Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:
Боже мой..Мосю Троли - какво невежество от ваша страна!
Нека ви загрея сега аз .
За да коментираме тези "машинки" е добре да знаем как работят - в противен случай правим простовати и грешни констатации от рода проста машинка дет ни лъже.

Сега да ви кажа нещо, но да си остане само между нас - Със 83 или 200 херца НЯМА как ЕДНОЗНАЧНО да определите един обект дали е голям или съставен от множество малки. Това се прави от 455 херца.s:
Невежеството е изцяло във вашата тиква и никъде другаде! :mrgreen: :drinkers: Очаквах Мерси за дето ви отварям,но получих присмех и ала-бала обяснения в стила на Тапетов от Ямболските села,явно добре те е кърмил! 8) :mrgreen: :drinkers: Живей си в измисления свят и се надувай на селяците,не на мен! :mrgreen: :drinkers: Нещата които ви казах са написани от хората,които са измислили и усъвършенстват сонарите,а не интерпретирани от некой си ползвач-разбирач от село Кючуково! :mrgreen: :drinkers: Нито си видял 112-ката,нито 20-ката туна на сонара! :mrgreen: Познай,защо? :mrgreen: Щото си Голем разбирач! :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Troli Rapala написа:
Diman написа:..Щот не е под лодката,а на 27метра вляво!....

Ако е на 27м вляво от лодката, моят софтуер няма да го покаже на екрана. Това е невъзможно. Нито на теория, нито на практика. Вижда се много ясно, как сома влиза в конуса, приближава стръвта, изследва я и после налапва, или слиза надолу и встрани. Не сънуваш, споко. Просто софтуера ти е скапан.
Кой сънува? :mrgreen: Определено не съм аз! 8) Троли действа безотказно кат Гатлинг,когато се захване с нещо сериозно! 8) :drinkers: Имаш бъг в тиквата,защото не разбра нищо от Безплатната Лекция! :mrgreen: По същия начин имаш бъг и в кльонкането,уж разбираш ма на практика нема резултат от 10години!Приличаш все повече в желанията и фантазиите си на мосю Тапетов,а на практика лежиш под кривата круша! :mrgreen: Проблемът си е твой,а не мой!Когато не се доверяваш на Троли,пасеш гнили круши! :mrgreen: :drinkers:
Тролка стига са пъна бре :lol: :lol: :lol: оня камък(СОМ СПОРЕД ТЕБ сом :lol: :lol: :lol:)от жребеца дет го снима и си седи до ден днешен там :lol: :lol: то къде ли да иди камъка де :lol: :lol: :lol: :fishing6: :fishing2: Кажи два лафа за монтажа де :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:Троли, все говориш за мощности. Аз си мисля......
Пардон,Мисленето го остави на Троли,че не е за всеки,Вервай ми! :wink: :drinkers: Ловкай си сомовете и не го мисли много,че съвсем ще се забатачиш! :mrgreen: :drinkers:
Забатачиш=Батак=никакъв шанс! :!: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:l: :lol: :lol: оня камък(СОМ СПОРЕД ТЕБ сом :lol: :lol: :lol:)от жребеца дет го снима и си седи до ден днешен там :lol: :lol: то къде ли да иди камъка де :lol: :lol: :lol: :fishing6: :fishing2: Кажи два лафа за монтажа де :fishing6:
"Камъка" беше сниман пред "боклуците", а " моста" е 100метра надолу към Върбата,та вярвай на слуховете,а не на фактите!Сомът беше хванат след седмица на 50метра от моята снимка нагоре към Дарданелите! :idea: От инфо по слухове по-умен нема да станеш! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:Когато се пишат глупости в развлекателна тема ми е весело - когато се пишат в уж сериозен разговор ми е натоварващо. През достатъчно кавги минах. Затова за напред смятам само ще се развличам - нищо лично!
Глупостите ги пишеш Ти-нищо лично!На 455кХц ше видиш сом с големина на кърфица,нищо повече! :mrgreen: :drinkers:Кльонкай на тия килохерци,нали си много умен? :shock: :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

