Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Martin Mihailov
- учете се от него

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Ти поги разбираш от "шефчето"

- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Martin Mihailov написа:Ти поги разбираш от "шефчето"![]()
Е па нема само на мен да ми говорят къ съм се бил минАл.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Martin Mihailov
- учете се от него

Болите фаро праи щотие кеф.Те ние как си праиме ягуариhttp://zapernik.com/2017/11/06/38818/GODzillata написа:Martin Mihailov написа:Ти поги разбираш от "шефчето"![]()
Е па нема само на мен да ми говорят къ съм се бил минАл.![]()
- Martin Mihailov
- учете се от него

- Павел Иванов

Кире , аку си такъф даскал как бивш дограмаджия ..... баси
Значи Altest , респективно KMG увнаместо пет камерен предлагат шест камерен профил с параметрите на пет камерен такъв . Демек и крилото и касата са шеС камерни ако и аз лично да не виждам никакъв смисъл при тия параметри . Само джелезото става по-тесно и съответно по-малко държи на огъване . Но пък на нашият пазар шест камери звучат някак си по-престижно , ако и да е безсмислено . Това , че минимума относно ефективност камери / отстояние за въздушна възглавница / отстояние за метален усилител е 76мм вуците го яли и 70мм стаа как е видно
Иначе по отношение на това , че трябва да се гледа повече стъклото щото покрива по-голямата площ от джамлъка си напълно прав !
Дончо , важното е , че ще ти вършат повече работа от старият джамлък , дано читаво са ги изработили и монтирали и да са ти честити най-вече
Значи Altest , респективно KMG увнаместо пет камерен предлагат шест камерен профил с параметрите на пет камерен такъв . Демек и крилото и касата са шеС камерни ако и аз лично да не виждам никакъв смисъл при тия параметри . Само джелезото става по-тесно и съответно по-малко държи на огъване . Но пък на нашият пазар шест камери звучат някак си по-престижно , ако и да е безсмислено . Това , че минимума относно ефективност камери / отстояние за въздушна възглавница / отстояние за метален усилител е 76мм вуците го яли и 70мм стаа как е видно
Дончо , важното е , че ще ти вършат повече работа от старият джамлък , дано читаво са ги изработили и монтирали и да са ти честити най-вече
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Павел Иванов

Само да си знаете , че докът си отвисевате у форума , зяпате сапунки и бай брадъри , сезона за улов на мирни риби настъпи

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
-
ТТ лови по реки
- ще става разбирач

Зимата започна да напомня за себе си .
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Vid
- кандидат преподавател

Лекинко включване и от мен..
Приключи двуседмичното ми пребиваване у Цюрих, че и част от него бе в Германия, Австрия и Унгария.
Джипката е налице, пробвана по магистрала и дори днес я пробвах офроуд и съм много, много доволен, особено в разхода- 6,2 л. по магистрала при 140 км.ч.

И да добавя, че сме най гадното племе което съществува. Имам в предвид, че предварително говорих с маса познати де внасят коли от таме и всеки "замазва" явно да не му взема бизнеса, никой не ми обясни подробно режима на внос от страна извън ЕС, имена на документи и пр..., и се наложи да загубя време и нерви да го науча на место от хора които не искат да говорят английски.
Ако, някой от вази е решил да си купи кола от Швейцария да ми се обади за да му обясня подробно документация и разходи.....
Относно т.н. рента-кар, /тъй като ми трябваше да наема кола да обикалям/ нещата много са се влошили за българите. Оне тотално отказват да приемат кредитни карти издадени от български банки, сигур яко са се опарили
Все пак успях да наема, което ми костваше 3 х.франка депозит-гаранция + допълнителна гаранция от лице с швейцарски паспорт пост. пребиваващо таме.
Приключи двуседмичното ми пребиваване у Цюрих, че и част от него бе в Германия, Австрия и Унгария.
Джипката е налице, пробвана по магистрала и дори днес я пробвах офроуд и съм много, много доволен, особено в разхода- 6,2 л. по магистрала при 140 км.ч.

И да добавя, че сме най гадното племе което съществува. Имам в предвид, че предварително говорих с маса познати де внасят коли от таме и всеки "замазва" явно да не му взема бизнеса, никой не ми обясни подробно режима на внос от страна извън ЕС, имена на документи и пр..., и се наложи да загубя време и нерви да го науча на место от хора които не искат да говорят английски.
Ако, някой от вази е решил да си купи кола от Швейцария да ми се обади за да му обясня подробно документация и разходи.....
Относно т.н. рента-кар, /тъй като ми трябваше да наема кола да обикалям/ нещата много са се влошили за българите. Оне тотално отказват да приемат кредитни карти издадени от български банки, сигур яко са се опарили
Все пак успях да наема, което ми костваше 3 х.франка депозит-гаранция + допълнителна гаранция от лице с швейцарски паспорт пост. пребиваващо таме.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- G.Petkov

Честито на Вид !
Да го вози Субарото само на дашни водоеми,
Пък той да вози в него дашни девойки !
Дай малко ТТ- данни !
Пък той да вози в него дашни девойки !
Дай малко ТТ- данни !
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Мнооооооооооого зла машина си взел,честито!
- G.Petkov

