Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Нищо бе аз пак си одя
Ти ела
дърпам с две сопи
Там под дъба Диман ша носи бурето нъл обеща
Даже само да си пием и говорим пак е файда

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Ти какво, мързи те да гребеш ли? Камбоджанките казват: Мързи те да гребеш, значи те мързи и да...сетиш. Няма проблем. Ти ще дегустираш, аз ше греба.

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Колко съм гребал от Ловец до Къолмен с Ял 4та ако знайш
ама с кеф
ама бяха и други години..... 

Марк Твен
Марк Твен
Това си е кеф. Наистина кеф. Опознаваш всяка гънка от дъното. Но...големците са в обратна посока. В посока Кьолмен ако се разкльонкаш, няма простор. А шаранджиите се развикат: Еййй(бряях), ти за кой се мислиш вее?! 

Сега за Цонево. Обещаното на бай Миля. Тва тез екстри фиш айдита майдита само заради теб. Ей ти снимки на кой метър са някакви риби. И на кой метър са истинските риби))))))). Иначе сериозно, не видях колега да вади на тролинг. Исках да кажа от всичките двама на целият язовир. Миналата седмица на завоя на Дебелец, колега ми каза, че са изкарали два тона риба на ток. Айде да не е два тона но явно нещо се е мътили. За пореден път се заричам , че набарам ли такива във водата , или аз или те! Ще ви снимам и клип...ако мога де! В ретроспекция, прекрасни костури за стръв и цял един ден кльонк. Обиколих го по всички явки докато''тупам килима'' Няма и няма. Изключвам две разклащания на сопата докато се занимава с разни фифели. Та така..........
- Прикачени файлове
-
- сонар 2.jpg (53.53 KiB) Преглеждано 1087 пъти
-
- сонар 1.jpg (93.62 KiB) Преглеждано 1087 пъти
Ти не съ прай на самотния войн,ша са обадиш ,ша ги намерим на сухо
стратегия на НКВД и ша има секс....сам не е умно ,не за друго ам може да са случи лоша случка
Пък в края на краищата трябва да одим за риба живи
Инак знам ,че тий малко акъла и много мускулите

Марк Твен
Марк Твен
- Don4o_62
- учете се от него
ей тоя ток еба майката на кльонка още преди 5 - 7 год. на Кърджали,но говорим за нови машини, някаква нова руска разработка,дето го парализирали на 15 - 20 м. още долу, преди да се качи завалията нагоре,и то от Мишо царя естествено,като тръгнаха слуховете как изкарал един 70 кг. после 90 кг. на кльонк
,иначе хъса си го имате и мечтите също
това е важното 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

То е ясно- има си добитък за всичко. Токаджии, мрежари...изроди всякакви. Пейзинарията е навсякъде. На последния ми излет до мен беше един човек от Шумен. На около 70 години. Раздумахме се. Хареса му да си има компания и остана да нощува на водоема. Плувкар. Жена му била болна, на легло. Децата му дошли за малко на гости, да я погледат. И той (очите му живнаха) веднага щипнал за риба. Този човек за два дена улови на плувка и пусна обратно над двадесет шаранчета шамарче. Усеща веднага, че е шаранче, докато го засече и му говори, като на малко дете. И ги пуска обратно, пак говорейки им, като на малки деца. Е..?!?! Коментара е излишен. Такива хора искам да изпълват живота ми. Такива хора искам да населяват тази земя. Сбогувахме се, а той си пожела: Догодина, на девети септември, пак на това място. Добре....съгласих се аз.
Сбогувахме се, а той си пожела: Догодина, на девети септември, пак на това място. Добре....съгласих се аз.
Ей тези моменти се запомнят....Всичко друго е суета.
Ей тези моменти се запомнят....Всичко друго е суета.
Много яка снимка

Иххииии....Салито от с. Ловец: Бате бате, ти сега сомa на телевизора ли го гледаш?
Янич, помниш ли онази Дунавско-Русенска балтия, дето се хвана за главата, като я видя? Отрязах и петата. Оформих я с пилата леко като капка. Изтъних доста ножа и го оформих като крило. Измених ъгъла на дръжката и я пилнах, да ми е по-ергономична. Ред шкурки до шлифовъчна грапавина (чак полир- хайде холан). Обърнах петата наобратно и я залепих. И стой, та гледай. Имам златен кльонк. Чист и безотказен звук. Кажи, че съм добър....
Сърфа е готов. Оформих петата, както каза и още оформих ножа на крило. Работи уе, ти да видиш. Много мощ, много нещо.

Сърфа е готов. Оформих петата, както каза и още оформих ножа на крило. Работи уе, ти да видиш. Много мощ, много нещо.

Сега аз да запитам ,таз пета странно ми прилича на чаена лъжичка
Не казвам ,че е ама ако заваря една на даден нож дали ша вади звук ми е питането?Има един комплект за чай в къщи та да знам дали да са абя да пробвам или направо под дъба да чакам

Марк Твен
Марк Твен