Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Ивайловград
Модератор: sapuna
- tonipu6kata
- новобранец
Re: Ивайловград
Хора мога да ви дам инфо,точно инфо!
1.Сомът уловен на ивайловград преди 2,3 дена е 76 кг и малко!
2.Сомът е ударен или на чипаре или на мрежа (по вероятно на мрежа)!
3.Корда 0.30 (дори и конец 0.30) не може да ударжи прасето!
4.С тази въдица (с която викат,че е хванат) не може да изкара и 16 кила риба!
5.Има вероятност по това верме да се хвани сом(но е много малка)! Сега той си търси глезда за хайвера!
П.С
1.На влачене искарах 1 червеноперка,на почти целия язовир!
2.Всичката риба е на дълбокото,имаше големи туловища според сонара!
3.Риба преди 1-10 април на влачене (тролинг),малка е вероятноста да хванете!
Ето ви малко пресна информация,директно от яз.Ивайловград
Надявам се съм бил полезен!
Да доуточня :
Там на яз.Ивайловград има сом тежащ над 200,230 кг и над 4,5 метра дълък!Това не е лъжа и най-често лятото се върти около скалите срещу митничарското селище! Сонара го потвърди както и наши приятели,които се гмуркаха там на 3-тата минута вече бяха извън водата!
Такъв страх ги беше хванал,че ...
Толкоз от мен!
))
1.Сомът уловен на ивайловград преди 2,3 дена е 76 кг и малко!
2.Сомът е ударен или на чипаре или на мрежа (по вероятно на мрежа)!
3.Корда 0.30 (дори и конец 0.30) не може да ударжи прасето!
4.С тази въдица (с която викат,че е хванат) не може да изкара и 16 кила риба!
5.Има вероятност по това верме да се хвани сом(но е много малка)! Сега той си търси глезда за хайвера!
П.С
1.На влачене искарах 1 червеноперка,на почти целия язовир!
2.Всичката риба е на дълбокото,имаше големи туловища според сонара!
3.Риба преди 1-10 април на влачене (тролинг),малка е вероятноста да хванете!
Ето ви малко пресна информация,директно от яз.Ивайловград

Надявам се съм бил полезен!

Да доуточня :
Там на яз.Ивайловград има сом тежащ над 200,230 кг и над 4,5 метра дълък!Това не е лъжа и най-често лятото се върти около скалите срещу митничарското селище! Сонара го потвърди както и наши приятели,които се гмуркаха там на 3-тата минута вече бяха извън водата!

Толкоз от мен!

Последно промяна от tonipu6kata на Пон Мар 17, 2008 12:51 am, променено общо 1 път.
-
- новобранец
голямо инфо имаш колега !чудя се дали не си го сънувал,след като нито си бил на меренето и тегленето на сома!Кордата е 0,30 ,като си бил на язовира защо не дойде да ти я покажа.Пожелавам ти успех.
-
- и господ не е толокова добър
Нещо обърка темата май.plamen_petkov написа:голямо инфо имаш колега !чудя се дали не си го сънувал,след като нито си бил на меренето и тегленето на сома!Кордата е 0,30 ,като си бил на язовира защо не дойде да ти я покажа.Пожелавам ти успех.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Ивайловград-2 дена преди да се хване големия сом.

Здрасти,брато!С тия риби,баце не си за тоя под-форум!
Тука иде реч за сомове,а не за червеноперки!
Съмнението те гложди,а?Е,споко и мене,но не го показвам.Истината е там някъде и не може да се скрие!Винаги съм се борил да се казва истината и в случая не се казва всичко.Вярвам на историята,но не мога да си обясня защо сомът е червен?
Сомът пролетно време може да се извади на фин такъм,но за да кандидатстваш за рекорди е необходимо да има снимки от водоема с рибата,снимка на кантара и снимка с ролетка!Аз също така процедирам и при всяко съмнение,вадя снимка.Колегата е спестил такива снимки!Защо?Той да каже,но Краси ходи до Варна за кантар,точно за това!Да няма съмнения! 

- krokibg
- учете се от него
Еееее,Троли къде си бе приятелю,мислех че си на тролинг и ще изпуснеш фото сесията на Телето,ноявно съм бил в грешка

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Бех на тролинг два дена и фанах 5-6 водорасли и като ги вадех усещането беше почти същото!
Рибите все още държат на 8-9 метра,но не ме бива със силиконя и упорствах на тролинг.
Тъпо копеле съм!
Събота и неделя пак ше се пробвам и естественно,ако има резултати ще изпищя у форуму!
Ти си на ход!
Ксено ги чатка нещата,май? 

- krokibg
- учете се от него
Естественно че ги разбира момчето.И той и шефа му са подпалени като фурни и само чакат удобен момент да хукнат по водоемите.Щом насред зима се качваха на Ивайловград и тролиха!!!Оборудвани са като за световно със такъми за десет човека,лодки,джипове и т.н.Абе,голяма конкуренция имаш .Ксено купува знайни и незнайни воблери,за да направи проверка кой ще са уловисти и кой - не.И-бая трябва да му правят 50% отстъпки вече
Дръж се Троли,защото те очакват още изненади това лято

-
- разбира нещата
Не бе, Троли. Телето е ходил за стръв. И бая е заредил. Ама за голям сом си трябват шарани по кило и половина.Troli написа:Здрасти,брато!С тия риби,баце не си за тоя под-форум!![]()
![]()
Тука иде реч за сомове,а не за червеноперки!
![]()

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Има един от Варна.Казва се Ради Радев.Той има повече воблери от Орозов и всички магазини взети заедно.Купува и от чужбина.А бе всичко което се сетиш.И той троли и хваща.Но като не кълве каквото и да сложиш не става.Ловил е много бели и сомове по-големи от тези на Троли(Сашко).Откачени(запалени) всякакви има.То,ако става обаче само с имане-най богатите щяха да са и най-добрите риболовци.Макара,пръчка и други таками са за собствен кеф.Трябва и усет все пак.Не казвам,че добрите такъми не помагат.Да помагат,но виж късмета как и той помага.С 0.30-100кг. и направо в Гинес.
То на Ивайловград сега дава изобилие от риба.Даже вече нямало места на плиткажа.Със записване и връзки е.
Ред сомове,ред шарани и ти само хварляш между редовете.КЕФ. 

- krokibg
- учете се от него
Теле,късмета и знанията са важни,но и такъма си има значение.Иска си такъмче точно за риболова които ще практикуваш и рибата която ще гониш.Има всякъкви невероятни случай за хванати риби,които човек трудно асимилира,особенно когато той лови със супер сигурни такъми и конци,които на практика му дават пълен контрол над закачената голяма риба.Така че,ти специално не трябва да говориш така,защото теста ти със кофата обезмисля всякакво писане.Аз също съм се запасил със такъми,и линията ми е като твоята/никакъв шанс за сома/така че ние Теле,нямаме думата защото при нас е друга работата

- man1966
- ще става разбирач
Е те точно тоо сом няма да го фатати-ний откога си го храним там на скалите с ярмица-закво си мислиш се върти на тез места....tonipu6kata написа:
Да доуточня :
Там на яз.Ивайловград има сом тежащ над 200,230 кг и над 4,5 метра дълък!Това не е лъжа и най-често лятото се върти около скалите срещу митничарското селище! Сонара го потвърди както и наши приятели,които се гмуркаха там на 3-тата минута вече бяха извън водата!![]()
![]()
Такъв страх ги беше хванал,че ...
![]()
Толкоз от мен!))
Ейй да не завъди човек некво животно...

Я елате рибенца при батко...