Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

за сьнищата
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
за сьнищата
бати реалния сьн сьнувах-че сьм в испания,на майорка и навсекьде бьлгари-по някаква причина бях на некьв купон в некво заведение,ама мноо яко-с едни приглушени светлини,сепарета с легла и дивани по ьглите-нещо като декори на театьр..навсякьде блестят чаши с бьрбьн и лед вьтре и бях с некви хора,дето не ги познавам-имаше един датчанин(?) и изведньж,се оказа,че на всички прави минети...
бати идиотщината-пред всички-чак колето дето спеше на един диван се сьбуди и се облещи дойдоха двама некви,кумове и единия вика на другия-аз имам малко работа,ти изчакай и недей да правиш глупости..оня обаче почна да ми удря шамари и накрая на мен ми писна-халосах го яко по брадичката и припадна..замькнах го на боклука и го оставих,а след малко се врьща и вика-мир,не бях прав,ела при датчанина да ни направи по един минет...отиваме ние при датчанина(
),а тй ест в момента вьрти минет и колето го гледа..ааа,викам аз,не е за мене тая работа-аз се махам-излязох навьнка-изхода се оказа един тунел вьв военна болница,през който прекарват отпадьците(отрязани крайници,остатьци от моргата,кьрвави марли и бинтове..)за да ги горят в екарисажа..излизам навьн и трьгвам да си тьрся цигари а насякьде само некви арабски марки..бе може ли такова нещо им викам,преди години,като бях тука имаше навсякьде камел и уинстьн...изведньж се озовах с неква компания в един магазин-откраднах две праскови..много странни бяха на вид-с цвят на розова ряпа
почнах едната да я ям-абсолютно безвкусна,обаче така лепне,че си омазах целите рьце.. влезнах в неква крьчма да си измия рьцете-вьтре само бьлгарски цигани,целите татуирани с ония,яките татуси-гроба на моряка,дафина 1966,змия до сьрцето и пр
с маймуни,с мечки..свиреха и пееха-тренираха за некьв цирк-като ме видяха и веднага почнаха да ме заграждат да ми пеят-помислиха ме за испанец-даже още си тананикам припева.."рома ваште,ваштееее...сьщо както наааште" имаха предвид,как ебьт испанките
на излизане им викнах –евла,момчетааааааа и тия умреха от кеф,почнаха да рькопляскат,да се наздрависват с некви бири и ракии..навьн си изпуснах нещо до едни мацки седнали на една ограда и като се навеждах да го взема без да искам хванах едната за бедрото,подскочих от неудобство и и казах ай ем сори,а тя ми отвьрна нещо на немски и аз и казах-бе я си еби путката майна,а тя моментално ми се метна на врата,започна да се натиска и ми вика в ухото-и аз сьм бьлгарка,искаш ли на 33ти да ходим на прослушване за гробищни манекени?
бе,викам,ква е тая дата,поглеждам си календарчето(с една бяла мряна на картинка
) и гледам-верно до 33ти остават само няколко дена
почна да ми вади и да ми показва разни рекламни плакати на разни дезодоранти,филмови реклами,техники,препарати и пр,обаче всичките с трупове-мьртви пичове и пички...аа,викам-не искам,ти си ходи на това ПРОСЛУШВАНЕ-имам си друга работа да си намеря цигари,па и ми се виждаш нещо дебела...
побегнах и се сьбудих....
мдаааа.......
сьнувате ли често?аз,като не ходя на риба започвам едни огромни да ги сьнувам
и все нещо ми се откачат 

мдаааа.......
сьнувате ли често?аз,като не ходя на риба започвам едни огромни да ги сьнувам

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- новобранец
Re: за сьнищата
Баси изродията ама те сънища обикновено са лишени от логика. 

