Да си спомним с нусталгия за миналото

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Re: Да си спомним с нусталгия за миналото

Мнение от Paublo_Eskobar »

Мойте първи стъпки в рибола са още от три годишен когато дядо ми и бащата са ме повели по язовиритве и реките,но от тогава нямам никакъв спомен.Първите спомени са ми от мойто бившо село Дундоково близо до град Лом (бившо защото баба ми смотаната продаде къщата) там на река Лома както и викахме изобилстваше от риба и то всякаква,защото се вливаше в Дунава.Там ставах всяка сутрин взимах бамбуковия директен :) и гас към реката нямаше пропуск със всяко мятане овисваше различен вид риба като се почне от каракуда та се стигне до сом.Не се ползваха подготовки захранки и т.н.Минаваш покрай губрето копнеш два пъти с един по дебел кол и те ти червеи.Много ми липсват тези дни :(
Ето и Директния!
Изображение
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Да си спомним с нусталгия за миналото

Мнение от Бат Мирче-5кила »

nikejo написа:Първите ми стъпки в риболова бяха през лятото на далечната вече 1992 година. ...
на теб-далечна,на мен вчера беше..аз се запалих сравително отскоро .но манията ми достигна внушителни размери....преди ходех по хижи,по гори или само на пикник,а са нема нещо такова..всичко заебах и само ако вода нема наоколо..кофти-не отивам..то отскоро....ама дето викаш-на около 23-24 бях значи-баш некьде около 1992ра :D :D верно-кьде да фьрлех-риба вадех..нямаше такова нещо,като сега-седиш,меташ и НЕМА :!: в локва да фьрлех..поне костур ще се извади..колко скобар,колко нещо...и тогава даже ги пусках вьпреки сьзнанието-да се похвалиш на комшиите-ще ги еба в комшиите те па секаш нещо са направили за мен...по 40,50 кила се фащаха!!!!бати кефа-са,като се замисля...имам по неколкодневни излета без НИЩО..ми така ще е -докато не се поосьзнаят някои КОНСЕРВАТОРИ... :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”