Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Мнение от G.Petkov »

Ачка,
Сега чета "Разгаданите тайни на Третия Райх" - много издържана идеологически книга !
Като свърша - ще дам някакви отзиви !

Ама лудогорските мургавелковци взеха, че биха, дейба ! :D

Вземи малко ги харесай, бре ! :D
Играят, не са като Уевски и ЦСКА-тата !
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

G.Petkov написа:.........Ама ако има някоя измита - може ! :D
Топиш я във вана пълна с прясно млеко и след два часа"киснене" е готова!? :mrgreen: :lol: :D
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Мартине,
Да евеш Къна ! :mrgreen:

Ти даде анонса,
А сега играй ! :D

Люси лови чернокоп за бартер с мен!
Така че, не смесвай удоволствията ! :D
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

G.Petkov написа:........Сега чета "Разгаданите тайни на Третия Райх" - ............
Разгаданите, или Не разгаданите ??? :roll:

G.Petkov написа:........Ама лудогорските мургавелковци .............
Вземи малко ги харесай, бре ! :D .........
Не мога ,Жоре!
"Старомоден" любител на футбола съм! :D Сините и червените може да не играят кат Лудогорските"печки", ама поне имат по 5-6 българчета................... :)
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Ачо ♣ написа: ....Топиш я във вана пълна с прясно млеко и след два часа"киснене" е готова!? ....

Баси,
По време на соц-а една простовата женица бе решила, че така ще се подмлади и освежи и верно се беше топнала във резервоара със сурово, но затоплено мляко ! :mrgreen: :rolleyes: :evil: :mrgreen:

После .................. скандали, разправии, уволнение, порицание на партийната организация !
Голям яд дойде !!!!!!!!!!!!!
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Ачка,
За Съветската история няма - неразгадани тайни !

Там всичко е ясно !
Само четеш и попиваш! :wink:
lusienn

Мнение от lusienn »

Днес от тая риба,за мен е 2 кг

В делбата.

Делиме на 3.
IMG_20171020_200052.jpg
Вчера имам 3 кг.
IMG_20171019_153025.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

G.Petkov написа:Ачка,........................:
Навремето гледах по National Geographic Channel филм с подобно заглавие, та кат прочетеш книгата сподели, може да заформим мааааааалка дискусийка, за ужасТ на съпреходниците!? :D
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Олд бът голд.

- Здравейте! Имам Honda Accord 85год., двигател В18А, купе СА2. Та от няколко дена карбуратора взе да се е*ава. Въпроса ми е - Има ли някой схема (чертеж) на този карбуратор, или нещо подобно. Предварително Ви благодаря!
Отговор:
- През 85-а на априлският пленум на ЦК на КПСС бе избран М. Г... Започна перестройката. Тука наще също поеха курса. 89-та падна Берлинската стена, бай Тошо също падна. После Лукановата зима, дефицит, купони... СДС, митинзи, избори, Ж. Желев, борците. 96-та, Жан, хиперинфлация, митинги, Костов, реформи, валутен борд. Почина майка ми... Реформи, деноминация, нови банкноти. СИК, ВИС-2.. 98-ма синът ми тръгна на училище. 99-та войната в Югославия,разведох се, приватизация, пирамиди-фараони. Настъпи 21-ви век! Падат кулите-близнаци в Ню-Йорк. После идва Царя, пак реформи, затварят енергоблокове, България в НАТО, Първанов, Станишев... Умира татко... България в ЕС. Тройната коалиция, женя се за втори път. 2008-ма световна криза. Борисов-1. Обама е първият чернокож Президент на САЩ. Симеон Дянков с постната му пица, и пак реформи. Магистрали, интернет. Войната в Ирак. После в Либия. Тероризъм по цял свят. AC/DC в София! И Мадона също. Орешарски. Пеевски. Пак протести и митинги. Оставка! Кой? Борисов-2Реформи. Магистрали, саниране и т. н. Аварията във Фукушима. Войната в Сирия, Путин, Украйна, Крим. Цената на нефта на Барел пада драматично. Атентати в Европа. Брекзит, Тръмп, а руски хакери хакват всичко. Бежанци и имигранти... Чупя крак. Москов. Пръстови отпечатъци. Шарли Ебдо. Цунами... Ражда ми се дъщеря! Избори. Ген. Радев - Президент. Пак оставка. Нов служебен кабинет. Реформи... Корнелия Нинова и Нова Република. Да, България! Нов Световен Ред и нов бардак със стари к*рви,... мда. Прощавайте, ако съм пропуснал нещо.
А на тази Honda, чак сега почнал да и се е*ава нещо карбуратора! Ай стига бе!
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

