Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Брей, Милеф, ти си бил от стара коза яре. С какво ще го кичиш това нящо, с царя на стръвта, или с водоплаващи?

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Миле, ела у дома да видиш монтажи профешънъл...))))) Разни мад кати куро да си клати!
Че ко муй на тоз бре?Аз пак ша дойда де ,ама да нося ли напитки? 

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Носи, че тази година няма грозде. И аз останах без винО! Няма и откъде да се купи. В Кралево гроздето е ошмулено от градушката.
Добре е монтажа долу-горе. Ако кичиш царя, долната я връзвай с меко плетено за горната. Така препоръчват швабите. И са си прави де! На долната нанизвай първия дебелак по дължина до дупка. Не отрупвай плетеното с месо. Да е меко
Сетиш 
На такъв монтаж, така както е изпълнен, имам риба. Но не е на царя. И....има още нещица по този монтаж, които не си показал, путайник с путайник.
Добре е монтажа долу-горе. Ако кичиш царя, долната я връзвай с меко плетено за горната. Така препоръчват швабите. И са си прави де! На долната нанизвай първия дебелак по дължина до дупка. Не отрупвай плетеното с месо. Да е меко

На такъв монтаж, така както е изпълнен, имам риба. Но не е на царя. И....има още нещица по този монтаж, които не си показал, путайник с путайник.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Миле,добре си решил да не ползваш тройка,но идеята на подвижната горна кука е именно отдолу да е тройка,която да боде закачената на горната кука риба в три равнини.Според мене с долна единица този монтаж не е толкова ефективен.Съвсем друго е ако се използва плетено влакно,което е меко и можеш да скриеш долната кука под хрилете на рибата/на Карфицата монтажа/.
валатът не най-лошото нещо на света
Не съм путайник
ама са уча от хора от Големия град с Големи риби
Няма са правя на по умен от умните я 

Марк Твен
Марк Твен
Аксел я пак обясни,щот гледах на Генерала такъв монтаж ама верно неговия с плетено беше,ама аз ич не са замисих защо?Викам си с моно да не са уплита рибе ако слагам
Марк Твен
Марк Твен
-
- новобранец
Аз с моят късметлийски по принцип акъл и вече доста проби се убедих, че това с подвижната кука е ала бала. При атака на горна кука с рибката и последваща яка засечка.....удар в четката и аванс от някакви да речем 5 см до достигане на долната кука, като се губи ефективността от забиването! И да изместя малко акцента, хайде дайте статистика кой до кога и при какви дълбочини и температури на водата е бодвал най-късно през годината царя на кльонк?
Цитирам Краси по памет,а моята е плиткаringo написа:... И да изместя малко акцента, хайде дайте статистика кой до кога и при какви дълбочини и температури на водата е бодвал най-късно през годината царя на кльонк?

E това е мъжка приказкаyankosan написа:Цитирам Краси по памет,а моята е плиткаringo написа:... И да изместя малко акцента, хайде дайте статистика кой до кога и при какви дълбочини и температури на водата е бодвал най-късно през годината царя на кльонк?"На който му се мръзне вместо да празнува нова година..."

Да бе...
На втория път се отказах да бъда мъж
Хората джигосват на термо силикони,а аз кльонкам на замразена скумрия 

Като цяло идеята ми беше за средата на октомври...набелязал съм го , и знам , че е там и ме чака.....огромен! Вдигах го два пъти със съзнанието, че не бях виждал такова нещо на сонар и без батерия за снимка!
Нямаш ядове,долу водата е топла и костурена