ringo написа:https://www.youtube.com/watch?v=ALwcEz2bY0U&t=7s
Ей нещо към 15 кг от миналата седмица)а!
Перфектен! :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:Невежеството е изцяло във вашата тиква и никъде другаде! :mrgreen: :drinkers: Очаквах Мерси за дето ви отварям,но получих присмех и ала-бала обяснения в стила на Тапетов от Ямболските села,явно добре те е кърмил! 8) :mrgreen: :drinkers: Живей си в измисления свят и се надувай на селяците,не на мен! :mrgreen: :drinkers:
Моля за извинение Мосю!!!!
Вашата тактика определено е довела до умопомрачителни резултати за разлика от моята.
Отново разбирам, че мястото ми не е тук.
Все пак, навярно вие имате огромните теоретични познания в ползването на сонари със структорскан.
Но за мен остава въпроса как един обект на 27 метра в страни се показва и от 83/200 К.херцова сонда след като тя е 60/20 градуса и е на отделен канал.
Един познат ми разказа за отличник по диплома като технолог на обработка на месо . Същия влязал в кланницата и като видял кръвта му прилушало и припаднал .
Оревоар Мосю.
Просто като ми скачате ...Моля да сте внимателен щото ми раздрусвате каламберите и предизвиквате непредвидена и нежелана ерекция на овчарчето от Кучук Париж :drinkers:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Troli Rapala написа:
bai mile1 написа:l: :lol: :lol: оня камък(СОМ СПОРЕД ТЕБ сом :lol: :lol: :lol:)от жребеца дет го снима и си седи до ден днешен там :lol: :lol: то къде ли да иди камъка де :lol: :lol: :lol: :fishing6: :fishing2: Кажи два лафа за монтажа де :fishing6:
"Камъка" беше сниман пред "боклуците", а " моста" е 100метра надолу към Върбата,та вярвай на слуховете,а не на фактите!Сомът беше хванат след седмица на 50метра от моята снимка нагоре към Дарданелите! :idea: От инфо по слухове по-умен нема да станеш! :mrgreen: :drinkers:
Тролка :lol: :lol: :lol: :lol: не друго ами и аз работех с черно бяла опера кат твойта :lol: :lol: :lol: ама таквоз тълкуване кат твойто не смея да направя за подводните скали и тяхното придвижване по дъното на язовира :lol: :lol: :lol: сега ако ми кажеш,че апят и денсъра ща призная :lol: :lol: :lol: ако е и инорманс :lol: :lol: :fishing6: ти си човека :fishing2:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа: Рибите са си на 10м под лодката и леко в ляво. СЯНКАТА която хвърлят по дъното е на 26м в ляво от СОНДАТА а не рибите
1. За да достигне в дълбочина ВИСОКО честотния сигнал се нуждае от насоченост в тесен ъгъл - моята примерно е до 12 градуса.:
Да,рибите са на 10метра,НОооооооо не под лодката а на 26.6метра вляво! :idea: Това го запомни от Троли!Сянката е само в твоята глава,иначе щеше да пише-left shadow,а не просто left-левак шъ съ окажиш! :mrgreen:
Твоя киловат=8000вата Пикова е 12градуса при 200кХц,а не при 50! :idea: 200кХц е рентабилен до 100-150метра,после ти требва 83 или 50кХц за по-дъльбочко и инфото не е с това качество,като при 200кХц! :wink: :drinkers: Има и 4киловатови сонди,та не се надувай толко!4-ри метра сом няма-това ти го гарантира Троли,та от тоя случай знам къф разбирач от сонари си! :mrgreen: Треа ти некой Троли да тъ води за ръчичка в "тъмното", иначе съвсем ше се изгубиш в погрешните си анализи! :mrgreen: Симпатяга! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Истината е една :!: Алкохола в България е по-евтин от Франация-гаранция :wink: :lol: :lol: :lol: :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа: Да,рибите са на 10метра,НОооооооо не под лодката а на 26.6метра вляво! :idea: Това го запомни от Троли!Сянката е само в твоята глава,иначе щеше да пише-left shadow,а не просто left-левак шъ съ окажиш! :mrgreen:
А ако там имаше потънал кенеф а не сянка трябваше да пише left 00.
Така Уникално прост човек на 26 м ще е 26m
left Troli.
Спирам ..... не мога повече :lol: :lol: :lol:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:] Тролка :lol: :lol: :lol: :lol: не друго ами и аз работех с черно бяла опера кат твойта :lol: :lol: :lol: ама таквоз тълкуване кат твойто не смея да направя за подводните скали и тяхното придвижване по дъното на язовира :lol: :lol: :lol: сега ако ми кажеш,че апят и денсъра ща призная :lol: :lol: :lol: ако е и инорманс :lol: :lol: :fishing6: ти си човека :fishing2:
Бе,гледкай си твоята "опера" и ни съ грижи за моята!Не ми требва да ме признава който и да било,за каквото и да ще! :mrgreen: :drinkers: Избийте си комплексите в темата,не ми пречите!За мен граници няма! :drinkers: Каквото искам,знам как да го получа! :drinkers: Мерси,че не получих Мерси за Лекцията!Нема как да позволите на някой да изпъкне с нещо ценно,бъдете равни завинаги! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yankosan написа:Истината е една :!: Алкохола в България е по-евтин от Франация-гаранция :wink: :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Злобееш,а? :mrgreen: Боли ме,маркуча за твоя махморлийски анализ! :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Е как бе Тролка :lol: :lol: от тебе по изпъкнал няма :lol: :lol: :lol: Друг е въпроса с какво изпъкваш :lol: :lol: :drinkers: Само за какво да ти казвам мерси не разбрах :roll: Научил ли си ма на нещо ,че да ти благодаря :roll: :roll: :drinkers:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:.... не мога повече :lol: :lol: :lol:
Знам прекрасно,че не можеш повече! :mrgreen: Аз пък мога! 8) :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”