Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
miro253
фен клуб-скобар

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от miro253 »

Мамка им. Мисля да стана редовен клиент на водните колела.
boci_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от boci_ »

Една сутрин около 5:30ч преди седмица, когато пътувах в посока Самоков, отсреща след базата на гребците видях да гори огън. Няма какви други да са били освен бракониери. Има един заслон, явно от там влизат.

Много лесно могат да се заловят, понеже пътят за излизане е само един и мястото е такова, че няма къде да бягат, но ИАРА едва ли ще направи нощна акция.
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Ами те през деня не можем да ги видим, та сутрин рано ли? Говори се, че заведенията им изкупуват рибата.
feedermania
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от feedermania »

Колеги гледах едно Шимано аливио 3.66 с акция до 120или нещо подобно кажете струва ли си мисля че беше 115лв. Качествено ли е и заслужава ли си да си го заприходя. Благодаря ви предварително.
Аватар
ILEGAL
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ILEGAL »

feedermania написа:Колеги гледах едно Шимано аливио 3.66 с акция до 120или нещо подобно кажете струва ли си мисля че беше 115лв. Качествено ли е и заслужава ли си да си го заприходя. Благодаря ви предварително.
Колега, първо това не е правилната тема :evil: и второ, за тези пари можеш да си вземеш по хубав прът и колегите биха те посъветвали, ако питаш в правилната тема :axe:
stegocefal2
новобранец
новобранец

Мнение от stegocefal2 »

Вчера на Панчарево на Бъбрека от 8.00 до 12.00 никаква форма на живот.Един корморан се разходи два пъти до гъбата пред банята и обратно и щом и той се отказа работата ми стана ясна.
glmv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glmv »

stegocefal2 написа:Вчера на Панчарево на Бъбрека от 8.00 до 12.00 никаква форма на живот.Един корморан се разходи два пъти до гъбата пред банята и обратно и щом и той се отказа работата ми стана ясна.
Здравей, колега! На какво лови като метод и на каква дистанция? Би трябвало да има живот ... странна работа. Някой информация за Черното кафе от към мирна риба?
feedermania
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от feedermania »

Леле колега ILEGAL както и на всички останали колеги искам да се извиня пуснал съм друга тема за това но съм я объркал защото следя и тази. Отново съжалявам наясно съм с правилата на форума и знам че не е редно но съм се отплеснал и изобщо не съм обърнал внимание.
stegocefal2
новобранец
новобранец

Мнение от stegocefal2 »

glmv написа:
stegocefal2 написа:Вчера на Панчарево на Бъбрека от 8.00 до 12.00 никаква форма на живот.Един корморан се разходи два пъти до гъбата пред банята и обратно и щом и той се отказа работата ми стана ясна.
Здравей, колега! На какво лови като метод и на каква дистанция? Би трябвало да има живот ... странна работа. Някой информация за Черното кафе от към мирна риба?
Лових на фидер на 20 метра 8 метра дълбочина,после влязох на 30 метра 12-13 метра дълбочина и нищо.Към 10.00 часа дойде още един колега и малко по късно още един.Докато си тръгнах бяха на моето дередже,после не знам.
Аватар
sa4kov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sa4kov »

krasi_cska написа:
feedermania написа:Колеги искам да споделя с вас че риболова на язовир Суходол е пълен майтап! Днес от 30 коли се хванаха около 10 пъстърви и то от не трофейните. Арендаторът уж е пускал трофейни но от тях няма и помен никой не хвана голяма риба от всички хора. Искам да ви кажа че арендаторът мина и извади две големи риби от садката и ги даде на един човек да се снима с тях след като ги пусна в живарника си за уж хванати, но въпреки нямането на риба от 3.11 вдига таксата на 12лв на въдица. Днес пробвах на всичко възможно но нямах успех подхранвах с гранули за пъстърва имаше и хора които хранеха и с кус кус и нищо не хващаха просто това място вече не е добро за един хубав риболов. арендаторът мина и влезе във водата точно там където две момчета си захранваха и хвърляха въдиците си крайно нетактично. Останах потресен от видяното днес. Не мисля че скоро пак ще посетя този язовир ако въобще го посетя някога. Снимки с големи риби се качват но колко са истински??? Както казах по горе видях лично как се извадиха от садката две пъстърви видимо доста големи и се пуснаха в живарника на човек малко по встрани от мен все още не съм видял качените снимки но и да не се качат това ми напомни да не вярвам на това което виждам. Оставям ви да си прецените дали си заслужава риболова на този язовир.
колега и аз днес бях там, по-точно на стената. Видях и аз случката с тия- снимаха се и си я пуснаха обратно в садката ЦИРК. Една маломерна пъстъряа за цял ден, около мен само 1 чивек извади 3 броя пак от маломерните.... и тоя гьол влиза в черния списък.
Колеги.. я кажете това ли са селфитата или този колега е ударил джакпота на Суходол? :mrgreen:

Изображение
ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
feedermania
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от feedermania »

Колега sa4kov не мога да кажа нищо не съм бил на язовира от гореспоменатото капо. Всеки има шанс и може да хване по някоя риба. Аз ви споделих какво съм видял с очите си!!! А това не е малко защото аз лично бих се подлъгал на подобна снимка и бих отишъл. И какво като отида? Ще дам 12лв и по голям е шанса отново да се капотирам. И колегата ти го каза така че не си го измислям защото с колегата не се познаваме и сме били на различни места. Бих избрал друг язовир защото капотата на Суходол ми станаха много... Не ангажирам никой с мнението си който иска да си ходи там никой не спирам но искам да ви кажа че не всичко е така както изглежда. Явно има и лъжи за които ви казах по горе. Също така миналата година хванах една пъстърва около 2кг и дойдоха и ме снимаха след това хванах още една голяма имаше риболов на язовира и други хванаха но това си е за миналата година. Явно когато няма добър риболов решават че трябва да излъжат за да си привлекат клиенти. Нормално.
feedermania
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от feedermania »

Относно фалшивия улов снимките бяха направени точно под кафенето. Не на стената.
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Предстои ми пътуване до с. Марица и виждам, че има язовирче до него. Има ли смисъл да нося риболовни такъми? Бих се радвал на всяка информация за възможен риболов близо до селото.
Сомът обича смелите!
milenminds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от milenminds »

Привет колеги. Малко информация за 777 враждебна от вчера. 7:30 на гьола. Народ - бол, цяла София се беше изсипала. Нямаше никакви свободни места. Аз въртях на спининг и ми беше много трудно дори изкуствените примамки да си мятам , защото имаш колеги, които нарочно мятаха диагонално при уловена риба. генерално беше слаб ден, може поради зверската навалица. Излизаха епизодични риби и атакуваха много плахо.
jabakuchi
новобранец
новобранец

Мнение от jabakuchi »

VPredoev написа:
jabakuchi написа:На платеното Панчерево тази неделя от около 14:00 до 17:30 - хванах 4 пъстърви, като едната на торен червей, другите на паста. Едната беше около 500гр. Забранили са изцяло изкуствените примамки. Дано да съм бил полезен
Всякакъв спининг е забранен да, за жалост. Още от лятото. Значи излизат пъстървички, а някой друг да е ловил нещо на платеното? И пъстървите се взимат задължително, нали?

Пъстървите се взимат да. Излиза и щука на другия гьол
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”