Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
И така колеги вчера ми остана малко свободно време и реших да се пробвам на Девненка.От 12 до към 16 часа имах слуката да хвана девет добри кефала на стръв шарен червей,които си плуват обратно в реката.
Много добре звучи! Хубаво е поне някой да споделя, благодаря!
ПП
Колегите на юг прилагат тактика с мъниста за зимните кефали. Имате наблюдения дали и в нашите поточета е приложима?
ПП
Колегите на юг прилагат тактика с мъниста за зимните кефали. Имате наблюдения дали и в нашите поточета е приложима?
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- вече хвърля и на тежко
В неделя за 4 часов риболов на Рибарника 2 амура . Единият 2.4 кг другия 2 кг. и една та таранка.
Колега Златев пробвал съм и със мъниста но не дава резултат.Най-добре си взема на шарен и доста за хвърляне за захранване.
Не се запознахме там, но добре че чух по-голямата от "придружителките" ти да казва "Иване" ....Ivan_nikolov написа:В неделя за 4 часов риболов на Рибарника 2 амура . Единият 2.4 кг другия 2 кг. и една та таранка.
Рибите не са 2.4 -2 kg а поне 3-ки - нали аз ти ги кепчосах

Благодаря!Doncho69 написа:Колега Златев пробвал съм и със мъниста но не дава резултат.Най-добре си взема на шарен и доста за хвърляне за захранване.
мънистото го слагат основно да държи куката до дъното да не я вдига течението,и явно цвета спомага за повече удари, така си мисля защото само в по бързи течения съм виждал мъниста
не че съм виждал много вирове ,но така мисля, на девненска няма да работи там червея трябва да е супер естествен в течението ,че да те вземе кефал в таз бистра вода. п.п евала Дончо са инфото
В неделя съм по свободен и смятам да се поразходя до Девненка и този път ако има слука ще има и малко снимки.
Инфо от яз.Бозвелийско :
Много хора , шаранджии , лодки , сигнализатори - хванаха 4-5 шарана за времето което бях там .
Аз - с мача червеноперки - доволно само на бял червей , на друго не пипна .Кълванетата бяха много "тънки" , но като цяло съм доволен от водоема и риболова .
Много хора , шаранджии , лодки , сигнализатори - хванаха 4-5 шарана за времето което бях там .
Аз - с мача червеноперки - доволно само на бял червей , на друго не пипна .Кълванетата бяха много "тънки" , но като цяло съм доволен от водоема и риболова .
Колеги, търся някой да направим съвместен риболов на река край Варна, дали девненската или Камчия, няма значение. Много ми се лови на плувка на реката, ако някой даде акъл ще ми е много полезно, мисля уикенда да се поразходя.
M6R DO GROP 

Също ме интересува за река Девня къде да търся места
Благодаря

M6R DO GROP 

-
- вече хвърля и на тежко
Колега по рака Камчия във момента няма риболов освен на уклей евентуално.
А за Девненска местата са различни.От 2г. ходя по реката и мога да ти кажа ,че е доста трудна ,има си много тънкости.
Това е от мен.
А за Девненска местата са различни.От 2г. ходя по реката и мога да ти кажа ,че е доста трудна ,има си много тънкости.
Това е от мен.
-
- вече хвърля и на тежко
А някой със инфо от Цонево говоря по точно за Ченге—стълбите?
На кое казвате "Стълбите"?Pavel Qnakiev написа:А някой със инфо от Цонево говоря по точно за Ченге—стълбите?
В събота се разхождахме със спинингите. Над и под Ченге. Над Ченге - края на сипеите преди плиткажите в посока мостовете. Под Ченге - района на Мчеи Дол. Плувкар видяхме само един - над мостовете, но не се разбра какво и на какво лови. Имаше още 2-3-ма колеги на дъно сборно по обозримия периметър на язовира. И много вятър. Сутринта в тихото игхраеше дребосък. Костурите бяха пасивни или поне ние не уцелихме пресечницата на "време" и "място".