Ачо ♣ написа:
G.Petkov написа:Ачка,........................:
Навремето гледах по National Geographic Channel филм с подобно заглавие, та кат прочетеш книгата сподели, може да заформим мааааааалка дискусийка, за ужасТ на съпреходниците!? :D
Имам защитен на национално ниво реферат ''Неофашизъма в арсенала на съвременният антикомунизъм''

Ако някой проявява интерес?

:D :D :D :D :D
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

bobopeli написа:............Имам защитен на национално ниво реферат.......................
Оооооооо.......с удоволствие ще те включим в отбора на"смелчаците"....! :D
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

И аз също имам интерес към реферата !

По телефона ще уговорим как да стане прочитането ! :wink:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

G.Petkov написа:...Ама ако има някоя измита - може ! :D
Ба гу къ ме върна в младостта :?
Та у кемафската , у Лом докът бех , имаше едни бивши свинарници . Та там се навъртаха неколко сиганета от женски пол и предлагаха разни раути . Та и аз на база блян подарих на една един сапун , успоредно с таксата от два кинта и се надявах да се замие . Та иде реч , че на войниче 19 и стара пушка на 60+ се тая дали мита немита . Друг е въпроса , че тогава у ротното 36 човека ни пущиа за 3 месеца сал два пъти на баня като една трета я пропущиа та да ги неразкисне и респективно онова С сиганката , за разлика от нунането у ротното си беше се едно теменужки акомеразбираш :mrgreen: В интерес на истината мангето нищо не ми лепна за разлика от жената на един ст. лейтенант , ротен , къде такъФФФ убаФФФ трипер ми лепна , че напрау ми разказа играта . Той завалията явно редко топеше чушлето за разлика от половината и кусур поделение и сигур за туй беше такъв нервак :roll: Иначе митовете относно теснотата и топлотата ги отдавам на такива де едно ги е мързело да "разбъркат супата" , второ де по погрешка са объркале отверстията при евентуална след усилена консумация на кисело зеле с боП и сланинка от страна на сиганката :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

G.Petkov написа:Ачка,
За Съветската история няма - неразгадани тайни !

Там всичко е ясно !
Само четеш и попиваш! :wink:
МноУ си в грешка Жоре, неразгаданите тайни, предполагам тепърва ще се разгадават....
Дори великия цитат на Сталин - нема човек, нема проблем, се оказва, че не е негов... Май и той е взаимствал от други..

Сега и за мене де - вчера разбих костурите от каяка, а днес разбих белките от брега.... Като казвам разбих, говоря за чувал костур по кило и 10 белки между 2 и 3 кг....., а това кое съм прибрал за пържене граничи с моя морал кой е много близък с упоменатото в закона....

Риболовът на джиг според мен е върховно изкуство в спининга- да съобразиш примамка по вкус и цвет, нужното тегло на глава според дълбочина и задвъдично устройство кое да прави нужната проводка.....

п.п. От време, вече спрях да правя снимки, те са вредни, важен е кефа и насладата от риболова....
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

ВЪПРОСЧЕ...
У понеделника летя у Швейцария... Целта е закупуване на джипче за риболов и все де....
Спрял съм се на Субару 3-та серия и това ще гледам и търся.... Набелязал съм такива в нета около Цюрих...

Моля Ви, за мнения- опит, идеи и предложения.... - сериозни такива с опит за Субару, или други джипове за прилична цена за 5-7 г. джип....
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Заключено

Обратно към “Разни”