Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на болонезе
 Риболов на болонезе

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на болонезе
 Риболов на болонезе

Избор на болонеза от висок клас + анкета
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Re: Избор на болонеза от висок клас + анкета
Не бях прочел, че вече си поръчал, изтрих поста.Честито, представи  ни придобивката като я получиш!

Последно промяна от naskobo на Нед Окт 22, 2017 8:49 pm, променено общо 2 пъти.

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн

Наско аз ловя пъстърви по Искъра със старото ми боло близо 2г ... но само пъстърви.За друго не съм го ползвал.Въдицата е доста здрава според мен но и доста тежка.И за това реших да си взема нещо по леко и предполагам ще е по добро.Ама както писах в предните мнения така и не можах да разгледам топ моделите защото ги няма налични.И взех че си поръчах модела на Трабуко ... ама ми я доставиха със счупен връх ... върнах я естествено.Ще си взема със сигурност нещо поне да е по леко ... може и да не е от топ моделите на по известните брандове.

Да се похваля и тук ... все пак цяла тема и анкета създадох.Та след като ми доставиха Трабукото със счупен връх се насочих към за момента единственото налично от изброените по горе в анкетата болонези - Colmic Fiume . Само че модела 180 на 5м.Самата въдица е добре позната и няма да се впускам с повече инфо ... не че съм и кой знае какъв капацитет за да го дам де.Ето и малко снимки :
По нататък ще си взема и на 6м.Всъщност аз и това го исках на 6м но го нямаше налично вече.
Благодаря на всеки който писа в темата и гласува в анкетата.Все пак накрая взех и болото с най много гласове макар и не точно същият модел.

Благодаря на всеки който писа в темата и гласува в анкетата.Все пак накрая взех и болото с най много гласове макар и не точно същият модел.
Здравейте колеги, искам мнение, ако някой е позвал
MAVER superlithium 375 mx 6m.Благодаря предварително!

MAVER superlithium 375 mx 6m.Благодаря предварително!