Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Ачка,
Сега чета "Разгаданите тайни на Третия Райх" - много издържана идеологически книга !
Като свърша - ще дам някакви отзиви !
Ама лудогорските мургавелковци взеха, че биха, дейба !
Вземи малко ги харесай, бре !
Играят, не са като Уевски и ЦСКА-тата !
Сега чета "Разгаданите тайни на Третия Райх" - много издържана идеологически книга !
Като свърша - ще дам някакви отзиви !
Ама лудогорските мургавелковци взеха, че биха, дейба !
Вземи малко ги харесай, бре !
Играят, не са като Уевски и ЦСКА-тата !
Топиш я във вана пълна с прясно млеко и след два часа"киснене" е готова!?G.Petkov написа:.........Ама ако има някоя измита - може !
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov

Мартине,
Да евеш Къна !
Ти даде анонса,
А сега играй !
Люси лови чернокоп за бартер с мен!
Така че, не смесвай удоволствията !
Да евеш Къна !
Ти даде анонса,
А сега играй !
Люси лови чернокоп за бартер с мен!
Така че, не смесвай удоволствията !
Разгаданите, или Не разгаданите ???G.Petkov написа:........Сега чета "Разгаданите тайни на Третия Райх" - ............
Не мога ,Жоре!G.Petkov написа:........Ама лудогорските мургавелковци .............
Вземи малко ги харесай, бре !.........
"Старомоден" любител на футбола съм!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov

Ачо ♣ написа: ....Топиш я във вана пълна с прясно млеко и след два часа"киснене" е готова!? ....
Баси,
По време на соц-а една простовата женица бе решила, че така ще се подмлади и освежи и верно се беше топнала във резервоара със сурово, но затоплено мляко !
После .................. скандали, разправии, уволнение, порицание на партийната организация !
Голям яд дойде !!!!!!!!!!!!!
- G.Petkov

Ачка,
За Съветската история няма - неразгадани тайни !
Там всичко е ясно !
Само четеш и попиваш!
Там всичко е ясно !
Само четеш и попиваш!
Днес от тая риба,за мен е 2 кг
В делбата.
Делиме на 3.
Вчера имам 3 кг.
В делбата.
Делиме на 3.
Вчера имам 3 кг.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
Навремето гледах по National Geographic Channel филм с подобно заглавие, та кат прочетеш книгата сподели, може да заформим мааааааалка дискусийка, за ужасТ на съпреходниците!?G.Petkov написа:Ачка,........................:
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Олд бът голд.
- Здравейте! Имам Honda Accord 85год., двигател В18А, купе СА2. Та от няколко дена карбуратора взе да се е*ава. Въпроса ми е - Има ли някой схема (чертеж) на този карбуратор, или нещо подобно. Предварително Ви благодаря!
Отговор:
- През 85-а на априлският пленум на ЦК на КПСС бе избран М. Г... Започна перестройката. Тука наще също поеха курса. 89-та падна Берлинската стена, бай Тошо също падна. После Лукановата зима, дефицит, купони... СДС, митинзи, избори, Ж. Желев, борците. 96-та, Жан, хиперинфлация, митинги, Костов, реформи, валутен борд. Почина майка ми... Реформи, деноминация, нови банкноти. СИК, ВИС-2.. 98-ма синът ми тръгна на училище. 99-та войната в Югославия,разведох се, приватизация, пирамиди-фараони. Настъпи 21-ви век! Падат кулите-близнаци в Ню-Йорк. После идва Царя, пак реформи, затварят енергоблокове, България в НАТО, Първанов, Станишев... Умира татко... България в ЕС. Тройната коалиция, женя се за втори път. 2008-ма световна криза. Борисов-1. Обама е първият чернокож Президент на САЩ. Симеон Дянков с постната му пица, и пак реформи. Магистрали, интернет. Войната в Ирак. После в Либия. Тероризъм по цял свят. AC/DC в София! И Мадона също. Орешарски. Пеевски. Пак протести и митинги. Оставка! Кой? Борисов-2Реформи. Магистрали, саниране и т. н. Аварията във Фукушима. Войната в Сирия, Путин, Украйна, Крим. Цената на нефта на Барел пада драматично. Атентати в Европа. Брекзит, Тръмп, а руски хакери хакват всичко. Бежанци и имигранти... Чупя крак. Москов. Пръстови отпечатъци. Шарли Ебдо. Цунами... Ражда ми се дъщеря! Избори. Ген. Радев - Президент. Пак оставка. Нов служебен кабинет. Реформи... Корнелия Нинова и Нова Република. Да, България! Нов Световен Ред и нов бардак със стари к*рви,... мда. Прощавайте, ако съм пропуснал нещо.
А на тази Honda, чак сега почнал да и се е*ава нещо карбуратора! Ай стига бе!
- Здравейте! Имам Honda Accord 85год., двигател В18А, купе СА2. Та от няколко дена карбуратора взе да се е*ава. Въпроса ми е - Има ли някой схема (чертеж) на този карбуратор, или нещо подобно. Предварително Ви благодаря!
Отговор:
- През 85-а на априлският пленум на ЦК на КПСС бе избран М. Г... Започна перестройката. Тука наще също поеха курса. 89-та падна Берлинската стена, бай Тошо също падна. После Лукановата зима, дефицит, купони... СДС, митинзи, избори, Ж. Желев, борците. 96-та, Жан, хиперинфлация, митинги, Костов, реформи, валутен борд. Почина майка ми... Реформи, деноминация, нови банкноти. СИК, ВИС-2.. 98-ма синът ми тръгна на училище. 99-та войната в Югославия,разведох се, приватизация, пирамиди-фараони. Настъпи 21-ви век! Падат кулите-близнаци в Ню-Йорк. После идва Царя, пак реформи, затварят енергоблокове, България в НАТО, Първанов, Станишев... Умира татко... България в ЕС. Тройната коалиция, женя се за втори път. 2008-ма световна криза. Борисов-1. Обама е първият чернокож Президент на САЩ. Симеон Дянков с постната му пица, и пак реформи. Магистрали, интернет. Войната в Ирак. После в Либия. Тероризъм по цял свят. AC/DC в София! И Мадона също. Орешарски. Пеевски. Пак протести и митинги. Оставка! Кой? Борисов-2Реформи. Магистрали, саниране и т. н. Аварията във Фукушима. Войната в Сирия, Путин, Украйна, Крим. Цената на нефта на Барел пада драматично. Атентати в Европа. Брекзит, Тръмп, а руски хакери хакват всичко. Бежанци и имигранти... Чупя крак. Москов. Пръстови отпечатъци. Шарли Ебдо. Цунами... Ражда ми се дъщеря! Избори. Ген. Радев - Президент. Пак оставка. Нов служебен кабинет. Реформи... Корнелия Нинова и Нова Република. Да, България! Нов Световен Ред и нов бардак със стари к*рви,... мда. Прощавайте, ако съм пропуснал нещо.
А на тази Honda, чак сега почнал да и се е*ава нещо карбуратора! Ай стига бе!
Имам защитен на национално ниво реферат ''Неофашизъма в арсенала на съвременният антикомунизъм''Ачо ♣ написа:Навремето гледах по National Geographic Channel филм с подобно заглавие, та кат прочетеш книгата сподели, може да заформим мааааааалка дискусийка, за ужасТ на съпреходниците!?G.Petkov написа:Ачка,........................:
Ако някой проявява интерес?
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Оооооооо.......с удоволствие ще те включим в отбора на"смелчаците"....!bobopeli написа:............Имам защитен на национално ниво реферат.......................
- G.Petkov

