Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Две интервюта за един ден.
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Две интервюта за един ден.
Днеска след работа ми се падна ред на разходка по главната с малката(бебе на 3 месеца). И нали си имам свежа муцуна баш две камери ма засякаха за интервю. Първото детска му работа(как се играе чилик) , направено от един тапишон. А второ от една засукана кака на тема представетеси " КОЯ Е НАЙ ГОЛЯМАТА РИБА КОЯТО СТЕ ХВАЩАЛИ"
Мале Болна работа , лъжи мажи баси кефа дето си направих. Но за съжаление имаше и втори въпрос "СТРАННИ СЛУЧКИ ПО ВРЕМЕ НА РИБА"
Колеги признавам си че съм използвал час и от вашите историй , защото се панирах.
Тая не искаше да ме пуска. Като си тръгнах чак мен ме беше хванал срам колко лъжи за отрицателно време изплясках.
С червени уши искам да помоля @СНЕГ за извинение че му използвах случката с корморана. Като се видим ще го
.
ЗА другите знайни и незнай колеги само казвам че "ВСЯКА ПРИЛИКА С ДЕЙСТВИТЕЛНИ ЛИЦА И СЛУЧКИ Е ЧИСТА СЛУЧАЙНОСТ"
Предаването ще го дават по 7дни към 18:30-19:30. Ще ме видите къв съм УБАВЕНКО.
Рибар който не лъже никав рибар не е. А признат грях половин грях.
Мале Болна работа , лъжи мажи баси кефа дето си направих. Но за съжаление имаше и втори въпрос "СТРАННИ СЛУЧКИ ПО ВРЕМЕ НА РИБА"
Колеги признавам си че съм използвал час и от вашите историй , защото се панирах.
Тая не искаше да ме пуска. Като си тръгнах чак мен ме беше хванал срам колко лъжи за отрицателно време изплясках.
С червени уши искам да помоля @СНЕГ за извинение че му използвах случката с корморана. Като се видим ще го

ЗА другите знайни и незнай колеги само казвам че "ВСЯКА ПРИЛИКА С ДЕЙСТВИТЕЛНИ ЛИЦА И СЛУЧКИ Е ЧИСТА СЛУЧАЙНОСТ"
Предаването ще го дават по 7дни към 18:30-19:30. Ще ме видите къв съм УБАВЕНКО.
Рибар който не лъже никав рибар не е. А признат грях половин грях.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Две интервюта за един ден.
да не бьркаш нещо колегата?

..че да не сбьркаш и почерпката
за корморан или гларус си разправял

..че да не сбьркаш и почерпката

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- ще става разбирач
Re: Две интервюта за един ден.
Твойто е ГЛАРУС. За КОрмуран казах. Сори 5кила но оставаш без 
Ето го и оригинала.

Ето го и оригинала.