Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Етика
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Етика
еее,кво толкова-на мен митев колко неща ми отмькна още преди да сьм се обадил
сакси-не страдай брато-вече си джаза с нещо по добро
мизерници-колко искаш-тоя пич все пак гледа да си развьрже стоката-и на мен ми се е случвало подобно нещо,ама не с вьдица де-голема работа..ако искате влакна,плувки и др-все още има при петьр бенев и то на бая атрактивни цени-аз бях пуснал оферта в магазина и мноо странно защо никой не се обади?наистина цените бяха в пьти по ниски..ако проявиш интерес...ама не знам кво му е останало вече 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бе кой говори на тебе конкретно?не се втелявайivo75 написа:Ало , ало петорката не мисля ,че съм отмъкнал нищо на Saksi .когато реших той ше беше отказал и незнаех подрабности.Не мисля че имам вина

с тия писаници...не винаги излиза точно тоа дето човек иска да каже..знаеш...айде стига

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
Гадно но си е истина .В този живот повечето хора гледат да прецакат някой за да не са прецакани самите те .
Е аз не съм така .
Но като те прецакат се замисляш що така уж нали сериозно беше.Аз съм за тази тема да е на видно място и всеки да пише за лоялността на някой колеги.
Е аз не съм така .
Но като те прецакат се замисляш що така уж нали сериозно беше.Аз съм за тази тема да е на видно място и всеки да пише за лоялността на някой колеги.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- фен клуб-скобар
chapara написа:Иво нищо лично към теб,защото ти даде обяснение по въпроса и всеки си е направил преценка,точно това ми е иИИво нищо лично към теб,защото ти даде обяснение по въпроса и всеки си е направил преценка,точно во нищо лично към теб,защото ти даде обяснение по въпроса и всеки си е направил преценка,точно деята,в такваз тема всеки да има право да се защити,а останалите да преценят всеки за себеси.А относно лодката дори малко се бях позасилил и с нея и без нея който си може си може.Аз преценявам възможностите си като добри и никога,ама никога не съм се връщал разочарован от риболов.Ако съм капо намирам си обяснение и пак съм доволен ,че съм бил между природата.
Никага нищо лошо не съм казал за ИВО75.Друг е за е...не.
-
- и господ не е толокова добър
Истината е проста.В90% от случаите всеки гледа да го нахака на другия.Два-пъти си взимам стока от хора които не познавам и повече никога няма да взема нещо от непознат.Някой хора не лъжат,те просто скриват истината.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.

Пича пак е отворил сергията! Очаквам емоции!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Поръчах си 10 воблера Jacko's. Десет различни, за проба. Трябваха им 4 дни да ми ги доставят.ОК
-3 лични и 10 дни по-късно ми звъннаха да ми кажат, че единия бил сложен и нямало да стане. Трябвали им още 3 дни.
ОК случва се.
След 6-7 дни получих 11 воблера, платих толкова! 7 съм ги поръчвал 4 са некви си
Воблерите са добри, другото българска работа
-3 лични и 10 дни по-късно ми звъннаха да ми кажат, че единия бил сложен и нямало да стане. Трябвали им още 3 дни.
ОК случва се.
След 6-7 дни получих 11 воблера, платих толкова! 7 съм ги поръчвал 4 са некви си

Воблерите са добри, другото българска работа

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- krokibg
- учете се от него
Вижте,аз вчера направих грешка и вместо да пиша директно във форума, съм написал на ЛС че искам определени воблери,които да добави към първите поръчани от мен.Пратих съобщението предния ден,но колегата Синбад,е забравил да обяви че съм ги запазил.Автоматично запазването отпада,защото такъв е регламента който наложихме.Веднага,когато видях че стана проблем по въпроса,казах две думи "Нямам претенций" нека продавача да ги прати на човека който ги запази във форума
Нито ще се расърдя нито имам това право.Аз имам достатъчно воблери,та и аз да продавам,така че нека да ги ползува със здраве човека след мен.Нека всеки да постъпва така,и всичко ще е наред и ще си имаме всички уважение !!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Айде ,до сега си мълчах но като тръгна, и аз се опарих от колегата Дамянов.
Купих си приди 1-2 месеца мултипликатор на Абу Гарсия и още със взимането
и завъртането дръжката му ми остана в ръцете
Резбата му преибана
а от там и мултито , БЕЗ КОМЕНТАР
Купих си приди 1-2 месеца мултипликатор на Абу Гарсия и още със взимането
и завъртането дръжката му ми остана в ръцете

а от там и мултито , БЕЗ КОМЕНТАР
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Сашо го е казал много точно!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.