Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Има ли Люлинци?
Модератор: sapuna
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Има ли Люлинци?
Лошото е че аз и колегите нещо сме заети с адреси и в събота и в неделя и ще съм на работа до към 6 часа и няма да можем да го направим след обяд
Ако сте навити за към 7 часа който ден решите ще мина след работа да запазя някъде маса.Кажете дали имате предпочитания към заведение вие си ги знаете колко са и кои са!Направо са ни затрупали с работа и нещо не мога да се усвестя още
Ще ми бъде приятно да побъбрим и да се запознаем!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- кандидат преподавател
Re: Има ли Люлинци?
Предлагам да се уговорим за 22или 23 другата седмица ,нека и другите споделят и окончателно ще уточниме дали събота или неделя,имаме цяла седмица на разположение, доколкото за кръчмите в Люлин нямаме много голям избор,на пред последната спирка на тролей 7 има една утре ще я проуча и ще ви дам инфо,важното е до колкото видях има теферич,абе ще я снимам и кача снимки,предполагам някой ще предложи Адашите,бил съм там мако режат глави от кръста
но нека видим всички педложения и в петък да решиме окончателно,и ако сме поне 10 човека предполагам че някой ще трябва да направи и резевация.ХАЙДЕ ЛЮЛИНЦИ СЕГА Е МОМЕНТА

Здравейте колеги,идеята е супер
А и за 22 или 23 ме устроива идеално

-
- кандидат преподавател
Я като се приберете от риболов пишете че се излагаме с организацията.

Приятелю , ти как си с банкета , още успяваш да пишешПоборников написа:Я като се приберете от риболов пишете че се излагаме с организацията.![]()
![]()

-
- кандидат преподавател
Държа се брат ми,държа се,за фикуса.imitev72 написа:Приятелю , ти как си с банкета , още успяваш да пишешПоборников написа:Я като се приберете от риболов пишете че се излагаме с организацията.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Организацията слаба обаче нема се излагаме яПоборников написа:Я като се приберете от риболов пишете че се излагаме с организацията.![]()
![]()

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=7df52 ... =&oType=49
Ако искате пишете на скайп Lemon_850725
Последно промяна от Paublo_Eskobar на Пон Мар 17, 2008 9:04 pm, променено общо 1 път.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Аре комшиите изплувах и аз
Ще съм на риба през уйкенда
Ако искате да го спретнем в този или следващият четвъртък/така ще е удобно за всички/.Ще пална фитилите и на колега извън форума
Абе ще го приобщиме

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Никакво развитие по въпроса за четвъртък и изобщо,никой не дава предложения освен Поборников,май няма нищо да се получи.Гледам хората в другите теми за един ден се разбират.
Айде колеги дайте да сме по организирани и да решим ще има ли среща или ще чакаме направо до май месец?
П.п Комшо какво стана с това заведение за което говореше?
Айде колеги дайте да сме по организирани и да решим ще има ли среща или ще чакаме направо до май месец?
П.п Комшо какво стана с това заведение за което говореше?
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- кандидат преподавател
Заведението е най лесно,да видим часа и дата че виж ги никви ги няма,значи събота и неделя не става щото по вечето са на риба,според ме най добре ще е четвъртък вечер,19.00 ч.ама кой четвъртък,20 или 27ми,и колеги нема страшно нема да ви караме да копате
само 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ей това вече е приказка.Аз казвам най добре 20(март) този четвъртък от 19:00 часа,че доколкото знам последните четвъртъци от месеца са офицялните срещи.Остава ни да решаваме заведението и да се почваме 

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- фен клуб-скобар
Аз идвам.
-
- кандидат преподавател
Pablo я в четвъртък да се видим в 19ч.тука ,кръчмата се казва Дианжели срещу бл.404 малкото пазарче на Люлин,да пийнем по бира ида обсъдиме за напред месечна среша на Люлинци.Който има желание да заповяда няма значение,дали е от Божурище,Костинброд,Пирот или Бела Паланка. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И аз ще дойда па макар не от Люлин 

Пичовете аз и един приятел сме готови/сигурни/ за този четвъртък /20.03/
Изяснявайте кръчмата /остава ли тази от снимката/ ,че време не остана 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...