Като видях снимката на майсторката на мирните риби, та се сетих за един виц,
"Мъж отива до магазина и жена му казва:
- Купи нещо за малките.
И той и купил сутиен."
Един, пак в темата !
" Ииибахти гората, няма да се учудя ако излезе някое диво прасе.
- Знаете ли, няма повече да се записвам при Вас за епилация."
И един за мен!
" Попитали Гошо7
- Кое е по-високата степен, по- или най- ?
Гошо помислил малко и рекъл - по !
- Що бре ?
- Ами най-обичам секса, ама по ми се пие ! "
"Мъж отива до магазина и жена му казва:
- Купи нещо за малките.
И той и купил сутиен."
Един, пак в темата !
" Ииибахти гората, няма да се учудя ако излезе някое диво прасе.
- Знаете ли, няма повече да се записвам при Вас за епилация."
И един за мен!
" Попитали Гошо7
- Кое е по-високата степен, по- или най- ?
Гошо помислил малко и рекъл - по !
- Що бре ?
- Ами най-обичам секса, ама по ми се пие ! "
- Don4o_62
- учете се от него

Честито на Вид жипка,че се изкърти да я търси
но важното че му харесва,пожелавам му безаварийни по Тракийските хендеци да търси бяла
а аз завалията,се изкъртих с тая юрта на село и немам време да ида да топна някой силикон
,но остана кнауфа да сложим и бегам по язовирите
а така ми се е прияло бяла и срам не срам
утре ще изровя от фризера една дълбока резерва и ще пръжна 
а аз завалията,се изкъртих с тая юрта на село и немам време да ида да топна някой силикон
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 
- Don4o_62
- учете се от него

Кире,глей ся,тия майстори ми направиха преди 2 г. на целия апартамент дограмата и още тогава викаха за джамовете 4 - сезона,а това е да не те гледат отвън,нищо друго,че спирал студено или пускал....са ала балаGODzillata написа: Според изложението на стаите е тряало да туриш лачени стъкла, които се някога ще ти се изплатят..., а и не биа качили кой знае кво у цената....трябвало е да туриш едни 4 сезона и секи сезон да си питаш дедавия.
иначе в града едната спалня ми е точно до Нотариус и яла да видиш кво става цял ден....та там ми сложиха троен стъклопакет и няма грешка,на 80 пр. шума изчезна,даже се чува през стената отколкото през джама,та има и екстри по дограмата,който трябва се ползват по принуда,ама няма да се вживяваме чак толко
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 
- Vid
- кандидат преподавател

Жоре, Я си имам само една жена бре.., от 15 години, не че не заглеждам околните де..G.Petkov написа:Честито на Вид !![]()
Пък той да вози в него дашни девойки !![]()
Дай малко ТТ- данни !
Какво значи ТТ данни???
За сефте през живота си се качвам на дизел. Всъщност търсих бензин + монтаж на газ, ама не намерих.. Имаше де, ама не и на пробега който исках. Тази джипка е 2009г. на пробег 74 х.км.
Правих проста сметка- бензин- 12-13 на 100 км. с газова уредба за 2 бона, ама що да го правя като на нафта ми гори 6 и малце?
Сега осъзнах, че дизела е по добрия вариант за джипка, щот на малки скорости и обороти има много голяма тяга.
Имай в предвид, че в Швейцария хората са честни и коректни и е много трудно да ги накараш да напишат по ниска цена на фактурата от реалната /щото на нея ще плащам на скапаната ни държава/.
Кога човека ми даде ключа, ми гарантира че колата ще мине 20 х.км. без проблем, па Я щот го питах дали мога да стигна до БГ, оня прихна да се смее...
Все е проверено и направено, даже и тъпия препарат за чистачки е напълнен до горе....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- G.Petkov

Вид-е,
Аз за жените, никога не взимам отношение !
Всеки да си избира неговата си !
Аз също !
ТТ данни ми е останало от казармата,
А то е - тактико-технически данни за дадено изделие.
Малко е русизъм, ама така съм свикнал !
На майтап, разбира се, ТТ данните за "девойките" са - обиколката на бюст, талия и ханш !
90/60/90 !
А за Субаруто - питането ми е - двигател, кс, разход на гориво, ама не само по магистралите, щото е малко подвеждащо/ Тойотата в Гърция даде 5.9/100 дизел/.
Екстри по колата и прочие !
Четеш постовете на Кирето за бегачката - Ланчия и ............. преразказваш за Субарото.
Аз за жените, никога не взимам отношение !
Всеки да си избира неговата си !
Аз също !
ТТ данни ми е останало от казармата,
А то е - тактико-технически данни за дадено изделие.
Малко е русизъм, ама така съм свикнал !
На майтап, разбира се, ТТ данните за "девойките" са - обиколката на бюст, талия и ханш !
90/60/90 !
А за Субаруто - питането ми е - двигател, кс, разход на гориво, ама не само по магистралите, щото е малко подвеждащо/ Тойотата в Гърция даде 5.9/100 дизел/.
Екстри по колата и прочие !
Четеш постовете на Кирето за бегачката - Ланчия и ............. преразказваш за Субарото.