Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Малко помощ
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: Малко помощ
Айде стига с тези неща бе .Вие не разбрахте че нямя цък .Пак ша та заключат .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- MITKO70
- кандидат преподавател
Това да не е игрална зала или бинго
Играйте си ги игрите без нас.

Всичко може,но не всеки го можe.

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Абе толкова тарикати има межу нас.Не може ли на такива да им пуснете едно "съобщение",че да спрат със цъковете.
- maycal
- ще става разбирач
Инфантилни, глупави и досадни хора ли са тези, които пускат подобни теми? Убеден съм, че не-просто те не са се замислили достатъчно, за да разберат, че не е подходящо да занимават хората с полулигавщини!?? 

Хора, това геймъра не е като човека - мозъците им са се зомбирали от щуротии и губят представа до къде е добрият вкус. Освен да ги търпим без коментар такива инфантилчета - какво друго ни остава, че то само спам става иначе.
Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
-
- ще става разбирач
инфатил може да викаш на баща ти!runner написа:Хора, това геймъра не е като човека - мозъците им са се зомбирали от щуротии и губят представа до къде е добрият вкус. Освен да ги търпим без коментар такива инфантилчета - какво друго ни остава, че то само спам става иначе.
То риба има ама водата е повече.
- Local
- учете се от него
Айде по-спокойно!!!ribata92 написа:инфатил може да викаш на баща ти!runner написа:Хора, това геймъра не е като човека - мозъците им са се зомбирали от щуротии и губят представа до къде е добрият вкус. Освен да ги търпим без коментар такива инфантилчета - какво друго ни остава, че то само спам става иначе.

Клавиатура риба не лови!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бе кво се нафьрлихте в/у момчето?всички за нещо се боорим..я,след като поцькате вьведете в банковата ми сметка по 10$ за благотворителни цели
аз вече цькнах... ТИ?А?

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
За втори телефон, а? Капиталисти ненаситни! Всичко ви се върти само около тие мръсни пари.Тази прокоба ви изяжда вътрешносите, парите са като...като ...като глистите, ама от по-големите глисти!
Телефонче му се прищяло, второ а ? Един не стига, милиони направихте на гърба на народа, крадци мръсни, изкрадохте държавата. Опоскахте язовирите, за кво ви е тая риба, а ? Плюскате само, мерцедеси ми карате, а народа гладен стои. Всеки ден се бъхтаме, за кво, да ви дадем всичко на готово. Една гайка не сте завили, крадци, а ние капо след капо въртиме, по частни язовири ходиме, да ви пълниме гушите, шаран 3.5лв килото ще ви плащаме, ама сами сме си виновни!
Телефонче му се прищяло, второ а ? Един не стига, милиони направихте на гърба на народа, крадци мръсни, изкрадохте държавата. Опоскахте язовирите, за кво ви е тая риба, а ? Плюскате само, мерцедеси ми карате, а народа гладен стои. Всеки ден се бъхтаме, за кво, да ви дадем всичко на готово. Една гайка не сте завили, крадци, а ние капо след капо въртиме, по частни язовири ходиме, да ви пълниме гушите, шаран 3.5лв килото ще ви плащаме, ама сами сме си виновни!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Горното мнение е първата проява на новата ми стратегия! На всяка безумица, малоумщина и тн. във форума ще отговарям с дваж по-голяма.
ПП. 5 кила не влиза в систмата, не съм се ръзвил емоционално все още, за да съм на неговите висоти
ПП. 5 кила не влиза в систмата, не съм се ръзвил емоционално все още, за да съм на неговите висоти

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Защо му обръщате внимание?!?!?
Косьооооооо де си е брат?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
искаш сега косьо да ни изгони маймуната от цирка ли?че само аз да останаsapuna написа:Защо му обръщате внимание?!?!?

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".