Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Здравейте къде около Русе мога да уловя някоя щука ?Дали има шансове под маята или ще ми препоръчате някое друго място става въпрос за риболов на тапа
Здравейте колеги, как стои въпроса с мряната тръгна ли вече скоро да я чакаме ли ?
Ами време и е, но който си постоянства и има късмет си я лови през целият сезон. Щом няма отзиви от колеги, че на Мартен или Бръшлен не е започнала масово да кълве ще я чакаме по-късничко.Carp901 написа:Здравейте колеги, как стои въпроса с мряната тръгна ли вече скоро да я чакаме ли ?
- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
МММммххххХЪ, чакаите, чакаите....Дядо Коледа.
-
- новобранец
Здравей колега,щука върви на текето в момента и на тапа и на блесна,а ако не те бъркат киломентрите,върви на корекциите на р.Янтра-препоръчвам с.Раданово.И на Дунава излиза,разбира сеto6ito28 написа:Здравейте къде около Русе мога да уловя някоя щука ?Дали има шансове под маята или ще ми препоръчате някое друго място става въпрос за риболов на тапа

Нещо конкретно ли имаш в предвид ? Ако имаш някаква информация сподели обещавам да ги връщам обратномиро мачтийм написа:МММммххххХЪ, чакаите, чакаите....Дядо Коледа.
Как е колеги, някъкви отзиви за активноста на мряната, мисля тия дни да посетя голямата река и да пробвам дали е започнала да атакува примамките, че тази година само мряна не съм си хващал 

Момчета мряната си кълве вече доволно, тройка с гарнитура, това е резултата от днешният ми риболов на Дунава. 3бр. мрени + една изтървана /поради скъсване на линията/ - 1.5кг. 2кг. и 3кг. + 2 скобара и една бабушка. Всичко е хванато на фидер на стръв бял червей. Адреналина пак беше на макс.
-
- новобранец
здравейте колеги къде мога да замета по ул. „Пристанищна в Русе за мога да уловя някоя щука
На улицата най-много някоя булка да закачиш 

-
- новобранец
е не на улицата много ясно че в водата ще се мята 

Върви на Мартен и ще хванеш.
Върви на Мартен и ще хванеш 

Благодаря утре сигурно ще се разходя до Текето да пробвам а да ми препоръчаш място къде да я търся щукатаmilenskiq525 написа:Здравей колега,щука върви на текето в момента и на тапа и на блесна,а ако не те бъркат киломентрите,върви на корекциите на р.Янтра-препоръчвам с.Раданово.И на Дунава излиза,разбира сеto6ito28 написа:Здравейте къде около Русе мога да уловя някоя щука ?Дали има шансове под маята или ще ми препоръчате някое друго място става въпрос за риболов на тапа
to6ito28 на малкото езеро пред тръстиките може да опиташ.