Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
Сега си идвам от язовира и там с каравана нямаше никой но имаше хора с бусове , силно не ти препоръчвам да пробваш 

-
- новобранец
Здравейте , не съм бил на този язовир но тия дни се каня да ходя . Тъй като колата не е от най високите от къде мога да влезна на по хубав път ?
На ръкавите до село Беловица и с. Крушово пътищата са лесно проходими.
Колеги вярно ли нивото е много ниско и всеки лови маломерни риби.
-
- новобранец
Ниво изключително ниско, риба няма освен епизодични бабички и да маломерни сулки колкото щеш, кълват дори на бял червей и някои прибират в торбите. На рибе няма смисъл да се пробва, костура го няма и се унищожават сулките самоivan2775 написа:Колеги вярно ли нивото е много ниско и всеки лови маломерни риби.
Каде са контролните органи.Когато шаранджйи като мен ловят шарани и пускат маломерните ни гонят за нощен риболов от брега ,а тези с мрежите цяла нощ обикалят и други по сред бял ден ловят маломерни риби и ги съсипват нищо.Справедливост по Български.
-
- ще става разбирач
Миналата седмица обикаляха органите на проверка, иначе маломерната сулка не виждам чак толкоз много да я прибират. В общи линии колкото по малко инфо се дава за язовира онлайн толкоз по добре
то и без това е панаир пълен петък, събота и неделя. През седмицата по бива да се ходи ама няма чалъм.

късмет работа . .
Колеги започна ли да се качва нивото.
-
- ще става разбирач
след миналите дъждове качи половин-един метър..
иначе..

.. тези са от преди месец, но имаше и няколко доволни излета които не съм снимал.. напоследък взе да си иска силикони вече, но и на воблери излизат рано сутрин.. ако си намери човек място
ПУСКАЙТЕ МАЛОМЕРКИТЕ, ЧЕ ДА ИМА И ЗА ДОГОДИНА И ПО ДОГОДИНА ХУБАВИ РИБИ !!!!
пс. ако някой не ми харесва плочките на терасата.. нека запази мълчание или пък да пусне някоя снимка от язовира !!!
иначе..

.. тези са от преди месец, но имаше и няколко доволни излета които не съм снимал.. напоследък взе да си иска силикони вече, но и на воблери излизат рано сутрин.. ако си намери човек място

пс. ако някой не ми харесва плочките на терасата.. нека запази мълчание или пък да пусне някоя снимка от язовира !!!
късмет работа . .
Браво, колега, добра слука. От брега ли ги хвана или от лодка?angel81 написа:след миналите дъждове качи половин-един метър..
иначе..
.. тези са от преди месец, но имаше и няколко доволни излета които не съм снимал.. напоследък взе да си иска силикони вече, но и на воблери излизат рано сутрин.. ако си намери човек място![]()
-
- ще става разбирач
От брега, но това са няколко излета през август, септември главно на разни китайски двуделни воблери цвят уклейка с червено. Иначе и в момента бяла се хваща рано сутрин с големи силикони, махане с пръчката.. аа и с късмет. Но места няма, особено събота и неделя.
късмет работа . .
-
- ще става разбирач
дайте малко инфо бе колеги
имало е разбиване тия дни май май ?

късмет работа . .
Чак пък разбиване при това ниво ...Сам знаеш как е - в делнични дни до десетина лодки, събота - неделя стигат до 20. Водната кула вече е на сухо, та 2 -3 риби и от брега спокойно можеш да докачиш.
Колеги, някой с отзиви от язовира тези дни? Интересува ме дали се е рязмърдал костура в тоя студ...
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Яко се е размърдал ,особено кат бръмнат 80/90лодкиto4eh написа:Колеги, някой с отзиви от язовира тези дни? Интересува ме дали се е рязмърдал костура в тоя студ...

Аз там съм пораснал...