Болки в ръката ми от хвърляне ...

Изображение
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:D Амчи то тъй са почва :lol: :lol: то не е за всеки да дойди и хоп Генерал :lol: :lol: Аз ако можех ,кат тебе да живея на лодката по цял ден и половин нощ във водата :lol: отдавна да съм с пагони ама нали пустите му напитки ги вземам по разписание :lol: :lol: и изстървам момента кат кълват големите :lol: :lol: Тоцито е там ша чакаме репортажи :wink: Щото Тролката нищо не пуща,кат мене и той се дребни :lol: :lol: ама ще дойде денят Х :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
snop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от snop »

Хахаха бай миле! Съмнявам се дали и малки хваща! Понея тая година не съм го виждал нищо да пусне,троли Мърморана май само бели картофи!
Vladi4a
новобранец
новобранец

Мнение от Vladi4a »

Миналата седмица на тайния язовир имах три сомски удъра на един тел денсър и все се откачаха. В оригиналните куки ли е проблема или другаде? Може би Троли знае :)
Прикачени файлове
IMG_1944.JPG
IMG_1943.JPG
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Vladi4a написа:Миналата седмица на тайния язовир имах три сомски удъра на един тел денсър и все се откачаха. В оригиналните куки ли е проблема или другаде? Може би Троли знае :)
Откачат се щот са били дву-метрови платики,като гледам слузта! :mrgreen: Запомнете,че не е важно какво и защо се откача,а далаверата е да ти удари! :wink: :drinkers: Дай подробности как по-точно се откачат и заедно ще го решим този проблем! :wink: :drinkers: Точно в загубените битки ставаш печен,щот трупаш опит с големи риби и се усъвършенстваш във втори и трети етап,битка и изваждане! :drinkers: Аз в момента съм на етап едно,да ги намеря и да провокирам атака,та сте по-напред за сега! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

snop написа:Хахаха бай миле! Съмнявам се дали и малки хваща! Понея тая година не съм го виждал нищо да пусне,троли Мърморана май само бели картофи!
А бе Бреговак,ти къде се ръгаш между Големите риби и Сериозните играчи? :shock: :mrgreen: :drinkers: Събирай парички за лодка,иначе има да гледаш жално от Брега ка го Вадим Големио и има си скубеш къдриците що не мъ послюша!Понял или ньет? :mrgreen:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Каква лодка бе Тролка :lol: :lol: тя реката му да са изплюй ша я прехвърли :lol: :lol: .За денсъра .каква файда ,че му свалиха боята от хапане кат не мож ги извади :roll: Виж оня червендалестия японец от снимката на Мартин :wink: беше пробил долната челюст на едното рибе,шие кат сингер ,ама куките му малко по други от рапалските телюви :lol: :lol: :lol: :fishing6:
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

А септември може да го изкарам с Ицо и да го вкарам на Тролката :D :lol: :xТролка ,Тролка :lol: :lol: голям секс та чака :lol: :lol: :lol: когато двама клъонкаджии тръгнат по Византийско :lol: :fishing6: ако няма секс ша има :fishing6: а пък ний да си одим по локвите и да мъчим денсарите :lol: :lol: :fishing2: Ама нали пусто пясъка и солената вода не ни аресват ша страдаме тука :drinkers:Щото все си е друго по икиндия да излезеш и да седнеш под някой дъб, на сянка ,да си срежеш един домат на четри с костурката с кокалена дръжка, да смачкаш един лук с юмрук да извадиш гаванката от пояса да си посолиш домата да отвориш павура с гроздова ракия,да отпиеш и да погледнеш към синята водна шир с копнеж в очите,и да ти са прииска никога по вече да не са върнеш в големия шумен и разплуен град :drinkers:Щото си успял да са слееш с вечността :wink: :fishing6:Ей за туй си струва да са прибереш от таз пуста тежка чужбина :wink:
Марк Твен
snop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от snop »

троли Мърморана! Ти сериозно ли ми говориш за лодка? Да имаш още един противник който ще те победи? :)
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

Щото все си е друго по икиндия да излезеш и да седнеш под някой дъб, на сянка ,да си срежеш един домат на четри с костурката с кокалена дръжка, да смачкаш един лук с юмрук да извадиш гаванката от пояса да си посолиш домата да отвориш павура с гроздова ракия,да отпиеш и да погледнеш към синята водна шир с копнеж в очите,и да ти са прииска никога по вече да не са върнеш в големия шумен и разплуен град :drinkers:Щото си успял да са слееш с вечността :wink: :fishing6:Ей за туй си струва да са прибереш от таз пуста тежка чужбина
Бай Миле, сложи Чудомир в джоба си. Признах те........
Аватар
Shark Hooks
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Shark Hooks »

Шумен на три морета !
Чудя се едно време морето като е било до нивото на крепостта .
Фабриката за бира как е работила под водата ? :lol:
Vladi4a
новобранец
новобранец

Мнение от Vladi4a »

Troli Rapala написа:
Vladi4a написа:Миналата седмица на тайния язовир имах три сомски удъра на един тел денсър и все се откачаха. В оригиналните куки ли е проблема или другаде? Може би Троли знае :)
Откачат се щот са били дву-метрови платики,като гледам слузта! :mrgreen: Запомнете,че не е важно какво и защо се откача,а далаверата е да ти удари! :wink: :drinkers: Дай подробности как по-точно се откачат и заедно ще го решим този проблем! :wink: :drinkers: Точно в загубените битки ставаш печен,щот трупаш опит с големи риби и се усъвършенстваш във втори и трети етап,битка и изваждане! :drinkers: Аз в момента съм на етап едно,да ги намеря и да провокирам атака,та сте по-напред за сега! :mrgreen: :drinkers:[/qu
:drinkers: :drinkers:
А ми двата удара бяха почти идентични. Значи удар и яко развиване на аванса, хващам пръчката, и изчаках малко да спре да развива в момента в който спря аз го позатегнах още малко, усещам здраво набиване и адреналина започна да нахлува :drinkers: . В тоя момент си казвам стана борбата сега :shock: и усетих как "Денсъра взе да играе", и всичко приключи :( :drinkers: Третия удар разликата беше ,че рибата не указваше толкова голямо съпротивление, и аз малко я по-напънах повечко :D. За малко да я видя почти до лодката, и Денсъра заигра отново :( :rolleyes: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”