Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Невъзможен съм. Искам да кажа - в невъзможност съм. Това е голям удар за партията, правителството, службата, форумната демокрация и лично за мен. Успех, Миле, дано те отнесе товарния и се пази от дехидратация. Аз тука вървя напред- назад, чупя пръсти щото ме сърбят ръцете, но...няма начин. Като нищо ще издивея и на 22, 23, 24 и 25 ще акустирам на точното място. Макар да знам, какъв ще бъде изхода на боя. Даже не знам, дали имам толкова влакно в мултито, за да му пусна.
Лепило за петички и други...
https://olele.bg/product/%D1%81%D0%B8%D ... econd-fix/
https://olele.bg/product/%D1%81%D0%B8%D ... econd-fix/
Братя по оръжие. Пети 37мм и 35 мм
- Прикачени файлове
-
- братчета.jpg (101.95 KiB) Преглеждано 1027 пъти
Имам такъв 1:1, мое производство, само че дървен
. Това е любимата ми извивка и любимият ми кльонк. "Любимая мая...."
Ринго, защо не оформи 35- цата като виетнамец? Щеше да усетиш веднага разликата! Осезаема е! Щеше да ти хареса. И работи по- лесно от обикновен изпъкнал. Във всяко едно отношение. Къде се крие номера на китайката ли? В тънкия и остър ръб на петата. Кльонк, та дрънка.
Браво за идеята и за труда, да избачкаш точно този вид кльонки. Сигурен съм, че са поръчкови!

Ринго, защо не оформи 35- цата като виетнамец? Щеше да усетиш веднага разликата! Осезаема е! Щеше да ти хареса. И работи по- лесно от обикновен изпъкнал. Във всяко едно отношение. Къде се крие номера на китайката ли? В тънкия и остър ръб на петата. Кльонк, та дрънка.
Браво за идеята и за труда, да избачкаш точно този вид кльонки. Сигурен съм, че са поръчкови!
Последно промяна от Diman на Пет Ное 10, 2017 9:51 pm, променено общо 1 път.
35-цата ми е поръчка, за това го набачках така. А иначе от този вид имам направени още 10тина във времето. Самият аз имам един от тях фаворит. Ще дойде време и на виетнамеца!
Направи го ф36. За тази пета е характерно, че работи много леко и при по-голям диаметър. С голяма лекота, като на майтап. Идеално ще и пасне S-образен нож.

Някой опитвал ли е, да сложи бънджи ефект на монтажа си?
А също и подводен поплавък? (не намирам схема, за да го покажа)
От това по-голяма глезотия за мустакатия - здраве му кажи.
Бих искал и аз да кажа за някой от моите кльонкове - Прекрасен! За съжаление, само S- образния и Виетнамеца се доближават до моя идеал.
Французите имат много интересни статии за пресинга и въздействието на кльонка върху хищните риби и в частност сома.
Французите имат много интересни статии за пресинга и въздействието на кльонка върху хищните риби и в частност сома.
Диман ще се сети къде съм бил
Аре стига за тази година.

Аре стига за тази година.
Сетиш!yankosan написа:...
Аре стига за тази година...

Аз вече го обърнах на либелов.

Камината работи, а между крачката и е топличко. Работя по въпроса за.....подарък, като твоя.

Янич, ти работи по твоя въпрос, само че двойно.

Чакаме инфо от Миле, как е минал излета на лунната пътека.
Милев,нали е слабохарактерен
го принудиха от сутринтта да чете лекция за историческото революционо развитие на пивоварния завод в Шумен,след туй мина Ринго и му показа шедъоврите на живо,и така са въодушевих,че зачетох и за Шотландските заводи производители на малцови напитки
Денят се оказа прекалено къс за риболов и лекции и бях принуден да са задоволя само с четене

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Миле, аз тези лекции ги чета най- добре при рекогносцировка на местността. Също и в лодката ги чета, защото има добра акустика и се чува надалеч. Особенно сутрин рано. Лекцията започва с дълго и продължително шшшшшшуууменско.о.о.отваряне на заглавната страница. И завършва със звучни фанфари. Ето така се изнасят лекции. На воля сред природа и на тиферич. А не в маезето (по шуменски) с комшите- все верни другари и после жените ви търсят, щото лекциите понякога се отичат.

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Разузнавам аз, редовно. Но във френски и немски форуми. Тия, за разлика от италианците имат същите проблеми като нашите.