-
- кандидат преподавател
Я след обяд му удари едно спане па довечера да можеш да ни разкажеш продължението,може нещо хепи енд да има.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Е по страннен сън не бях чувал направо ме разби няма такава случка особенно там където тая ти е подшушнала на немски и си я нахранил с да ти еб..... се разбих от смях.
Аз рядко сънувам но често ми се е случвало да ми пропада леглото(не може и на някои друг да не му се случвало)
Имах преди време един доста често повтарящ се сън.Всичките ми приятели са се наредили пред терасата ми и ми викат аре бе Цеко идвай да играеме баскетбол аз се показвам на балкона(на 8-мия етаж)и им викам идвам бе и скачам от терасата падам долу иступвам се и тръгваме....Направо в сънищата си съм безсмъртен
Май не случайно ми викат умрелия 
Аз рядко сънувам но често ми се е случвало да ми пропада леглото(не може и на някои друг да не му се случвало)
Имах преди време един доста често повтарящ се сън.Всичките ми приятели са се наредили пред терасата ми и ми викат аре бе Цеко идвай да играеме баскетбол аз се показвам на балкона(на 8-мия етаж)и им викам идвам бе и скачам от терасата падам долу иступвам се и тръгваме....Направо в сънищата си съм безсмъртен

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- kapsula
- вече хвърля и на тежко
Братле, гледай по-често да посещаваш водоемите щот с тея паузи нещо май изпаткавяваш.
р.s. Замисли се какво ще правиш през забраната!

р.s. Замисли се какво ще правиш през забраната!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
В последно веме нищо интересно не съм сънувал, тая работа ми еба майката тотално, нямам време да си посънувам , дет се вика.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ау колега това е кошмар
.Такова чудо ми се случва ,ако съм с висока темперетура.По принцип не поня какво сънувам.Ако си спомня нещо и е неприятно ми е кофти целия ден после, но това е много рядко.Когато не съм бил дълго време за риба сънувам ,че ловя и го помня добре 

Риболовът не е слука,а наука!

Сега разбрахте ли, как Стивън Кинг си пише романите!?
-
- учете се от него
Братле, бая съновници ще трябва да изчетеш за да разбереш за какво става дума в съня ти, ако пък има продължение довечера и го споделиш с нас може и ние да разберем за кво иде реч.И на мен ми се е случвало да сънувам с продължение, но не толкова интересни неща - последния път сънувах, че се боря с един огромен шарко, но естествено скъса точно преди да го загреба с кепа
Чакаме продължението

Чакаме продължението

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Мдам.... сички сънища нямат логика , но най-яките са ми Розовите сънища , имах един перод само розови е мале мале.....
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Или по-точно маай, маай...
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
Ммм даааа,след дълго тълкуване разбрах къде е смисъла на тоз странен сън
бая си напрегнах онуй нещо у тиквата си дет си мислих,че е изфирясало ама останало едно каймаче само за сънищата
Та 5кила ония там дето те вика за прослушването ми то те вика да си одиш у вас бре,виж си ника под аватара,къде ти е местожителството А
само тва на 33ти малко ма шокира,скоро нема са прибиреш,първо требе да минеш през Любовия язовир да сервираш на мен и на Митев по три ракии със салати щот снощи един час та одумвахме по телефона та сигорно тогаз си сътворил тия шантави сънища,нема са плаушиш ша измислим и магия да развалим и лошотията в съня ти,малко боли ама ша свикнеш

Та 5кила ония там дето те вика за прослушването ми то те вика да си одиш у вас бре,виж си ника под аватара,къде ти е местожителството А

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бе странно-как всичко споменахте,изтьлкувахте,разбрахте...само НИКОЙ нищо не спомена за ДАТЧАНИНА С МИНЕТИТЕ
плашите ме момчета.....плашите ме
тоя митев ви е замаял мозька с тая джамия

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Виж ся то Митев не е виновен,я вземи довечера малко го подреди тоя сън,че не мое са разбра кой кум,кой сват,кой на сестрата брат