И аз също имам интерес към реферата !
По телефона ще уговорим как да стане прочитането !
По телефона ще уговорим как да стане прочитането !
- Павел Иванов

Ба гу къ ме върна в младосттаG.Petkov написа:...Ама ако има някоя измита - може !
Та у кемафската , у Лом докът бех , имаше едни бивши свинарници . Та там се навъртаха неколко сиганета от женски пол и предлагаха разни раути . Та и аз на база блян подарих на една един сапун , успоредно с таксата от два кинта и се надявах да се замие . Та иде реч , че на войниче 19 и стара пушка на 60+ се тая дали мита немита . Друг е въпроса , че тогава у ротното 36 човека ни пущиа за 3 месеца сал два пъти на баня като една трета я пропущиа та да ги неразкисне и респективно онова С сиганката , за разлика от нунането у ротното си беше се едно теменужки акомеразбираш
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател

МноУ си в грешка Жоре, неразгаданите тайни, предполагам тепърва ще се разгадават....G.Petkov написа:Ачка,
Там всичко е ясно !
Само четеш и попиваш!
Дори великия цитат на Сталин - нема човек, нема проблем, се оказва, че не е негов... Май и той е взаимствал от други..
Сега и за мене де - вчера разбих костурите от каяка, а днес разбих белките от брега.... Като казвам разбих, говоря за чувал костур по кило и 10 белки между 2 и 3 кг....., а това кое съм прибрал за пържене граничи с моя морал кой е много близък с упоменатото в закона....
Риболовът на джиг според мен е върховно изкуство в спининга- да съобразиш примамка по вкус и цвет, нужното тегло на глава според дълбочина и задвъдично устройство кое да прави нужната проводка.....
п.п. От време, вече спрях да правя снимки, те са вредни, важен е кефа и насладата от риболова....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Vid
- кандидат преподавател

ВЪПРОСЧЕ...
У понеделника летя у Швейцария... Целта е закупуване на джипче за риболов и все де....
Спрял съм се на Субару 3-та серия и това ще гледам и търся.... Набелязал съм такива в нета около Цюрих...
Моля Ви, за мнения- опит, идеи и предложения.... - сериозни такива с опит за Субару, или други джипове за прилична цена за 5-7 г. джип....
У понеделника летя у Швейцария... Целта е закупуване на джипче за риболов и все де....
Спрял съм се на Субару 3-та серия и това ще гледам и търся.... Набелязал съм такива в нета около Цюрих...
Моля Ви, за мнения- опит, идеи и предложения.... - сериозни такива с опит за Субару, или други джипове за прилична цена за 5-7 г. джип....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека